OLET ERILAINEN – ON UUSI ALKU

http://luxonia.com/viestit/166-ailia-mira/10970-1552024-olet-erilainen-on-uusi-alku

Arcturuslaisia kanavoinut Ailia Mira (expectwonderful.com)
15.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei, kaunokainen.

Toivottavasti voit hyvin. Auringon aktiivisuus on eeppistä.

Ajattelen sinua rakkaudella ja kirjoitan jakaakseni uuden kanavoinnin, jonka vastaanotin tänä aamuna sekä antaakseni muutaman ehdotuksen hyvän huolen pitämiseen itsestäsi, kun vastaanotat tätä massiivista auringonvalotulvaa.

Perspektiivin saamiseksi tästä energiasta …

Meillä oli 13 X-luokan roihupurkausta koko vuonna 2023, ja meillä on ollut jo 19 X-luokan roihupurkausta 2024, ja niistä 13 tapahtui tällä viikolla.

Vau! Ja tiedoksi: koemme kaikki nämä energiat eri tavalla.

Jotkut ihmiset ovat hyvin herkkiä maanmuutoksille tai auringon aktiivisuudelle (minä olen), ja jos olet, elektrolyytit voivat auttaa, kuten myös nesteytettynä pysyminen ja vedessä oleminen – kylpy, suihku, myös jalkojen tai käsien uittaminen.

Maadoittuminen on tärkeää. Aktivoi 5D-maatähtichakrasi (jalkojen alla ja arkkienkeli Sandalfonin ylivalaisema) ja maadoita ja yhdistä se aikomuksella Äiti Maahan.

Ja kuten aina, kerro jumalaiselle itsellesi, jos se on liikaa ja tarvitset tauon, ja pyydä tulla vähän suojatuksi tulevilta aurinkoenergioilta, jos se tuntuu hyvältä idealta. Tein tätä muutaman päivän viime viikolla, ja se auttoi minua integroimaan, tasaantumaan ja avautumaan taas saamaan lisää.

Toivon, että seuraava kanavointi tuntuu myös sinusta hyödylliseltä, rakastavalta ja tukevalta. Minusta tuntui tänä aamuna, kun vastaanotin sen. Nauti!

Siunausta ja rakkautta,

Ailia

***

Olemme Arcturuslaisia, ja tunnemme sinut. Olemme yhdistyneet kanssasi muilla tavoilla, kun avaat kenttäsi korkeammalle valolle, ja olemme onnellisia tästä tilaisuudesta yhdistyä nyt – se on meille kunnia.

Heräät syvemmin totuuteen olemuksestasi. Sinusta tulee tietoisempi äärettömistä mahdollisuuksista kanssakäymiseen, kanssaluomiseen ja yhteyteen. Uskallat myös pyytää enemmän. Se on upeaa.

Haluamme muistuttaa sinulle, että olet valo – ääretön ja ikuinen valo. Olet vapaa ja olet aina ollut, riippumatta siitä mihin fokusoidut. Ja tässä vapaudessa ja tänä valona, olet itse elämä. Ja niin olemme mekin, joten tiedä tämä: olemme yhtä.

Viritämme sinut nyt taajuuksiimme, jotta voit avata tämän yhteyden täydellisemmin. Kun kutsut Arcturuksen herraa ja Arcturuslaisia, tulemme, ja olemme mielellämme tässä yhteydessä kanssasi.

Tunnet vetoa, kutsun ja innostusta uusia asioita kohtaan. Tämä on merkki laajentumisesta, jonka sallit ja luot. Näe tämä positiivisena asiana. Voit pakahtua siitä tietoisuudesta, miten moni asia tässä uudessa kutsuu. Miten paljon haluat ehkä muuttaa. Haluamme auttaa tässä.

Taaskin – oivalla, että tämä on merkki suuresta muutoksesta ja kaunis vahvistus ylösnousemusmatkastasi ja siitä, miten pitkälle olet tullut. Tunnista se, ja sen sijaan että pakahdut, ymmärrä, ettei sinun tarvitse tehdä sitä kaikkea kerralla. Mutta saatat olla hyvin tietoinen tällä hetkellä uudesta elämän visiosta, joka virtaa sisään, ja se voi tulla osissa, ja voit saada tämän tietoisuutena monista asioista, jotka eivät enää käy siihen, kuka sinusta on tullut ja mihin olet laajentumassa. Ja tietoisuuden myötä siitä uudesta, joka kutsuu sinua, se voi tuntua paljolta.

Kun sinusta tulee tietoinen mahdollisuudesta muuttaa paljon asioita elämässäsi – ja tässä kohtaa elämässäsi, jossa tunnet monen asian jo vakiintuneen – ymmärrä, että elät nyt uudessa ajassa. Todistat ja kanssaluot uutta aikaa. Ilmestyt uuteen aikaan.

Ja tässä uudessa ajassa asioita voidaan luoda eri tavalla, ja luodaan eri tavalla. Tässä uudessa ajassa luot monia uusia asioita, monia uusia kokemuksia, sillä se on tämän uuden ajan luonne – se inspiroi sinua luomaan.

Se mitä luot tässä uudessa ajassa, saattaa tuntua perustavanlaatuisemmalta. Saatat tuntea innostusta muuttaa perustoja elämässäsi, asioita jotka ovat aiemmin tuntuneet vakailta tai pysyviltä ja muuttumattomilta. Ja nyt sinusta saattaa tuntua, että aloitat alusta, ja tuon ajatuksen voi tulkita takaiskuna, mutta se ei ole. Siis katso, voitko oivaltaa, milloin joudut tuohon mielentilaan, ja nauraa sille ja avautua siinä.

Tämän uuden todellisuuden johon siirryt ja laajennut, täytät valollasi ja tietoisuudellasi. Se alkaa loistaa ja säteillä valostasi. Ja tämä valo vetää lisää ihmisiä ylöspäin, tähän korkeampaan valoilmaisuun. Te jotka olette valmiita kokemaan nämä olemisen korkeammat tasot, että löydä niitä vain itsellenne, vaan teistä tulee majakka, joka loistaa ”kotisignaalia” muille. Herätätte muita pelkästään olemalla tässä nyt. Ja olette samanaikaisesti tietoisempi uusista aluistanne. On uutuutenne suurenmoista aikaa.

Mikä on suhteesi uusiin alkuihin? Mieti hetki sitä.

Kysy itseltäsi, miten haluat osallistua tähän uuteen alkuun – siihen jonka loit. Siihen jonka tunsit tulevan, ja joka on saattanut tuntua myös unelta tai saavuttamattomalta hyvin, hyvin pitkään.

Mutta nyt olet tässä. Olet erilainen. On uusi alku.

Ja kun sallit sen, siirryt siihen ja teet sen ilolla, uteliaasti ja halukkaana kokeilemaan ja katsomaan, mitä asioista tulee, olemme varmoja, että olet tyytyväinen ja tämä voimaannuttaa sinua astumaan eteenpäin, uuteen vielä lisää.

Siis tee muutoksia, jotka kutsuvat sinua. Aloita jostain, mikä viehättää sinua. Tiedä nyt, että sinulla on aikaa panostaa ja luoda monia asioita. Sinua tuetaan. Taajuutesi on nyt sellainen, että voit sallia tuollaista tukea merkittävästi enemmän. Se on myös upeaa havaita.

Olemme onnellinen puolestasi ja ihmiskunnan puolesta kokonaisuutena. Vaikka on sotaa ja häiritseviä uutisia maailmassa, on myös tällaisia uusia alkuja, kun uusia ilmaisun ja olemisen tasoja on avautunut ja käytettävissä.

Maa elää nyt ylösnousseessa tilassa, ja jotkut ihmisolennot siirtyvät nyt näille korkeammille olemassaolotasoille ja alkavat elää siellä. Kuka tahansa voi tehdä tämän, jos haluaa. Kyse on pelkästään siihen virittymisestä, tuntemalla sydämesi opastusta ja sallimalla ilon, sallimalla rauhan, sallimalla harmonian ja sallimalla helppouden. Sallimalla aidon ilmaisun. Olemalla läsnä ja huomaamalla, mikä kutsuu sinua nyt, mikä esittäytyy sinulle nyt, ja avautumalla sille. Sallimalla sen olla, ja täysivaltaisessa auktoriteetissasi ja voimassasi luomalla tuon läsnäolevan hetken tietoisuudesta, mitä haluat elää, luoda, ilmaista ja olla.

Se on tie eteenpäin. Huomaa, mikä sinua kutsuu nykyhetkessä, nyt, ja anna itsesi toistuvasti tulla sydämeesi, laajentaen sydänvaloa, kunnes se laajenee ympäröimään sinut. Maadoittuen Maahan ja myös aktivoiden jumalaisen virtasi – yhteyden joka sinulla on kaikkeen, mitä olet, ja kaikkeen olevaiseen.

Ja tuosta transsendenttisen, täysivaltaisen harmonian tilasta, avautuen elämänvirralle sisälläsi ja antaen sen valaista tietä, kutsua sinua olemaan enemmän, olemaan sinä täydemmin, tässä ja nyt.

Tämä valo? Tämä elämä sisälläsi, joka voi johtaa sinua? Se olet sinä. Laajempi sinä. Ikuinen itse. Jumalainen itse, tuleva itse, olemuksesi ydin ja ylösnoussut sinä.

Ne kaikki elävät sinussa, ja on olemisen tapa, jossa ne tulevat sinussa yhteen yhdeksi, yhdistyneessä valo- ja harmoniakentässä, ja näin haluat nyt elää. Enemmän ja enemmän tänä yhdistyneenä kenttänä. Tänä harmonisena ilmaisuna tai täsmällisemmin, kaiken sen säteilynä, mitä olet.

Olemme hyvin tyytyväisiä kaikista teistä, jotka löydätte tämän ykseyden sisältänne. Ja teille jotka ette ehkä vielä tunne tai huomaa sitä, osoitamme teitä sitä kohti: se odottaa siellä tunnistamista, tunnustamista, omistamista ja keskittymistä siihen.

Tutustu sisäiseen harmoniaasi, ykseyteen sisälläsi, totuuteen olemuksestasi. Ystävysty näiden valo- ja tietoisuuskenttien kanssa, jotka ovat sisälläsi ja jotka tuntuvat kodilta. Jotka tuntuvat rauhalta. Jotka tuntuvat siltä, että sinä olet sinä luonnollisesti, helposti, avoimesti ja täysin.

Se jumalainen valo, joka on sinä, ikuinen itse, atman, monadivalo, kutsuu sinua. Kutsuu sinua. Kutsuu sinua loputtomasti.

Tule sellaisena, kuin olet.

Olet tervetullut tässä loputtomassa ja äärettömässä rakkauskentässä nyt. Sellaisena kuin olet.

Ei ole mitään muuta, mikä täytyy suorittaa tai tehdä – vain olla, kuka todella olet, tässä.

Rakastemme sinua hyvin paljon.

Olemme valmiita.

Olemme Arcturuslaisia.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *