NELJÄN TÄHTIPORTIN AVAUTUMINEN

http://luxonia.com/viestit/35-steve-rother/10995-toukokuu-2024-neljaen-taehtiportin-avautuminen

Yhdeksän ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Toukokuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

HUOM. Seuraavat kanavoinnit annettiin suorassa VirtualLight Broadcastissa (4.5.2024), ja ne voi kuunnella alkuperäisinä nauhoituksina. Kun ne saatetaan puhutusta kirjoitettuun muotoon, tehdään editointia. Tässä prosessissa Ryhmä tekee usein lisäyksiä tai selkeyttää jotain aihetta, ja yhdistämme usein kanavointeja tuomaan tärkeintä informaatiota esitysajankohdasta. Alla olevassa kanavoinnissa alkumateriaali oli erillinen kanavointi, ei osa VirtualLight Broadcastia.

Steve Rother

***

Terveisiä Kotoa, rakkaat ystävät.

Toivotamme teidät tervetulleeksi tänään, sillä on maagista aikaa olla maaplaneetalla. Olemme varmistaneet, että kaikki tärkeät asiat olivat paikoillaan, ja olkaa hyvä. Nuo tärkeät asiat, sen aspektit mitä alatte tuoda tälle planeetalla, ovat maagisia.

On tärkeitä tapahtumia, ja yksi niistä on tähtiportit. Kyllä, on kaikenlaista science fictionia tähtiporteista ja siitä, mitä ne todella ovat. Olemme käyttäneet tuota scifi-sanaanne, koska meillä ei ole itse asiassa sanoja niille. Tieteenne on kutsunut niitä aiemmin madonrei’iksi. Ne ovat tapa mennä jonkin läpi hyvin nopeasti, ilmestyen toiselle puolelle melkein välittömästi.

Ymmärtääksenne täysin, mitä nyt tapahtuu, kerromme vähän maaplaneetan ja ihmislajin historiasta. Kuten mainitsimme, rakkaat ystävät, olette universumin olentoja. Olette inkarnoituneet monta kertaa eri muodoissa ja eri paikkoihin ympäri universumianne. Jotkut teistä ovat eksperttejä tässä. Teitä pidetään ongelmien selvittäjinä, joita lähetetään eri paikkoihin, joilla on haasteita.

Poispyyhitty historia

Monet teistä ovat matkustaneet 300 vuotta taaksepäin tulevaisuudesta ollakseen täällä juuri tällä hetkellä. Vaikka teillä ei ole sinänsä muistoja siitä, tietäkää, että olette ajallaan ja täydellisessä ajan ja paikan risteyksessä. Todellisuus on, että historianne tallennettiin, mutta se myös pyyhittiin pois. Ihmiskunnan varhaisaikoina ihmiset yrittivät usein kontrolloida muita keksimällä tarinoita tai yhdistämällä tapahtumia.

Kristuksen ajan paikkeilla, ja erityisesti sen jälkeen, asiat alkoivat muuttua hyvin isosti. Se oli haastavaa, että oli monenkirjavia tapoja ja uskomusjärjestelmiä, joten jotkut hallitsijanne yrittivät yhdistää niitä. Valitettavasti sen tekeminen pyyhki pois monia edeltäviä historian kirjoituksia, joita oli melkein vuoteen 6000 asti ennen ajanlaskumme alkua.

Aiemmin olemme kertoneet teille, että oli kuusi rotuvanhempaa, jotka tulivat yhdessä muodostamaan maaplaneetan. Tämä oli sen jälkeen, kun olitte olleet Marsissa ja teillä oli ollut melko pitkä hallintakausi siellä. Mutta Mars alkoi menettää ionosfääriään ja oli menettänyt magneettikilpensä, magnetosfäärinsä. Se ei pystynyt enää tukemaan elämää, ja sellainen se on periaatteessa tänäkin päivänä. Jossain kohtaa löydätte eri aspekteja omista jäljistänne tuolla planeetalla. Ensin löydätte todisteen siitä, että siellä oli kerran vettä. Ja lopulta te, ihmiskunta, löydätte jäänteitä, joita jätitte sinne.

Kuusi rotuvanhempaa

Kun tämä tapahtui Marsin kanssa, teidän täytyi aloittaa alusta. Kuusi rotuvanhempaa tuli yhteen ja periaatteessa teki teidät kuvakseen. Ja se aloitti kaiken taas alusta. Mutta alussa, hyvin samaan tapaan kuin lapsena ihmismuodossa, teillä oli vaikeuksia herätä unesta. Olitte nuoria ja epäkypsiä, joten teillä oli huoltajia. Tämän oli kuitenkin määrä olla vapaan valinnan planeetta. Niinpä kaikki kuusi rotuvanhempaanne vetäytyi ja salli planeetan kasvaa omin päin. Nyt maaplaneetalla on paljon ihmisiä, itse asiassa teitä on 8 miljardia.

Keitä ovat nämä auttajaolennot alkuperäisistä rotuvanhemmista? No, sanotaanpa vain, että te ette ymmärrä sitä kaikkea vielä. Monia heistä on aivan rinnallanne – he värähtelevät vain eri taajuudessa, joten teidän on erittäin vaikea edes havaita sitä. Mutta he kaikki tiesivät, miten liikutaan ulottuvuuksien välillä, ja niin he aloittivat koko tämän pelin maaplaneetalla.

He tulivat takaisin ja yrittivät opastaa ihmisiä. Ja rotuvanhempien yksi ryhmä, kapinalliset, tuli takaisin pitämään huolta teistä. He antoivat teille tiettyjä sääntöjä ja ohjenuoria, joita ryhdyitte rikkomaan. Yksi niistä oli, ettei teidän pitänyt lisääntyä, mikä näkyy raamatussa tarinana Eedenin puutarhasta. Kyllä, olitte todella paikassa, jossa teistä pidettiin hyvää huolta. Mutta kerromme teille, että jos halutaan sanoa Eevan haukanneen omenaa, niin hyvä Eeva. Feminiinienergia alkoi ottaa vastuuta monin tavoin, mikä oli hyvin maagista nähdä. Ja kuitenkin teidät heitettiin ulos puutarhasta.

Taivasihmiset

Ymmärtäen, että olette luojaolentoja, voitte nähdä tämän eri valossa. Osa historiasta kirjoitettiin muistiin, koska teillä on joitain todisteita näistä tarinoista, jopa ajalta 6000 vuotta ennen ajanlaskumme alkua. Sumerialaiset viittasivat Taivasihmisiin uudestaan ja uudestaan Annunakeina, joka merkitsee ihmisiä taivaasta. Tietyssä kohtaa ihmiset alkoivat ottaa oman voimansa, kun he heräsivät unesta. He alkoivat kypsyä ihmiskuntana, ja he pitivät huolta itsestään melko hyvin. Annunakit lähtivät, jotta evoluutio voisi jatkua luonnollisesti.

Kyllä, sen kaiken ympärillä oli paljon energiaa, ja on kirjoitettu monia tarinoita. Ainoastaan neljä rotuvanhempaanne on vielä olemassa, sillä kaikella on alku ja loppu teidän puolellanne verhoa. Koska se on rajallinen luonteeltaan, kaksi heistä on nyt lähtenyt ja lakannut olemasta. Mutta he työskentelevät kanssanne verhon toiselta puolelta. Sillä todellisuudessa olette kaikki henkiä, jotka keräävät äärettömästi viisautta matkallaan.

Hiukkaskiihdyttimet

Teillä on kaunis tieteellinen kokeilu, joka on jatkunut jonkin aikaa. Se alkoi Yhdysvaltain itärannikolta, kun rakennettiin pieni hiukkaskiihdytin. Tämän avulla voitte ottaa pieniä hiukkasia, lähettää ne ympyrään, kiihdyttää uskomattomaan nopeuteen ja sitten törmäyttää toisiinsa. Hiukkaskiihdytin salli teidän tutkia niitä osia, jotka jätettiin.

Sen jälkeen rakensitte melko suuren kiihdyttimen, joka on edelleen olemassa, melkein 100 metriä maan alla, lähellä Geneveä, Sveitsissä. Sitä kutsutaan ”LHC-kiihdyttimeksi” (= suuri hardonitörmäytin), ja sitä operoi ryhmä nimeltään CERN. He ovat löytäneet uskomattomia asioita ja saaneet monia tilaisuuksia ymmärtää paremmin maailmaanne.

LHC-kiihdyttimen myötä he ovat saaneet ymmärrystä kaikenlaisista asioista ja löytäneet Higgsin bosonin, johon viitataan myös jumalahiukkasena. Ennen tätä se oli vain teoria, mutta tästä on syntynyt uskomattomia energioita. Hiljattain tehtiin korjauksia ja parannuksia, joten nyt teillä on uusia kykyjä. Järjestelmä otettiin takaisin käyttöön 22.4. tänä vuonna.

Toinen aspekti tässä on, että kun nostatte ne lähelle valonnopeutta, lähetätte säteilyä ja energiatyyppejä aaltoina, jotka eivät ole tuttuja teille. Tiedätte jo magneettiset ja ääniaallot, sillä kaikki teidän puolellanne verhoa kulkee aaltoina. Kaikki mitä näette tällä hetkellä, lähestyy teitä eri aaltoina. Ja noiden aaltojen taajuus määrittää, onko väri sininen vai vihreä, ja niin edelleen.

Mahdollisuusaallot

LHC-kiihdytin lähettää nyt signaalia universumiin, mikä on saanut paljon huomiota. Ja parannusten myötä on avautunut vielä lisää mahdollisuuksia. Pitääkö siitä tietää jotain? Tietäkää, että olette aivan tavoitteessa. Ette ymmärrä kaikkia aaltoja, joita on olemassa nyt. Mutta voisitte olla tietoinen siitä, että kaikista universumin asioista karkeasti 92 % on sitä, mitä kutsutaan pimeäksi energiaksi tai pimeäksi aineeksi. Se merkitsee vain, ettei tiedetä, mitä se on. Tässä on monia aspekteja, joita säteilee maaplaneetalta eri aaltoina, joista ette tiedä.

Oli myös harmoninen aalto, joka vaikutti Maan magnetosfääriin. Tämä muistuttaa hyvin paljon suurta torusta, joka liikkuu kaikkialla ympärillänne kaikkiin suuntiin. Magnetosfääri suojelee teitä auringon säteilyltä ja kaikilta sen haitallisilta vaikutuksilta. Se itse asiassa luo ionosfäärin teille. Järjestelmässä on aina aukkoja, mutta tämä pysyi auki hyvin pitkään, mitä ei ollut tapahtunut aiemmin. Nyt kun tuo LHC-kiihdytin toimii jälleen, kaikki katsovat magnetosfääriä ja Maata. Vaikka se avautuu ja muuttuu, se ei ole haitallista, joten ei ole mitään pelättävää. Mutta kerromme teille myös, että nyt teillä on neljä uutta tähtiporttia tai madonreikää maapallolla.

Pyörteen suojelijat

Olemme puhuneet aiemmin pyörteen suojelijoista/vartijoista. Joskus teillä on hyvin pyhä paikka omalla takapihallanne, puistossa kadun varrella, tai jossain missä on kaunis vesiputous, joka sävähdyttää sydäntänne. Ne voivat olla pyörteitä, jotka ovat vain pyörivää energiaa, mutta ajan kuluessa niistä tulee portaali. No, teillä on nyt neljä täysin uutta, suurta portaalia, jotka reagoivat LHC-kiihdyttimeen, joka on taas käynnissä. Ne ovat auki ja pysyvät auki jonkin aikaa, mutta mitä se merkitsee?

No, se merkitsee, että teillä on tähtiportti ja näette joidenkin rotuvanhempienne palaavan. Monet heistä ovat itse asiassa olleet täällä kaiken aikaa, hyvin salaa. Heillä on kyky värähdellä eri taajuudella, jonka kanssa ette pysty olemaan vuorovaikutuksessa. Nyt se saattaa kuitenkin muuttua, koska teillä on tilaisuuksia löytää heidät. Miltä he näyttävät? Miten teette sen? Näiden portaalien ympärillä, jotka teidän täytyy löytää, on paljon energiaa, mutta se on teidän puolellanne verhoa, ei meidän. Voimme nähdä ne hyvin selvästi. Koska ne ovat energeettisiä, kyse ei ole välttämättä fyysisestä paikasta. Ja kun löydätte ne, mitä teette niiden kanssa?

Pyydämme teitä olemaan astumatta niihin, rakkaat ystävät, koska tienne löytäminen takaisin saattaa olla vähän haastavaa alkuun. Mutta kerromme teille, että olentoja tulee niiden kautta. Siis, merkitseekö tämä, että joku päivä katselette vesiputousta ja yhtäkkiä ihminen astuu ulos? Ei, mutta pitäkää mielessä, että heillä on kyky matkustaa ulottuvuuksissa ja hyvin piilossa omalta peloltanne. Kerromme teille myös, että tämä voi muuttua, sillä voitte tukea näitä mahdollisuuksia. Ja kun teette sen, näette suuria asioita tapahtuvan.

Juhlikaa tätä tilaisuutta ja etsikää näitä pyhiä paikkoja. Lähettäkää rakkauttanne näihin pyörteisiin, kun näette niitä. Jos löydätte yhden näistä neljästä, se olisi hyvin maagista teille. Elämänne muuttuisi melko dramaattisesti, positiivisella tavalla. Toivomme teidän ymmärtävän, että todellinen luonteenne on alkanut tulla taas pintaan monin tavoin. Emme voisi olla ylpeämpiä siitä, mitä olette tehneet täällä, ja kerromme teille, että jälleenyhdistyminen on käynnissä.

Maagiset tähtiportit

On kaunista aikaa, rakkaat ystävät. Pitäkää silmällä tähtiportteja ja näitä hyvin maagisia paikkoja. Onko ihmisten mahdollista vain hävitä maapallolla? Kyllä, erityisesti nyt. Mutta ymmärtäkää, että se ei ole haitallista – pelkästään ulottuvuusmuutos. Alatte nähdä joitain muita värähtelyjä, joita ette ole havainneet aiemmin. Olette pimeän energian ja sen löytämisen partaalla, mistä siinä on todella kyse.  Tietäkää, että olette juuri aikataulussa ja rakastamme teitä kovasti.

Kerromme teille myös, että 2025 on suuria suunnitelmia tehdä jotain hyvin jännittäviä asioita LHC-kiihdyttimellä, joten pitäkää silmällä niitä. Silloin näitä portaaleja avautuu monia lisää. Sitä odotellessa, odottakaa ihmettä, ja autamme teitä luomaan sen. On kaunista aikaa olla tällä planeetalla, ja jos teillä on yhtään pelkoa, kurkottakaa pitämään toisianne kädestä. Siinä todellinen taikuus joka tapauksessa on.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen, hoivaamaan toisianne ja pelaamaan hyvin yhteen, kun peli vauhdittuu/kohoaa nyt. Nauttikaa matkasta.

Espavo, rakkaat ystävät. Kiitos, että otatte oman voimanne.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *