VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

http://luxonia.com/viestit/78-marilyn-raffaele/11000-1952024-viesti-arcturuslaiselta-ryhmaeltae

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
19.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa, rakkaat etsijät ja lukijat.

Maailmasta on tullut intensiivinen ja pelottava paikka monille. Kun korkeataajuinen energiavirta laajenee, se paljastaa ja ilmentää tiheät energiat, jotka on pitkään sivuutettu tai peitetty, henkilökohtaisesti ja globaalisti. On muutamia, jotka tuntevat voimaantuvansa näistä energioista ja toimivat niiden mukaan, sen sijaan että sallivat niiden vain mennä läpi ja puhdistua.

Maan viimeaikaiset auringonpurkaukset ovat ilmentymiä lisääntyvien korkealla värähtelevien taajuuksien integroitumisesta nyt fyysisesti, tunnepuolella, mentaalisesti ja henkisesti jokaiseen ihmiseen. Samaan aikaan nämä korkeat taajuudet avaavat monia silmiä lisää erillisyyskäsityksille, jotka on pitkään hyväksytty oikeiksi ja normaaleiksi.

Monilla teistä on masennus-, ahdistus-, viha-, suru- ja epäilyjaksoja, jotka tuntuvat ilmestyvän tyhjästä. Saatatte huomata katsovanne taaksepäin menneisyyteen kaivaten tai tulevanne tuomitsevammaksi ja negatiivisemmaksi. Nämä kaikki ovat vanhoja energioita, joita virtaa läpi, kun ne puhdistuvat. Puhdistatte henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti vuosisatoja, jotka on eletty täysin erillisyystietoisuudesta käsin. Näitä tunteita tarvittiin usein selviytymiseen, ja sen tuloksena ne ovat nyt tiukasti vakiintuneet melkein kaikkien tietoisuuteen normaaleina ja todellisina. Älkää vaatiko niitä omaksenne.

Negatiiviset ajatukset, tunteet ja emootiot eivät ole, eivät ole koskaan olleet, eivätkä voisi koskaan olla teidän henkilökohtaisesti. Koska olette jumalainen tietoisuus yksilöityneenä, ainoat ominaisuudet jotka ovat oikeasti teidän, ovat Jumalan ominaisuuksia – harmonia, ilo, elämä, älykkyys, yltäkylläisyys, täydellisyys/kokonaisuus, rauha jne.

Älkää koskaan kieltäkö negatiivisia tunteita, joita herää, tai teeskentele tietoisuustilaa, jossa niitä ei ole ja jota ette ole vielä saavuttaneet, vaan sallikaa niiden vain virrata läpi tunnistaen, mitä ne ovat – ehdotuksia/suggestioita kolmen ulottuvuuden kollektiivista. Muistakaa, että siitä, minkä uskotte olevan henkilökohtaisesti teidän ja se, kuka olette (olen sairas, olen köyhä, olen typerä jne.), tulee teidän, koska olette luojia, jotka luovat tietoisuutensa tilasta käsin.

On aikoja, jolloin teidän täytyy käsitellä ongelmia, jotka tulevat elämisestä kolmen ulottuvuuden energiassa. Ilman syyllisyyttä tai henkisen epäonnistumisen tunnetta, silloin kun teillä on jonkinlainen ongelma, sallikaa intuition opastaa teidät niihin ihmisaskeliin, jotka ovat tarkoituksenmukaisia. Käykää lääkärin, asianajajan tai jonkin ammattilaisen luona, mutta tietäkää aina ensin totuus: kaikkialla läsnäoleva jumalainen tietoisuus/Jumala ei voi luoda, ei luo, eikä ole koskaan luonut tai ilmentänyt mitään muuta, kuin itsensä täysin.

Tietämättömien elämien saatossa kaksinaisuuden, erillisyyden ja kahden voiman luomukset ovat kertyneet, laajentuneet ja vakiintuneet Maan kollektiivitietoisuuteen, josta ihmismielet ammentavat. Näiden ikivanhojen energioiden täytyy tulla pintaan ja puhdistua, kun ylösnousemusprosessi etenee. Tunnistakaa, mitä niiden ilmentymät ovat, antamatta niille voimaa/valtaa.

Muutos on tulossa kaikilla tasoilla. Olkaa valmistautuneita, muistaen aina, että hyvät aineelliset vaikutelmat ovat aivan yhtä näennäisiä kuin huonot. Näette, että monet yleisesti hyväksytyt uskomusperinteet alkavat hajota. Pitäkää kiinni totuudesta ja kääntykää usein sisäänpäin pelkästään lepäämään ykseydessä, kuunnellen sitä pientä hiljaista ääntä, joka tosiasiassa on todellisen Itsenne ääni.

Koska Jumala ilmaisee äärettömästi kaikkialla läsnäolevaa, kaikkivoimaista ja kaikkitietävää itseään, meditointi on vähän kuin Jumalan salakuuntelua. Se on hiljaista ja luottavaista kuuntelemista, kun jumalainen tietoisuus sisällä ilmaisee itseään, mitä ette ehkä aina tiedosta. Päästäkää irti kaikista aiemmista käsityksistä, miten tämän sisäisen yhteyden pitäisi ilmentyä. Se voi tulla tunteena tai tietämisenä, tai voi tuntua siltä, ettei mitään ole tapahtunut, mutta tietäkää aina, että jokainen aikomus ja toiminta henkistä harmoniaa kohti muodostaa yhteyden, koska jos Jumala olisi erillään teistä, teitä ei olisi olemassa.

Tunnustakaa hiljaa ja salaa jokaisen ihmisen todellinen luonne/jumaluus – niiden joista pidätte ja niiden joista ette, niiden jotka ovat jääneet kiinni erillisyyselämään, ja niiden jotka yrittävät vahingoittaa muita fyysisesti, mentaalisesti, tunnepuolella ja henkisesti. Tämä ei merkitse, että teidän täytyy pitää heistä tai heidän teoistaan. Se merkitsee, että näette ihmisvaikutelman läpi todellisuuteen. Myöskään ne jotka ovat rakastavia ja ystävällisiä, eivät ole itsessään ”hyviä”, vaan sallivat Jumalan ominaisuuksien virrata ulos sisältään.

Väärien käsitysten ja uskomusten täytyy ensin tapahtua aineellisesti, jotta enemmistö voi todella nähdä ne ja siirtyä niiden yli. Kolmen ulottuvuuden maailma on rakentanut konsensustietoisuuden, joka sallii ihmisten tehdä, mitä he uskovat, että heidän täytyy tehdä ollakseen onnellisia ja tyydyttyneitä, siitä huolimatta, miten se vaikuttaa muihin. Monia yleisesti hyväksyttyjä uskomuksia, jotka perustuvat erillisyyteen, edistävät jatkuvasti totuutena hallitukset, jotkut organisoituneet uskonnot ja itseä palvelevat yksilöt.

Älkää koskaan epäilkö sitä, että jumalainen suunnitelma elää ja voi hyvin ja saa aikaan sen kuoleman, mistä on nopeasti tulossa vanhentunutta Maassa, kehittyvänä planeettana – toiminta jota tukevat yksilöt, organisaatiot, yritykset, uskonnot, hallitukset ja kaikki, jotka pyrkivät saamaan ”vallan muista”. Nämä asiat ovat pitäneet ihmiskunnan kahleissa ja tietämättömänä todellisesta itsestään aioneita. Maan ihmisten on tullut aika herätä hyvin pitkästä unesta.

Osana tätä prosessia tulee paljon sellaista, mikä aiheuttaa hämmennystä, kyseenalaistamista ja epäilyä, mutta samaan aikaan se herättää nukkuvan enemmistön tietoisuustasoille, joita ei ole nähty maan päällä hyvin pitkään aikaan. Olkaa tarkkailija.

Maa on puhdas, korkealla värähtelevä planeetta, joka on muodostettu jumalaisessa mielessä ja jumalaisesta mielestä, eivätkä sitä voi tuhota tai eliminoida ihmisegot, jotka on harhautettu henkilökohtaisella vallalla ja ahneudella, vaikka siltä voi näyttää.

Pitäkää totuus, rakkaat ystävät, ja olkaa se valo, joka tulitte olemaan.

Sallikaa prosessi.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *