VIHJEITÄ JA NÄKEMYKSIÄ KIIHTYVÄSTÄ MUUTOKSESTA JA YLÖSNOUSEMUKSESTA

http://luxonia.com/viestit/52-aluna-joy-yaxkin/10996-1852024-vihjeitae-ja-naekemyksiae-kiihtyvaestae-muutoksesta-ja-yloesnousemuksesta

Kirjoittanut Aluna Joy, Tähtivanhimpien viisauden kera (www.alunajoy.com)
18.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutumme todella nopeasti nyt. Tunnetko sen? Minua kehotetaan jakamaan vihjeitä, joita olen huomannut siitä viime aikoina. Nämä vihjeet ovat hienovaraisia. Monet ovat outoja ja odottamattomia asioita, ja niitä on saattanut tapahtua huomaamattamme. Monia muita vihjeitä odottaa löytämistä. Todellisuus on tulossa jännittäväksi katsella.

Yksi ongelma on, että olemme säilyttäneet jonkin muiston siitä, että melkein kaikki ihmiset jättivät kehonsa useimmissa muinaisissa sykleissä, joko tietoisesti tai jonkin katastrofin myötä, kuten suuri tulva. Olemme tunteneet tämän vanhan trauman kaikuvan Maassa nyt hyvin laajasti, ja se heräsi taas henkiin vuoden 2020 alkupuolella. Tämä laukaisi ahdistuksen lisääntymisen. Muutoksia tapahtuu myös koko galaksissamme. Menneisyydessä muutamia selviytyjiä tuli muista maailmoista avaruuden madonreikien kautta Maahan. He ankkuroivat muistojaan seisoviin kiviin, temppeleihin, pyramideihin, artefakteihin jne. Tästä syystä matkustan.

Muuten … tällä kertaa maapallolla ei tapahdu mitään luonnonmullistusta. Päätimme muuttua toisella tavalla. Mutta maailmasta tulee melko pölyinen, kun teemme tätä remonttia.

Riippumatta siitä, huomaammeko nämä vihjeet vai emme, muutos tapahtuu jo Äiti Maa -avaruusaluksella. Mutta on tietysti hauskaa huomata, että kaikki mihin olemme valmistautuneet, alkaa lopultakin muotoutua ympärillämme. Ryhdyimme pitkään työurakkaan. Mutta nyt se alkaa tuottaa tulosta. Taikuus palaa.

Aloin huomata merkittävämpiä muutoksia tietoisuudessamme ja fyysisyydessämme auringonpimennyksen jälkeen 8.4.2024, joka käynnisti meidät uudelleen hyvin ydintasolla. Ja ankkuroiduimme jälleen niiden eeppisten revontulinäytösten myötä, joita käynnistivät massiiviset ja laajat magneettimyrskyt 10.–12.5.2024.

Mielenkiintoinen sivuhuomautus Spaceweatherista … joka postasi, että kivet ja maaperä sähköistyivät äskettäisen eeppisen magneettimyrskyn aikana. Voimakkaita sähkövirtoja syöksyi kivien ja maaperän läpi voimakkaimman geomagneettimyrskyn aikana vuosikymmeniin. Suurimmat jännitteet Yhdysvaltojen itärannikolla ja Keskilännessä olivat jopa 10.000-kertaisia normaaliin verrattuna.

Ennen kuin pääsen asioihin, joita olen huomannut, minun täytyy myös sanoa, että meidän ei pitäisi pelätä aurinkoa. Älä pelkää, kiitos. Jos vedämme energiamme pois auringosta, auringon täytyy vain lähettää voimakkaampia impulsseja Maahan. Aurinko pyrkii herättämään meidät. Olemme saavuttamassa aurinkomaksimin 11-vuotisessa aurinkosyklissä. Mutta mennessämme tähän aurinkomaksimiin, olemme myös saapuneet uuteen aikasykliin, vastikään päivitettyjen luonnonlakien kera. Siis, suhteemme aurinkoon muuttuu ja parantuu. Tavallaan Maa, ihmiset ja kaikki elävät asiat ovat kuin yksi jättiläisaurinkopaneeli. Tarvitsemme aurinkoa. Jos virtaamme auringon energian myötä, auringon ei tarvitse reagoida yhtä voimakkaasti. Meidän on aika herätä.

Tiede, geologia, astronomia ja biologia ovat ”jynssänneet” pois sitä tietoa, että universumi on puhdasta henkeä ja potentiaalia. Tiede voi todistaa teorioita ja merkkejä vain fyysisen aineen avulla. He eivät voi testata henkeä tai Jumalan läsnäoloa. Ongelmana on, että kaikki aine on menneisyydestä, emmekä elä siellä enää. Alamme elää nykyhetkessä. Universumi on elävä ja tietoinen ja myös nykyhetkessä. Muinaisihmiset tiesivät tämän kauan ennen ihmiskunnan alentumista pelkoon, erillisyyteen ja taikauskoon. Onko elämä täällä maan päällä haurasta? Varmasti on. Mutta häviämme joka kerta, jos käytämme vain tietoa ja tiedettä suojelemaan itseämme. Silloin kun sivuutamme universumin elävän hengen, ilmennämme vain lisää kärsimystä.

Silloin kun Maan mallit/kaavat muuttuvat, ne muuttuvat myös ympäri galaksia. Kaikki on yhteydessä. Jopa tiede, kaikkine rajoituksineen, on kartoittanut joitain magneettimuutoksia ja kiihtyviä säämalleja muilla planeetoilla! Kaikki muuttuu, aivan kuten muinaiset ihmiset odottivat. Olemme astuneet uuteen sykliin luonnon uusien pohjakoodien kera, jotka on päivitetty sijaintiimme universumissa.

Siis, tässä on joitain vihjeitä, joita olen huomannut …

Auringonpurkaukset ja magneettimyrskyt EIVÄT vaikuta moniin meistä negatiivisesti sillä tavalla, jota olemme kokeneet aiemmin. Aloin huomata tämän huhtikuun auringonpimennyksen jälkeen. Alammeko lopultakin olla resonanssissa auringon kanssa? Oletan niin!

Ihmiset tuntevat muodostuvan painetta, ilman mitään ulkoista ärsykettä aiheuttamassa tuollaista painetta. Olen varma, että maailmassa on kehittymässä jotain, mikä muuttaa kaiken. Muita tällä hetkellä koettuja oireita ovat olleet verenpaineen vaihtelut, hyvin aktiiviset unet, nukkuminen huonosti, voimistuneet kehosäryt, niskan ja hartioiden tiukkuus, sekä ahdistuksen lisääntyminen. Kehomme reagoi pohjavirtauksiin. Tunnen, että suurin osa siitä, mikä maailmassa muuttuu, on tutkakatveessa tällä hetkellä, mutta se ei ole piilossa enää paljon kauempaa.

Monet tuntevat pakahtuvansa helposti ja haluavat lopettaa kaiken, mitä ovat tekemässä. Koemme myös syviä identiteettikriisiaaltoja, emmekä tiedä, mihin kuulumme tai mitä pitäisi tehdä seuraavaksi. Meillä tapahtuu merkittävä sisäinen muutos, ei ulkoinen. Kehkeydymme hyvin paljon enemmäksi, kuin koskaan ”odotimme” olevamme. Universumi on elävä sisällämme, ja alamme päästä käsiksi tähän uusilla, syvällisillä tavoilla. Meillä on kaikki, mitä tarvitsemme.

Uusi todellisuus muodostuu aineelliseen maailmaan suoraan edessämme. Menneisyydessä olemme olleet ohjelmoituja toteuttamaan historiatietojamme ja niitä ohjelmia, joista tulemme nyt ulos. Tämä viisaus on tuonut meidät näin pitkälle. Mutta nyt kannustan kaikkia elämään siinä tilassa, jossa odotamme odottamatonta ja pyydämme saada nähdä ohjelmointiverhomme yli.

Jännittävin huomaamani asia on, että monista meistä alkaa tuntua, että menneisyytemme ei ole enää totta. Muistomme alkavat tuntua kuin vanhalta unelta tai kaiulta. Meillä on edelleen muistoja menneisyyden tapahtumista, mutta on vähemmän ja vähemmän yhteyttä noihin tapahtumiin, ihmisiin ja paikkoihin. Tämä ei merkitse, että menetämme yhteyden rakkaisiimme, mutta kenties suhteemme heihin muuttuu terveemmäksi yhteydeksi. Ennen suuri osa ihmisistä sekoitti rakkauden traumasiteisiin. Kun tämä trauma parantuu meissä, tunnemme erkaantuneemme tuossa suhteessa, vaikka joskus tämä on totta. Teemme kaikki mikrovalintoja, jotka lähettävät meidät uusiin suuntiin.

Ajankohtaiset muutokset tulevat hienovaraisina pohjavirtauksina. Muutumme vaiheittain säilyttääksemme kehomme. Alamme nähdä tämän, kun elämä ei toimi odotetusti. Menneisyyden syklinen ja vanhaa toistava rakentamisperusta päivitetään elämiseksi ja luomiseksi läsnäolevassa nyt-hetkessä. Aiemmat odotuksemme menevät etenemisemme tielle. Silloin kun järkytymme siitä, ettei jokin mene suunnitellusti, meidän täytyy kysyä itseltämme, mistä sellaisista illuusioista pidämme kiinni mielessämme, jotka sokaisevat meidät sille todellisuudelle, joka on jo sydämessämme. Siirrymme yli elämän ”rakentamisesta”. Siirrymme elämän ”luomiseen” sen perusteella, miltä haluamme itsestämme tuntuvan – ei sen, mitä haluamme. Teemme tämän käyttämällä suuren tuntemattoman rajatonta luomispotentiaalia. Sillä ei ole merkitystä, mitä ulkoinen todellisuus ilmentää meille. Vain sillä on merkitystä, miltä se saa olomme tuntumaan. Toivottavasti tässä on tolkkua.

Emme ehkä pane merkille kaikkia vihjeitä, joita kehittyy kaikkialla ympärillämme, mutta se on ok. Emme voi möhliä tätä! Huomaamme luonnostaan vaihtavamme suuntaa tuntemalla kokemuksia. Huomaamme päästävämme irti asioista, joita olemme saattaneet ennen rakastaa, ja liikumme suuntiin, joita emme suunnitelleet. Olemme tietysti ymmällämme, kun siirrymme asioiden pakottamisesta tapahtumaan niiden vetämiseen puoleemme tietämällä, miltä haluamme olomme tuntuvan.

Miltä haluat olosi tuntuvan elämässäsi?

Tunnemme jatkuvasti enemmän ja enemmän rauhaa, kun toimimme suuren tuntemattoman luovasta potentiaalista. Tästä tulee hyvin helppoa, sitten kun antaudumme universumin luonnolliselle, elävälle läsnäololle, ja tuo läsnäolo on aina ollut sisällämme.

Lähettäen kaikille paljon rakkautta ja arvostusta kaikesta, mitä lisäätte tähän uskomattomaan aikaan.

Aluna Joy

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *