PORTAALITYÖ

Mielenkiintoista, resonoi 🙂 Tässä pala viestistä ja kokonaan pääset lukemaan alhaalla olevasta linkistä.

*

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)
Huhtikuu 2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

HUOM. Seuraavat kanavoinnit annettiin suorassa Global Light -lähetyksessä (25.3.2023) , ja ne voi kuunnella alkuperäisenä nauhoituksena. Kun se saatetaan puhutusta kirjoitettuun muotoon, tehdään editointia. Tässä prosessissa Ryhmä tekee usein lisäyksiä tai selkeyttää jotain aihetta, ja yhdistämme usein kanavointeja tuomaan tärkeintä informaatiota esitysajankohdasta. Toivottavasti nautit siitä.

Steve Rother

***

Tervehdys, rakkaat ystävät.

Olen Sydämen tiedemies. Liityn seuraanne hyvin ylpeänä tänään, sillä olette saavuttaneet virstanpylvään historiassanne. Ette ehkä näe sitä muutamaan vuoteen, koska niin ihmiset tyypillisesti toimivat. Useimmat teistä ovat matkustaneet tulevaisuudesta 300 vuotta taaksepäin ollakseen täällä tällä hetkellä. Oli niin erityinen tapahtumasarja, että päätitte kaikki, että teidän täytyi olla täällä sitä varten, ja tämä on yksi noista maagisista hetkistä. Teillä on nyt monia tilaisuuksia pitää tätä uutta valoa, heijastaa sitä ja maadoittaa se.

Uusi ”spin”

Tämä on aika, jolloin voitte muuttaa maailmaanne, mutta ette ole ainoita, jotka kokevat tämän portaalin. Maakin kokee sen, ja sillä alkaa tapahtua myös monia asioita. Pitäkää tämä mielessä, rakkaat ystävät. Siitä ei ole kauan, kun kerroimme teille, että maaplaneetalla oli tulossa kriittinen kohta, kun se saavutti 8 miljardin ihmisen rajan. Planeetan täytyi päättää, mitä tehdään. Pystyisikö se edelleen toimittamaan 8 miljardille ihmiselle kaiken, mitä he tarvitsevat, ja antamaan heille turvallisen paikan? Pystyisikö se kantamaan tuon taakan? No, Maan täytyi tehdä useita valintoja.

Portaalin avautuminen luo myös sille uuden mahdollisuuden. Siis ette ole ainoita, jotka kokevat tämän nyt. Aloimme puhua 2007 asioista, joita tapahtuu maan päällä, ja se jatkuu tänäkin päivänä. Puhuimme Maan tasapainottomuudesta ja selitimme, että yksi tapa jolla luonnollinen tasapaino voitaisiin palauttaa planeetalle, oli veden uudelleenjakautuminen.

Veden uudelleenjakautuminen

Se on hyvin yksinkertaista, rakkaat ystävät. Jos teillä on vaappumista täällä ja sitten tuotte lisää vettä, voitte tasapainottaa sen. Olette nähneet tämän tuloksia monta kertaa, veden siirtyessä paikasta toiseen joko massiivisten tulvien tai kuivuuksien myötä. Tietysti on kolme tekijää, jotka teidän täytyy käsitellä veteen ja ihmiskokemukseen liittyen: liian paljon vettä, liian vähän vettä tai liian likaista vettä. Kyllä, raikas vesi on valtava huolenaihe jatkossa. Olemme puhuneet vesisodista, ja niitä on jo alkamassa joillain alueilla.

Maan ydin, planeettanne sydän, koostuu suurelta osin nikkelistä. Se on hyvin tiivistä ja kiinteää materiaalia, mikä on mielenkiintoista, koska kyse on myös auringonpinnan lämpötilasta. Tietysti tuo kiinteä pallo kelluu magma-altaassa. Ensimmäinen vaappuminen maaplaneetalla aiheutui juuri tästä sisäisestä ytimestä, joka muutti kääntymistään suhteessa ulkokerrokseen. Siis teillä on maaplaneetan vaippa tai kuori, joka kääntyy 24 tuntia vuorokaudessa, tehden täyden ympyrän. Sitten teillä on ydin, joka liikkuu nopeammin kuin ulkopuoli. Ja se aiheutti epätasapanon tai energeettistä vaappumista eri alueilla.

Vaikka tuo vaappuminen ei ollut vakavaa, se aiheutti tietysti reaktion. Tästä syystä teillä on kaikki tämä veden uudelleenjakautuminen, joka tasapainottaa asioita, ja se jatkuu jonkin aikaa. Vuonna 2009 tuo sisäinen pallo näytti lakkaavan liikkumasta. Kyllä, on paljon väittelyä ja turhautumista tiedehenkilöiden keskuudessa, jotka yrittävät määrittää tarkkaan, mitä on tapahtunut ja ovatko mittaukset oikeita. Lopultahan juuri tätä tiedeyhteisö tekee parhaiten – se kyseenalaistaa asioita. Siis on ollut monia keskusteluja, tapahtuiko tämä oikeasti vai ei.

Kerromme teille, rakkaat ystävät, että Maa jatkoi liikkumistaan ja pallo keskellä liikkui hyvin, hyvin hitaasti. Ja tuo liike aiheutti magnetismia, vaikkei samantyyppistä magnetismia, jota näette planeettanne pinnalla. Se mitä pidätte magneettisena pohjoisena, on periaatteessa massiivinen magneettikiviesiintymä melko lähellä pintaa. Nuo esiintymät voivat liikkua, ja ne ovat osa toista magmakenttää, joka myös siirtelee tuota kenttää vähän. Teillä on tässä hyvin perusmagneettienergiaa. Pitäkää tuo ajatus nyt mielessä ihmisiin liittyen. Puhumme siitä, että aivot ovat sähköiset ja sydän magneettinen. No, tämä on maaplaneetan sydän ja se lähettää ehdottomasti energiaa. Vaikka ette pysty aina mittaamaan noita alueita mittauslaitteillanne, se luo kuitenkin energiakentän planeetallenne…

LUE KOKO VIESTI:

http://luxonia.com/viestit/35-steve-rother/10233-huhtikuu-2023-portaalityoe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *