Yläkerran Kansliasta

7.6.2023

Kysyin viestiä Kansliasta ja samalla selkiytyi omaakin elämää koskevat kommellukset, tässä juttua niistä 🙂

”Kaiken kauneus ja virtaavuus nousee maasta, alhaalta ylöspäin, jalkojemme alapuolelta. Nostaen menneisyydestä nykyisyyteen kasaantuneet kuormat/tukokset/traumat pintaan puhdistettavaksi.

Kaikkea ei tarvitsekaan tietoisesti uudelleen läpikäydä, kunhan vain tiedostaa mitä kehossa on meneillään ja antaa tunteiden tuntea, sallii ja antautuu.

Oireet voivat nousta esiin outoina ja yhtäkkisinä kipuina, jomotuksina, turvotuksena tai jäykkyytenä.. ”Out of nowhere -tyyliin.”

Pienetkin tapaturmat voivat olla myös tarkoituksellisia. Ne saattavat avata jonkin kehossa kauan olleen energiatukoksen, jota ei muuten olisi saatu liikkeelle. Keinot on monet 😉 ”

-Kanslia

Itselläni kehon oikea puoli on saanut runtua viimeaikoina. Juuri se puoli, joka on muutenkin oikutellut, ollut kipeä ja rikki. Kotona mm. vedin kunnon ”villasukkalipat” ja metsässä nyrjäytin oikean jalkateräni 😀

Myös taloudelliset asiat ovat monella nyt tapetilla, jep! Aivan kuin kysyttäisiin, että ”niin mitä sinä nyt haluatkaan tehdä, tätä vai tuota? Laita energiasi siihen mitä haluat kokea ja kasvattaa.”

Energiahoidossakin näitä teemoja tuntee esim. tukoksina kehon aurasta:

Vasemmalla puolella kehoa on feminiiniset asiat, kuten äitisuhde, äitiys, naiseus, tunteet, intuitio ja luovuus.

Oikealla puolella kehossa on maskuliiniset asiat, kuten isäsuhde, miessuhteet, analysointi, järkeistäminen ja toimintaan liittyvät asiat. Myös auktoriteetit, kuten koulu, pankit ym. virastot liittyvät oikeaan puoleen.

 

Jotain kummaa, mutta taianomaista on meneillään. Kehomme ovat nyt linkouksessa fyysisesti ja henkisestikin.

Avaudutaan, Antaudutaan, Otetaan vastaan ja Luotetaan Elämään! Vaikka sitten kaaduttaisiinkin rähmälleen.. 😉

 

Katri ja Yläkerran Kanslia

<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *