Korttitulkintaa 1.7.2023

💗Kollektiivinen korttitulkinta, heinĂ€kuu 2023💗

Nousee kuva mieleen, jossa meitÀ nyt jokaista linjataan siihen omaan voimaan/ valopylvÀÀseen, joka kulkee maan ytimestÀ, kehomme lÀpi Universumiin asti, sinne missÀ Korkeampi itsemme asuu.
MeitÀ kutsutaan siis uskaltamaan olla se oma aito itsemme, asettamaan ne omat rajat, tutustumaan itseemme ja toiveisiimme sekÀ nousemaan nyt niitÀ kohti.

Tapahtumat ja tunteet elÀmÀssÀmme ovat yleensÀ oppaita ja herÀttÀjiÀ, jotka alkavat nyt voimistua, jos et ole niitÀ aiemmin ottanut tosissaan.
SydÀmiÀmme avataan niin iloilla kuin suruillakin, jotta ne tukahdutetut tunteet nousee kehoistamme ja ne saadaan putsattua pois keveyden tieltÀ.
Olemme kuin linkouksessa, kukin omalla tavallaan, ylÀ- ja alamÀkineen.

Kaikella on kuitenkin Tarkoitus, vaikka matkanteko on vĂ€lillĂ€ pomppuista tĂ€rinÀÀ.. 😬

TĂ€llĂ€ kaikella on tarkoitus löytÀÀ ne omat juuret ja vakaa maaperĂ€, jossa voimme alkaa levittĂ€mÀÀn omia ainutlaatuisia siipiĂ€mme ja olla se uniikki yksilö, joksi meidĂ€t on luotu 😍

Korteissa nÀkyy uusia alkuja, iloa ja onnellisuutta. Samalla opastetaan seuraamaan niitÀ omia unelmia ja ideoita, joiden kautta se oma onni löytyy.
On aika myös koittaa etsiĂ€ uusia nĂ€kökulmia ja ratkaisuja joillekin jumissa oleville asioille. Ne jumitkin ovat yleensĂ€ tarkoituksenmukaisia 😉

Opetellaan Luottamaan ElĂ€mÀÀn 🙏

Ne elĂ€mĂ€n töyssytkin silottuvat helpommin, jos emme taistele aina vastaan itsepĂ€isesti, otsasuonet pullistellen ja hampaat narskuen, tekohymyĂ€ irvistellen.. 😁

Kuulostele tunteitasi ja joillakin voi myös unimaailma toimia oppaana.

HyviĂ€ asioita alkaa tapahtumaan, kun kÀÀnnĂ€t laivasi kurssin kohti omia unelmiasi, lempeĂ€sti mutta lujasti 😍

đŸŒ»KesĂ€terkuin Katri & YlĂ€kerran KansliađŸŒ»

korttipakat

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *