23.8.2023 Sekavat ja sekalaiset energiat

Heräilin itse yöllä 23.-24.8. oikean korvan kipuiluihin ja aamulla nieleminenkin aristi oikealta puolelta. Ei, tämä ei ole flunssamaista oireilua.. Otin homeopaattisia (Aconitum ja Silicea) ja myöhemmin myös särkylääke. Kipu-tuntemukset alkoikin pian helpottaa. -Katri-

*

Päivi Kaskimäki

Kirjoitus fb:
Onko vähän tyhjä olo? Nyt on kyllä sellaiset energyt ilmoilla että pitää kirjoittaa muutama sana tunnelmista ja kysyä että mitenkä te olette kokeneet kuluneet päivät?
Taustalla voimallinen tietoisuutta avaava Keltaisen Soturin aaltojakso jonka haastevoimana Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja, näkyvän ja näkymättömän yhdistäjä. Elämän ja kuoleman rajan ylittäminen tai sen lävitse liukuminen…ajattoman ajan kokemuksiin ja rinnakkaistodellisuuksiin.
Käynnissä on minun ymmärryksen mukaan todella vahva tietoisuuden laajentuminen ja uudelle värähtelytaajuudelle siirtyminen.
21.8. Keltainen Yliääni Aurinko KIN 200, Keltaisen Soturin aaltojaksossa ja Keltaisessa Linnassa!
Todella voimallinen energian ulostulon päivä koko tältä kalenteri kierrokselta. Ja samaan aikaan erittäin voimallisia auringonpurkausten tai auringon välittämien valodatapakettien vastaanottamista täällä Maa planeetalla.
Kokemuksia näistä energioista:
Hidasta, hyytelömäisen laahaavaa ja pysähtynyttä.
Erikoisen oloiset energiat yleisesti, ma – ti. Ke vähän parempi.
Kehon oireet ja kipuilujen korostuminen, tykyttelyjä ja sykkeen nousua. Vointi on ollut outo ja energia ei tunnu virtaavan normaalisti.
Oudot unet. Väsymys ja nukkumisvaikeudet.
Pilvipäisyyttä, sekavuutta ja outoa käyttäytymistä itsessä tai ympäristössä.
Mielenterveys ongelmia, jopa psykoosi, kun tietoisuus kanava pamahtaa auki liian nopeasti ja maadoitus häviää.
Koordinaatio ei toimi, tavarat tippuilee käsistä, törmäilyä ja sähläystä.
Yleistä sekoilua ja erikoista sählinkiä.
Netti ja känny yhteydet lagailee ja pimahtelee, sammuu, menee rikki.
Melankoliaa, surumielisyyttä, onttoutta ja tyhjyyttä. Saamattomuus, keskittymiskyvyttömyys ja sekavat mielentilat. Kaikki tuntuu turhalta tai merkityksettömältä.
Paras apu näyttää olevan maadoittuminen, ulkona oleminen ja raikkaassa ilmassa hengittely. Luonnon kanssa puuhastelu tai nurmikolla makailu. Rauhassa, hitaasti ja yksi asia kerrallaan.
Tässäpä muutamia kokemuksia joita olen kuullut useammalta ihmiseltä tai kokenut itse.
Todelliset ylösnousemus koodaukset käynnissä, ellei jopa kirkastusjuhlat. Fyysinen muuttaa värähtelyään korkeammin värähteleväksi. Aistit herkistyvät ja tietoisuus avautuu. Uusi dna kerros avautuu käyttöösi. Ei ihme jos vähän ”kanittaa” ennen kuin uusi tulee tutuksi ja jouhevaksi.
Miten sinä olet kokenut tämän ajan tunnelmat?
Onhan siellä varmasti myös ihania ja autuaallisiakin tapahtumia mukana:)
***
Myös Rakkauden kanavan Piritta Pinola puhuu tämän hetken kummista energioista:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *