Norsujen ryhmätietoisuus

Norsujen ryhmätietoisuus

EK-blogi

Norsujen ryhmätietoisuus

Haastattelu Sharon Callahanin kautta. Kirjoittanut Sun Mi Kim. — Teksti on odottanut kääntämistään pitkään, koska se on piiitkä. Google Translate jeesasi, joten tässä se on. 😅 Kylmät väreet kulkivat pitkin selkäpiitä, sillä minulla on ollut tarve tehdä taidetta valkoisista eläimistä viime aikoina. Ehkä se on merkki siitä, että EK-blogin lukijat ovat valmiit tähän tietopläjäykseen, ja se osuu ja uppoaa. :o) Sydäntä kehiin nyt! Huimaa tekstiä eläinkunnasta, jälleen kerran. Vuosi vuoden jälkeen on niin suuri ilo ja kunnia kuulla tällaisia suuria sanoja, suurilta olennoilta, tällä kertaa tavallistakin suuremmalta.–L

Elefantteja pidetään suotuisina, usein ihailtuina ”lempeän valtavuutensa” vuoksi ja toisinaan ne ovat osana salametsästäjiä vastaan ​​suunnatuissa mielenosoitushuudoissa. Varsin harvoin elefantit kuitenkaan nähdään henkisinä olentoina. Vaikka useat meistä ovat pitäneet eläimiä käsivarren päässä, heräävä tietoisuutemme avaa nyt sydämemme syleilemään kaikkia eläviä olentoja sukulaisina, joita he ovat. — Ja norsut ovat yllättäen niitä, jotka muistuttavat ehkä eniten ihmisiä; ja siksi onkin sopivaa, että he aloittavat suoran vuoropuhelumme eläinkunnan kanssa.

Seuraava on haastattelu, joka on tehty Norsu-ryhmätietoisuuden kanssa lajienvälisen eläinkommunikoijan, Sharon Callahanin kautta.

Ensimmäisenä useista haastatteluista eri eläinryhmätietoisuuksien kanssa, tämä haastattelu käsittelee asioita, jotka ylittävät pintaa hipaisevan ymmärryksemme norsuista. Heidän elämänsä, vaikka se on myös arvokasta ainutlaatuisen luomisen ilmaisunsa vuoksi, sisältää syvemmän merkityksen meille ja maapallolle – merkityksen, jota harvat, jos ollenkaan, ovat epäilleet, mutta joka on nyt jaettu kaikkien kanssa.

K: Sanotaan, että ruumiimme on fyysiseksi tehty henki. Elefantin huomattavin piirre on sen valtava koko. Onko sillä mitään merkitystä oman, henkisen lähteenne, suhteen?

V: Meidän (norsut) kehomme ovat hyvin suuria ja hyvin silmiinpistäviä maan päällä. Kuitenkin yksi merkittävimmistä asioista meissä fyysisessä/hengellisessä mielessä on se, mitä ei voida nähdä. Luumme ja luurakennemme tekevät meistä täydellisiä soittimia, joiden kautta Luoja voi laulaa lauluaan maapallolle ja itse universumille. Koko luurakenteemme, luiden koostumus, niiden sijainti, kulma, jossa jalkamme kohtaavat Maan, palvelevat tämän ”musiikin” kapasiteettia. Saamme tietoa ja energiaa suoraan Lähteestä.

Tämä tieto ja energia saapuu kehoomme päämme kautta ja vähemmässä määrin selkärangan ja vartalon kautta. Tieto ja energia tulevat valon muodossa. Tämä valo on koodattu tiedolla. Kun se tulee meihin pään ja selän ja vartalon kautta, se ”käännetään” sen kulkiessä lävitsemme jalkapohjien kautta maahan. — Maa pystyy siten vastaanottamaan tiedon käännetyssä muodossaan. Kehomme toimivat mahtavina universaalin energian vastaanottajina ja johtimina. Kehomme säteilee myös energiaa ja tietoa ympäristöömme, eetteriin ja universumiin. Se on kaksisuuntainen prosessi, jossa koodaamme maapallon Lähteen tiedoilla, kuin myös vapautamme energiaa ja tietoa maasta takaisin Lähteeseen.

Jossain määrin kaikki elävät olennot tekevät tätä. Koska olemme niin suuria ja koska olemme luonnollisesti (maantieteellisesti) maan päällä, roolimme toiminnon suorittamisessa on suurempi. Me ”laulamme syvän nuotin” maan ytimeen. Tämä nuotti levitetään sitten koko Maan magneettiverkkoon, palautetaan meille ja palautetaan maailmankaikkeuteen. Maa vastaanottaa siis Luojan viestit ja Luoja vastaanottaa Maan viestit. Tämä prosessi on yhteistyöprosessi. Kaikki norsut osallistuvat kokonaisuuden toimintaan. Kun norsuja on yhä vähemmän, maapallo jää ilman energiaa ja tietoa.

K: Tämä on järkyttävää. Vaikka ihmiset keskustelevat siitä, kuinka heidän ruumiinsa juurruttavat energiat maahan ylösnousemusprosessin aikana, ajattelemme harvoin muiden lajien roolia. Voitko kertoa meille, millaista energiaa ja tietoa välitetään Maahan?

V: Ylösnouseminen on jatkuva heräämisprosessi, jossa olemme jatkuvana osa. Energiat ja informaatio, jonka tuomme kehoomme ja levitämme Maahan, ovat energiaa tähdistä, planeetoista ja jopa siitä, mitä luulette tyhjäksi tilaksi, ja itseltään Luojalta. Tähdillä ja planeetoilla, ja jopa tyhjällä avaruudella, on tietoisuus. Heidän tietoisuutensa on heräämässä kuten meidänkin. Heidän heräävän tietoisuutensa energiat ovat kuin ruokaa maapallolle. He ravitsevat häntä, täydentävät häntä. Samalla tavalla maapallo herää ja lähettää heränneen energiansa eettereihin. Kyseessä on siis kaksisuuntainen prosessi. Avaruudesta Maahan, Maasta kosmokseen. Kaikki on heräämässä.

K: Monet kulttuurit pitävät norsuja usein onnea tuovina, esimerkiksi norsujen näkemistä pidetään suotuisana. Voitko antaa meille jonkinlaisen käsityksen tämän alkuperästä?

V: Suuri kokomme ja vahvuutemme yhdistettynä herkkyyteemme ja lempeyteemme herättävät jotakin ihmisten sieluissa. Edustamme taivaan ja maan yhdistämistä, voimaa ja lempeyttä, mutta olemme paljon enemmän. Se on yksinkertaisesti voimamme ja toimintamme suurta aliarviointia. Näkymättömissä ulottuvuuksissa on sieluja, jotka asuvat valkoisissa elefanttikehoissa. Nämä kauniit olennot ruokkivat Maan eteeristä vastinetta. He vartioivat ja ohjaavat maapallon tahratonta konseptia. Heitä voidaan verrata olentoihin, joita ajattelette arkkienkeleiksi.

K: Joten on olemassa sellainen, kuin mystinen valkoinen norsu? Valkoista norsua, johon viittaat, kutsutaan valkoiseksi yksinkertaisesti siksi, että sen kasvoilta ja vartalolta puuttuu tietty pigmentti. Ei todellakaan valkoinen, kuten voisi luulla. Vaikuttaa ihmismäiseltä ja mahdottomaltakin etsiä erityistä voimaa tietyistä fyysisistä ominaisuuksista. Kaikilla elävillä olennoilla on mystisiä ominaisuuksia. Jokainen olento on mystinen olento.

K: Mikä on elefanttiyhteiskunnan matriarkaalisen rakenteen merkitys? Onko tällä hengellistä merkitystä?

V: Ihminen etsii aina syitä asioille katsomalla tieteellisen linssin läpi. Syytä useimpiin asioihin ei löydetä tällä tavalla. Tällaisen linssin lähestymistapa antaa vain osittaisen kuvan siitä, mitä etsitään. Tämän kaltaisessa tarkastelussa vähiten kiinnostava näkökohta on kaikki se, mikä löytyy. Energian näkökulmasta ja sen valossa, mitä toiminnastamme on jo keskusteltu, maapalloa palvelee parhaiten hoitava feminiininen energia. Maapallo tarvitsee kipeästi hoitoa. Näin on aina ollut, mutta ei koskaan sen enempää kuin nykyään. Elefantit (uros ja naaras) ”emättävät” maata energeettisen hoitonsa kautta.

Perheiden näkökulmasta olemme erittäin tasapainoisia. Kaikki on tasapainokysymys. Kun mies- ja naisenergiat ovat tasapainossa yksilössä tai yksilöiden ryhmässä, saavutetaan androgyynien tila, jossa kaikki energiat ovat käytettävissä korkeampaa tarkoitusta varten. Lajina norsut ovat feminiinisiä, kuullisia, tunnepitoisia ja hoitavia olentoja. Menneinä aikoina ihmisyhteiskunnat olivat matriarkaalisia. Monet pysyttelevät sellaisina tänään, ja useimmat palaavat tulevaisuudessa; jos tulevaisuus tulee. Uusi aika, johon astumme, on ”Äidin paluun aika”. Ihmiskunnan feminiinisen, hoitavan puolen paluu, pelastaa maapallon ja sen olennot tuholta.

K: Kummallista kyllä, norsut näyttävät kärsivän samoista ikään liittyvistä sairauksista kuin ihmiset – kuten niveltulehdus ja sydänsairaudet – mutta elämäntapanne eroavat suuresti meistä. Voitko selittää miksi näin on?

V: Elämäntyylimme eivät eroa niin paljon teistä. Kaikista elävistä olentoista olemme ehkä eniten sinun kaltaisiasi älykkyyden, fyysisen ja emotionaalisen koostumuksen suhteen. Meillä on erittäin suuret aivot ja olemme erittäin älykkäitä. Kasvumme kypsyyteen ja elinikämme ovat täsmälleen samanlaisia ​​kuin teidän. Elämme 70-vuotiaiksi, ja ylikin, ellemme ole alttiita sairauksille, stressille tai hyväksikäytölle. Muinaisessa menneisyydessä elimme kaksisataa vuotta tai enemmän, kuten ihmisetkin. Elämme yhteiskunnissa aivan kuten ihmisyhteiskunnat. Koemme samoja tunteita kuin ihmiset. Iloitsemme poikamme syntymästä, joita imetämme kahdesta rinnasta etujalkojen välissä – samassa paikassa kuin naispuolisten ihmisten ja kädellisten rinnat. Puolustamme tarvittaessa nuoriamme, sukulaisiamme ja ystäviämme kuolemaan asti. Surumme lasten, sukulaisten ja ystävien vuoksi heidän menehtyessään ja hautaamme heidät hellästi ja juhlallisesti. Itkemme suolakyyneleitä, jonka ihmiset jakavat kanssamme; ei mikään muu laji. Olemme kasvinsyöjiä, kuten ihmiset luonnollisessa tilassaan. Olemme alttiina samalle emotionaaliselle, henkiselle ja fyysiselle stressille kuin ihmiset, ja siksi meillä on samanlainen epätasapaino.

K: Voitko kertoa meille syyn, miksi sekä sinun, että meidän lajillamme on lyhentynyt elinikä? Tapahtuuko tämä ilmiö kaikille lajeille?

V: Elinikä lyhenee, kun ihmiset luovat negatiivisia ajatusmuotoja. Menneinä aikoina… Esihistorian aikoina (Atlantis, Lemuria) kaikki oli vähemmän fyysistä ja enemmän henkistä. Kun aine ja elävä tietoisuus saivat kiinteämpiä muotoja, myös ajatukset alkoivat jähmettyä ”uskon malleiksi”. Nämä uskomusmallit luovat kaiken, mikä on: kehomme, sairautemme, eliniän ja kaiken muun fyysisen aineen. Useimmat uskovat eliniän ja laadun lyhenemisen johtuvan saasteista, sairauksista, vammoista, (eläimille) elinympäristöjen tuhoutumisesta jne. Kaikki nämä kuitenkin syntyvät ajatuksista.

Esimerkiksi kysymys elinympäristöjen tuhoutumisesta syntyy ihmisten ahneudesta; ajatus siitä, että ihmiset tarvitsevat resursseja tuhoutuneilla alueilla. Tämä kaikki extrapoloituu niukkuuden perusajatuksesta; tunne, että Jumala ei elättäisi, tai että ei ole tarpeeksi tätä tai tuota. Tunteet syntyvät myös ajatuksista. Meillä on ajatus jostakin, ja sitten syntyy tunne reaktiona ajatukseen, ja niin edelleen ja edelleen. Kaikki ilmeinen todellisuus luodaan ajatuksen kautta.

K: Sharon mainitsi kerran, että eläintarhat eivät olleet varteenotettava vaihtoehto eläinlajien suojelemiseen, koska eläimet sopeutuvat vankeuteen eivätkä näytä yhtään villeiltä. Elefanttien määrä kuitenkin vähenee hälyttävää vauhtia. Mitä muita vaihtoehtoja ihmisillä on yrittää auttaa heitä?

V: Jotkut yksittäiset norsusielut päättävät ennen inkarnoitumista uhrata itsensä suuremman hyvän puolesta, lähestymällä ihmisiä antaen vangita heidät eläintarhaan tai he syntyvät vankeuteen. Nämä yksilöt ovat lähettiläitä, jotka yrittävät kiinnittää huomion villiveljiensä ja sisartensa ahdinkoon. Asia jää huomaamatta, jos luonnossa olevista norsuista ja niiden luonnollisista elinympäristöistä ei huolehdita.

Luonnonalueet on yksinkertaisesti säilytettävä elefanttien selviytymistä varten, kuten luonnonalueet on säilytettävä kaikille muille eläville lajeille. Monia lajeja pakotetaan maapallolta pois tuhoamalla, ennen kuin ihmisen herkkyys kehittyy tasolle, jolla he ymmärtävät niiden syvällisemmän merkityksensä sekä pyhän tehtävänsä. Todella surullinen inhimillinen puute.

Kun eläinlajit kuolevat sukupuuttoon, ne eivät tietenkään lakkaa olemasta. Heidän sielunsa yksinkertaisesti turvautuu valon maailmoihin, joista he tulivat. Jokaista eläinlajia vaalitaan suuresti ja enkelit ja valo-olennot valvovat niitä. Jos ihmisten tietämättömyys ja ylimielisyys aiheuttavat heidän kuolemansa, sieluryhmä viedään säilytettäväksi. Se on eräänlainen eetterissä oleva arkki. — Ihmiset eivät saa ymmärtää tätä väärin ja pitää sitä jonakin tekosyynä oikeuttaa lajien tuhoamisen. Jokainen laji sijoitetaan maan päälle oikeaan aikaan suorittamaan pyhää ja oikea-aikaista tehtävää. Näin sijoitetun lajin pyyhkiminen pois on siirtymistä kohti oman lajinne tuhoamista. Se on vain ajan kysymys. Meidän on katsottava toisiimme pyhinä olentoina, joilla on pyhä tehtävä suoritettavana, pyhine ajoituksineen.

K: Tämä on melko synkkä kuva ihmiskunnasta, jonka olet tähän mennessä heijastanut meille – ja luultavasti oikeutetusti. Olemmeko todella syöksymässä sukupuuttoon ja otammeko kaikki muut lajit mukaan? Onko toivoa vielä? Onko meillä tai voimmeko tehdä muutoksia, jotka tarjoavat onnellisemman lopputuloksen meille kaikille?

V: Aina on toivoa, mutta se ei näytä hyvältä. Jopa tiedemiehenne ennustavat, että meillä voi olla alle 10 vuotta. Olemme käännepisteessä, tai jo sen ohi. Ihmisen tietoisuuden massiivinen herääminen täytyy tapahtua tarvittavan muutoksen luomiseksi… Ihmeen. Ihmiset ovat huijanneet itseään uskomalla, että kaikki tulee olemaan hyvin, tai että tiede keksii vastauksia.

Tiede ei sitä tee. Tiede syntyy ajatuksista, joista jouduimme alun perin koko sotkuun. Ratkaisun, ihmeen on tultava ihmiskunnan sydämestä. Sinun täytyy menettää mielesi ja antaa tietoisuutesi asettua sydämeesi. Sydän on todellisen viisauden istuin. Tämä vuosi (2001) on sydämen aikakausi. Teidän täytyy nousta sen aikakauden oppitunnille, johon nyt astumme. Nyt tarvitaan suurta rakkautta kaikkia luotuja ja luomakuntaa kohtaan. Olemme menneet liian pitkälle, yli pisteen, jossa asiat ratkaistaan, tai niitä viivästytetään logiikan avulla.

K: Ottaen huomioon, että norsun luonnollinen elinympäristö on Aasian ja Afrikan erämaissa, kaukana maailman vilinästä, jota useimmat meistä elävät, kuinka voimme syventää suhdettamme näihin olentoihin?

V: Kääntymällä sisäänpäin. Villiys on myös teidän kotinne. Istukaa hiljaa puutarhassa tai huoneessanne. Päästäkää irti mielestä ja avatkaa sydämenne…. Me olemme siellä. Olemme molemmat valmiita ja halukkaita kommunikoimaan kanssanne. Esittäkää kysymys, me vastaamme. Katsokaa silmiimme. Teidän ei ole tarpeen olla kanssamme tehdäksenne näin.

Kysy sisältä päin. Näe sielumme. Palaa sydämesi sydämeen. Palaa villiin… villiin sydämeen. Et vain opi veljeltäsi ja sisareltasi, vaan paljastat esiin kadonneen minäsi. Sen Itsen, jolla on laulu laulettavana maapallolle. Laula laulusi. Me liitymme joukkoosi. Itkemme ja itkemme myös. Toistemme kanssa itkien yhdessä, maan ja sen olentojen kanssa, ajatuksemme pysähtyvät, sydämemme avautuvat ja ihme tapahtuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *