UNIVERSAALI MUUTOS

http://luxonia.com/viestit/96-judith-kusel/10692-26122023-universaali-muutos

(kuva: Julia Cannon)

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
26.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme ennenkuulumattoman muutoksen/kirkastamisen keskellä, millaista ei ole tapahtunut koskaan ennen. Tiedän, että tiedostatte kaikki tämän jollain tasolla. Kuitenkin tärkeintä on tajuta tämä ”aikajanamuutoksena”, kuten jotkut sitä kutsuvat, mutten ole koskaan pitänyt tuosta sanasta, koska kosmisesti aikaa ei ole olemassa. Kosminen ja universaali olemassaolo ei ole lineaarinen, vaan spiraalimainen. Luomisen/luomakunnan 352 tasoa – näkyvät ja näkymättömät, fyysiset ja ei-fyysiset – ovat olemassa spiraaleina ja monina tietoisuuskerroksina, monien kerrosten sisällä.

Kuten kehotettiin, olen kirjoittanut muistiin kaiken, mitä minulle on paljastettu hyvin monilla tasoilla. Sitä ei tuotu esiin ainoastaan aktivoimaan uudelleen Valkoisen liekin kristallitemppelit maaplaneetalla, vaan myös yhdistämään planeetta uudelleen Valaisemisen 7. keskusauringon kanssa, sillä 7 edustaa suurta laajentumista Auringoiksi Aurinkojen tuolla puolen ja luomisen korkeimpia kerroksia, joita emme kykene edes ymmärtämään.

Uudet lapset joita on syntynyt vuodesta 2012 saakka, lähetettiin inkarnoitumaan Valaisemisen 7. keskusauringosta, ja he kantavat tätä valaistua 7D-tilaa sisällään. Tämä on vahvistettu sielutulkinnoissa, joita olen tehnyt näille lapsille vuosien saatossa.

Jos voit olla hetken vain hiljaa paikallasi ja sitten virittyä tähän, huomaat, että syvällä omassa sielussasi herää jotain merkittävää.

Sillä aivan alussa aurinkokuntamme ja galaksimme olivat suoraan yhteydessä, Siriuksen kautta, Valaisemisen 7. keskusaurinkoon. Mutta silloin kun taivaiden sodat syttyivät ja Jupiterin ja Marsin välinen planeetta räjäytti itsensä, Maa heitettiin pois kiertoradalta tuon ajan aurinkokunnassa, miljoonia maavuosia sitten, ja sen myötä koko Linnunratagalaksi ja sen vastagalaksi, Melchior, sekä vasta-aurinkokunnat.

Tällä oli sitten heijastevaikutus tähän universumiin ja kaikkiin muihin. Taivaassa vallitsi kaaos.

Kun kaikki tämä lopulta palasi jonkinlaiseen järjestykseen, emme voineet enää yhdistyä 7. Keskusaurinkoon ja Aurinkoihin Aurinkojen tuolla puolen. Tämä on nyt palautettu, ja voimme yhdistyä jälleen tähän Aurinkoon, Siriuksen kautta.

Nyt kaikki valoyliopistot ja korkeammat valoneuvostot toimivat Siriukselta ja Orionilta. Voitaisiin sanoa, että se on tämän universumin ja galaksienvälisen valtioliiton pääkonttori.

Sitä useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että Aurinko tässä aurinkokunnassa on ontto ja ihmisiä elää Auringon sisällä (kuten asuu kaikilla muilla planeetoilla tässä aurinkokunnassa ja kaikkialla) ja että Keskusaurinkojen kaltaiset Auringot ovat onttoja sisältä. Niissä elää valaistuja valo-olentoja.

Muinaisaikoina heihin viitattiin ”Aurinkojumalan lapsina” heidän tunnistamiseksi, ja enimmäkseen he olivat Maan suuria valaisijoita, sillä he tulivat usein tänne niiden kanssa, jotka ovat Orionilta, Siriukselta, Plejadeilta, Arcturukselta, Lyyralta, Isosta karhusta, Joutsenesta ja 12 alkuperäisestä galaksista, joista jotkut räjäytettiin taivaan sotien aikana, mutta jotka ovat edelleen olemassa muissa ulottuvuustiloissa.

(En mene syvemmälle tähän, sillä on monia olemassaolotasoja eivätkä kaikki tasot ole fyysisiä. Sillä tärkeimmät luomisen/luomakunnan aspektit eivät näy paljaalla silmällä.)

Tämä merkitsee, että tällä hetkellä ensimmäisen luomisen alkuperäiset avaimet ja koodit aktivoidaan taas sisällämme, jotta lopultakin muistamme totuuden siitä, kuka ja mitä olemme, voimme ottaa takaisin ja juhlia universaalia kansalaisuuttamme ja ottaa takaisin myös galaktisen kansalaisuutemme.

Kaikki on yhtä. Olemme aina olleet osa tätä universumia ja tulemme aina olemaan, kun olemme osa multiversumeja ja taivaiden kaikkia kerroksia.

Huomaat, että omat sielumuistipankkisi saavat alkusysäyksen energiatasoilla lukiessasi tätä, myös kun sydänkeskuksesi laajenee ja oivallat, että olet osa valtavaa universaalia valoperhettä ja yhdistyt jälleen heidän kaikkien kanssa. He eivät ole olleet koskaan poissa – he ovat aina olleet täällä/tässä.

Laajennu nyt vielä lisää: sinua aktivoidaan tällä hetkellä, kyetäksesi ottamaan täysin takaisin ensimmäisen luomisen sieluitsesi ja yhdistymään galaktiseen ja universaaliin itseesi kaikilla tasoilla, sillä mitä enemmän tietoisuutesi kohoaa, sitä enemmän voit päästä moniulotteisiin tiloihin.

Fyysinen illuusio ei ole koskaan sitonut sinua – sieluasi ei sido mikään. Se on vapaa matkustamaan minne tahansa äärettömissä universumeissa, ja alat muistaa, kuka ja mitä olet totuudessa, kaikilla tasoilla.

Korkeammat oppaani kertovat minulle, että kaikki on mahdollista. Ei ole mahdottomuuksia. Meidän täytyy viimeinkin astua ulos mielemme rajoittavista siteistä ja kaikesta ohjelmoinnista, mitä olemme koskaan saaneet maatasoilla, ja siirtyä täyteen äärettömyyteen.

Prosessin aikana oivalla, että luot oman todellisuutesi. Todellisuutesi ei ole sidottu kehenkään, joka lietsoo pelkoa tai ennustaa tuhoa ja hävitystä, tulta ja tulikiveä. Sinulla on nyt vapaus astua pois kaikista siteistä, todelliseen universaaliin sieluitseesi.

Vedät sitä puoleesi, mihin keskität huomiosi! Tämä on jumalainen laki!

Nyt on tärkeää joka päivä ja yö alkaa fokusoitua siihen, mitä todella haluat kanssaluoda uuteen Maahan ja uuteen kultaiseen aikaan, rakkaudella, korkeimmilla ja parhailla tavoilla, kaiken korkeimmaksi hyväksi.

Visualisoi ykseys/yhtenäisyys.

Visualisoi kaikkien ihmisten työskentelevän yhdessä yhtenä.

Tunne sitä.

Silloin kun kaikki hyväksyvät kaikkien ja kaiken monimuotoisuuden ja tietävät, että kaikki on yhtä ja olemme kaikki yhden ainoan universaalin valokehon soluja, silloin todellisuudessa olemme kaikki YHTÄ.

Visualisoi eläinten, kasvien, puiden, ihmisten ja valoyhteisöjen työskentelevän yhdessä, rakkaudessa ja kommunikoiden rakastavasti, kun telepatiasta tulee normi. Mitä enemmän teet tätä, sitä enemmän alat ELÄÄ sitä suuren rakkauden kera, riippumatta siitä, mitä näyttää tapahtuvan ympärilläsi.

Tästä syystä hiljainen aika on niin tärkeää ja välttämätöntä. Jos huomiosi on muualla, et pysty visualisoimaan etkä voi olla hiljaisuuden tilassa, jossa olet YHTENÄ sisäisen jumaluutesi kanssa, muodostat ykseyden paikan ja kanssaluot suuren rakkauden kera.

Tässä kohtaa Muutos voimistuu nyt. Se mikä ei enää palvele korkeinta sielukasvuamme ja hyväämme, putoaa pois. Hajoaa.

Astu ulos vanhasta – se on tarpeetonta!

Astu uuteen!

Tulit tälle planeetalle EDELLÄKÄVIJÄSIELUNA, ja tiesit täysin hyvin, mitä tapahtuisi, ja olit hyvin innoissasi – sillä sielusi on valmistautunut miljoonia maavuosia juuri tähän.

Ei ole ujojen ja arkojen aikaa – on uranuurtajien, pioneerien aikaa, niiden jotka ovat edelläkävijöitä, tiennäyttäjiä ja joiden tarvitsee nyt astua täysin tuntemattomaan kaikin tavoin.

Hyvä uutinen on, että tuota tuntemattomalta näyttävää voi navigoida, ja navigointityökalut ovat SISÄLLÄ omassa sielussasi – monadisi ja kaikki universaalit taustatukitiimit ovat läsnä auttamassa sinua.

Murtaudu vapaaksi!

Nouse ylös!

Laajene! Laajene! Laajene!

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *