Yläkerran Kansliassa 8.1.2024

Päätepysäkki, jossa olemme nyt                    8.1.2024

 

Kerrotaan, että on olemassa tila, jossa voimme korjata huomista, mutta emme eilistä.

Painuu mieli alhoon, jossa monet virtaviivaiset ajatukset etsivät paikkaansa ja selvitämme mielemme monimutkaisia solmuja.

Tähystämme ja setvimme, kuin lankavyyhtiä, jossa ei ole alkua eikä loppua.

Paradoksi, josta emme ymmärrä siinä hetkessä mitään.

Pakenemme tekemisillämme tuosta paikasta, ettei tarvitsisi astua miinoihin, joita mielemme sisältää.

Siinä on jokin alitajuinen pelko.

Koitamme kiertää tuon pelon.

 

Aseta itsellesi selkeä lista siitä, mitä haluat esimerkiksi kuukauden aikana toteuttaa ja tee niitä asioita sitten, kun tila tuntuu sille oikealta. Älä tee mitään väkisin.

Pyri olemaan itsellesi joustava ja armollinen, kuitenkin pitäen lujan, mutta lempeän otteen siihen, mitä haluat toteuttaa.

Väkinäinen työskentely henkisellä kasvualustalla ei johda mihinkään. Kuuntele itseäsi ja tunnetilojasi aina ensin.

Hae vertaistukea muilta, joiden tunnet olevan samalla aallolla kanssasi ja näin saatat löytää myös ratkaisuja tilanteisiisi.

Muista kehua aina itseäsi, kun tunnet jossain onnistuneesi ja juhli sitä mielekkäällä tavalla. Näin myös kehosi saa siitä hyvän olon ja olet taas matkalla eteenpäin, kohti kasvuasi.

 

Tilan ja ajan puute saa energiasi supistumaan ja se taas johtaa hermoston tiukkaan puristukseen. Sitä kautta taas mieli ja ajatukset tekevät omia johtopäätöksiään, missä tilassa ollaankaan taas…

Ota kalenteriisi aikaa itsellesi ja pidä niistä kiinni. Lepää, meditoi, askartele, ole vain tai tee jotain muuta mieluista.

Lankavyyhdin solmut alkavat irrota ja selkeys lisääntyy. Kirjoita ajatuksiasi ylös ja lueskele niitä aina välillä, näin löydät sieltä kirkastettuja kuvioita mielesi maisemista ja taas paloja itsestäsi löytyy.

 

Kiitos!

 

Katri & Kanslian väki <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *