Kollektiivista, kanavoitua tulkintaa 27.2.2024

Pyydän energiapäivitystä, että missä nyt uiskennellaan kollektiivisesti?

 

”Kahlattavaa on, yksittäin ja yhdessä. Siksi voi tuntua kovaa väsymystä niin henkisesti kuin fyysisestikin. Omat voimakkaat virtauksensa on parvessa kulkijoilla ja yksin tarpovillakin.

Yksilöillä on tosin selkeämpi määränpää, mielentila ja askeleetkin ovat siten vakaammat.

Parvessa kulkijoilla on enemmän kiistaa sekä luottamus elämään ja itseensä horjuu. Syyttäviä sormiakin on loogisesti enemmän.

 

Tämä jaottelu alkuun siksi, koska olisi äärettömän tärkeää nyt alkaa löytämään sitä omaa, ainutlaatuista ja aitoa voimaansa.

Tähän auttaa esimerkiksi ne suuret kysymykset, joita moni ei edes halua miettiä. Kuten esimerkkinä; Kuka minä olen ja miksi olen täällä? Mikä on tämän kaiken tarkoitus?

Kyselyikä, sen aika olisi nyt, iästänne riippumatta. Miksi tämä, miksi tuo ja niin edelleen…

Lapset ovat ilahduttava esimerkki uteliaisuudesta, viattomuudesta ja etenkin aitoudesta.

 

Ihmiset ovat kadottaneet rentouden, luottamuksen ja itsenäisyyden sekä uskon siihen, mikä ennen oli kuin sisäinen tieto.

Eli energiat ovat hyvin repaleiset ja vanhat kaavat eivät enää mallinnu yhteen. Pyöreä palikka ei vaan mene kolmionmuotoisesta reiästä läpi…

 

On jokaisen aika vahvistua nyt itsensä kanssa, koska vain sitä kautta löytyy se eheys ja varmuus siihen yhteisölliseen, terveeseen voimaan, joka on historiassa kannatellut koko Suomea. Teille lukijat, tämä kulttuuri ja planeetan osa on sydämissänne vahvana, siksi olette nyt tässä ja sisällänne palaa muutosten tuli.

Kaivakaa nyt tuo rohkea palava voima esiin ja haudatkaa jo se kulunut ja kuoleva, häpeä, pelko ja syyllisyys unholan maille. Koska niiden painojen alla hukkuu voimanne mukana.

 

Kaikilla on keinonsa ja kykynsä nostaa voimansa uudelleen käyttöön, kaikkien yhteiseksi parhaaksi.

Elämän tarjoamat koettelemukset ovat nykyisyyden yksi keino auttaa löytämään se sisäinen valjastettu karhun voima.

Kukoistavaa Kalevalan päivää 28.2.2024

 

Sielusi ymmärtää, vaikka maallinen itsesi ei heti oivaltaisikaan…

(Katri & Yläkerran Kanslia)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *