KRISTALLIKALLOJEN PALUU (+pala Katrin kanavointia)

http://luxonia.com/viestit/130-jenny-schiltz/10847-1332024-kristallikallojen-paluu

Kirjoittanut Jenny Schiltz (www.jennyschiltz.com)
13.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olin 2013 syvällä heräämisprosessissani, ja olin vielä epävarma kaikesta, mitä kuulin ja näin. Jahkailin päivät pitkät, toisaalta tuntien syvää kunnioitusta ja toisaalta ollen huolissani, että olin hullu.

Yhtenä iltana olin syvässä meditaatiossa, kun havaintokenttääni tuli kallo. Kun kuvasta tuli selvempi, oivalsin se olevan kristallikallo.

Tämä kallo veti minut luolaan, jossa oli 12 kalloa yhden suuremman kallon ympärillä. Olin varma, että kadotan sen. Tuo huomattavin kallo pyysi minua laittamaan käteni sen päälle ja vastaanottamaan. Tein niin, ja se sai koko kehoni värähtelemään. Nuo kallot jakoivat, että ne sisälsivät ”avaimia ylösnousemukseen”. Jokainen kallo oli yhteydessä eri galaktiseen olentoon, ja jokaisella oli erityistä viisautta, kriittistä ymmärrystä ihmisevoluutiota varten.

Toivuttuani tästä massiivisesta latauksesta, ilokseni ja helpotuksekseni löysin legendoja, jotka koskivat Mayoja ja näitä kalloja. Legendoissa todettiin, että sitten kun kaikki 13 kalloa ovat taas yhdessä, ne jakavat täsmällistä informaatiota historiastamme ja potentiaalistamme. Se olisi monumentaalinen hetki siirtymässämme!

Tuon illan jälkeen työskentelin noiden kallojen kanssa muutaman viikon. Sitten ne vetäytyivät sanoen, että se riitti sillä erää.

Nyt, muutama päivä ennen Belizen matkaa, kallot ovat palanneet. Kokonainen vuosikymmen myöhemmin!

He olivat häipyneet tutkastani, ja vaikka tunsin jonkin kalvavan takaraivossa, en osannut määrittää, mikä se oli.

Pidimme hiljattain retriitin, ja eräs osallistuja antoi miehelleni lahjaksi kristallikallon. Meillä ei ole ollut yhtään kristallikalloa, ja tunsin kovasti vetoa sitä kohtaan.

Melko pian sen jälkeen postasin tulevasta matkastani Belizeen ja saatavilla olevista ylösnousemuskoodeista. Joku lähetti minulle viestin ja kuvan kristallikallostaan, jonka nimi on Merlin. Katsoin sitä, ja kaikki muistot vuodelta 2013 tulivat takaisin.

Heti muistettuani ne, 13 kristallikalloa tulivat kenttääni. Luojan kiitos niille, jotka seurasivat sisäisiä yllykkeitään ja antoivat meille kallon ja lähettivät kuvan. Joskus, kaiken melun myötä, Hengen täytyy työskennellä muiden kautta antaakseen viestejä.

Olen ollut täydessä latausmoodissa muutaman viime päivän, ja vaikken pysty artikuloimaan, mitä on vastaanotettu, tiedän, että tuo informaatio tulkitaan sisälläni ja lopulta siinä kaikessa on tolkkua.

Yksi asia jonka tiedän, on, että nuo kallot ovat täällä taas, koska nuo koodit ovat nyt käytettävissä. Olemme saavuttaneet uuden kerroksen prosessissamme!

Ne ovat yhteydessä kanssani Belizen-matkamme aikana, jossa työskentelemme Mayojen pyhien luolien, seremoniapaikkojen, raunioiden ja kristallipyramidien kanssa.

Ne ovat pyytäneet myös saada osallistua parannukseen, jota annetaan. Kun ne sanoivat auttavansa, kehoni täyttyi ilosta ja olin täysin kananlihalla.

Aloitamme matkamme huomenna menemällä viidakon läpi käymään raunioilla ja yhdistymään koodaukseen, joka on saatavilla – 13 kalloa auttavat nyt.

Jos haluat liittyä mukaan tälle matkalle, ilmoittaudu Path of the Mayan -parannukseen. Saat energiaa ja parannuksen pyhistä paikoista, joissa käymme. Saat monia sähköposteja ja videoita, joissa jaetaan informaatiota ja ymmärrystä. Matka alkaa 14.3. ja päättyy 20.3.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

*****

Katri: Nyt oli pakko kaivaa vanhoja kirjoituksiani esiin. Tiedä sitten liittyykö tähän viestiin, mutta jotain liikahti sisällä. Kirjoitin 26.4.2020 Yläkerran Kansliasta laskeutuvaa viestiä..:

”…Kolmentoista kopla on nyt laskeutunut ja aloittaa komennon, oikealla hetkellä.

Teidän valittujen jäsenten tie on nyt aloittava uuden puhalluksen, joten olkaa nyt siinä, missä olette. Matkanne muuttuu pian. Teistä tehdään se, joksi tulitte.

Noudattakaa vain sydämenne tietä..”

 

Btw.. On muuten alkuvuoden noussut esiin numerot 1 ja 3 siellä täällä, eri muodoissa. No, tarkoittaa ne sitten mitään tai ei 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *