LEMURIA NOUSEE

..Ai että miten Lemuria resonoikaan <3<3<3

*

http://luxonia.com/viestit/96-judith-kusel/10857-1832024-lemuria-nousee

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
18.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huh, valtavia asioita tapahtuu Tyynessämeressä!

Tänä aamuna kun heräsin, olin yhdistynyt kaikkiin kristallipyramideihin ja kristallienergiaverkkoihin, ja ne sykkivät maan kultaista energiaa, jollaista en ole koskaan ennen nähnyt.

Minun täytyi käydä kaupungissa ja söin lounasta, ja sitten halusin vain ottaa torkut, kun minut vedettiin tekemään valtavaa työtä kristallienergiaverkkojen kanssa.

Sitten minulle näytettiin Tyynenmeren keskikohta, joka kirjaimellisesti pullistui. Minut tehtiin tietoiseksi valtavasta seismisestä aktiivisuudesta, joka on tukahtunut, kuin putki joka on tukossa ja valmis räjähtämään.

Minulle kerrottiin, että Lemuria nousee!

Sitten minulle näytettiin valtavan energian muodostuminen, kun tuolla tukahtumisella oli heijastevaikutuksia, koska maan energiakeskukset ja energialinjat yhdistyvät kuin valtimot, ja Tyynenmeren alta ei ole yhteyttä ainoastaan Amerikkaan, vaan myös Eurooppaan, ja Turkin mielenkiintoiselle Gopeki Tepen alueelle ja Lähi-itään, ja nämä valtimot olivat eniten tukossa.

Tämä aiheuttaa painekattilailmiön, ja se lisääntyy.

Minulle kerrottiin, että se on alku, ja näin kultaisen energian pohjoisen valtimoissa muuttuvan punakultaiseksi …

Valmiina räjähtämään.

En tiedä tämän merkitystä, mutta jotenkin se kannusti minua jakamaan.

Kun tuo painekattila räjähtää, Äiti Maa ikään kuin synnyttää uuden maamassan …

En koskaan jaa sellaisenaan minulle näytettyjä asioita, mutta tämä tuli läpi niin suunnattoman voimakkaasti, että tärisin päästä varpaisiin ja minua pyydettiin nyt tekemään niin.

Minulle tämä on jotain, mikä nostaa meidät uuteen elämään ja uusiin alkuihin.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *