Otteita koiran viestistä, rajan takaa

Kuva Pixabaysta (ei liity tekstin koiraan)

Katri: Sain kutsun rakkaudentyöhöni (Lemmikin viesti), eli pyytää viestiä eläimen sielulta, joka oli siirtynyt rajan taakse. Tästä viestistä tulikin esiin kohtia, jotka sopisivat mielestäni ihan meille kaikille luettavaksi. Kysyinkin siihen luvan viestin saaneelta, Kiitos.

Tässä siis katkelmia suloisen ja rakkaan koiran viestistä, meille kaikille:

 

”Elämän SUORITTAMINEN tuntuu nyt todennäköisesti raskaalta. Silloin olisi hyvä kumartaa vain itsellensä ja kysyä: Kuinka voin palvella?

Siinä elämänsykkeessä, jossa nyt elätte, vain harvalta tullaan kysymään, haluatko apua tai tukea. On siis hyvä sukeltaa ensin itseensä ja sitten vasta palvelemaan muita.

Monille tämä onkin nyt ajankohtainen haaste ja oppi. Perhosia näyttää olevan vatsanpohjalla yhdellä, jos toisellakin.

 

Elämä peilaa monesti itseään ja se tuo monia kasvoja lisää omaan persoonaan. Tällä tarkoitan sitä, että olette alati muuttuvassa prosessissa, jossa löydätte aina osia itsestänne ja tulette täydentymään siksi Sinuksi, joka olette ”tuolla ylhäälläkin”.

En tiedä kyllä monimutkaisempaa peliä maailmankaikkeudessa, kuin sen planeetan, jossa nyt olette. Mieleen nousee ääretön määrä vertauskuvia, jolla tältä tasolta sitä voisi kuvailla. Kuten nyt vaikka hedelmäpelin pelaaminen, ruletin pyöritys… Jotenkin ajatukset kääntyvät pelimaailmaan.

Voiton metsästystä, tappioita, toivoa, jännitystä ja monesti se on siitä pienestä kiinni. Vähän kuin uhkapelaamista siinä realiteetissa, jossa elätte.

Tulevaisuus on kuitenkin täynnä tuota toivoa ja monia onnenpotkuja kollektiivisestikin. Jaksakaa vain uskoa siihen voittoon, joka palvelee teitä kaikkia.

 

Auringon ja kuun taajuudet tulevat ilmeisestikin myös tuomaan kermaa kakun päälle, tähän kauniiseen elämänleivokseen, jota nyt rakennatte, Te suurenmoiset ja Valoisat pelin pelaajat.

Sinulla ja Teillä kaikilla, on hurja määrä apulaisia taustalla, jotka samassa kuorossa laulatte tätä samaa ylösnousevan taajuuden laulua!”

 

KIITOS <3

***

Oman lemmikin viestin voi tilata sähköpostilla (katri.laitila@outlook.com) tai viestillä (050 351 8152)

Tmi Katri Laitila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *