Kollektiivinen korttitulkinta Toukokuu 2023

Näyttäis korttien kokonaisuutta katsottaessa siltä, että monella sieluperhe ja/tai -kumppani on löytymässä ja yhdistymässä elämääsi ❤ Tässäkin vetovoiman lailla on osuutensa, eli omat ajatukset ja energia vetävät puoleensa juuri sitä mitä ne sisältävät. Jos olet kovin negatiivinen ajatuksissasi tai et usko/luota, että ansaitset rakkautta, niin se sitten toimii niin.

Tähän tarinaan Tarot-kortit kertovat sen, että jotkut ovat hyvinkin omassa voimassaan ja ansaitsevat elantonsa ja extraakin, kaikkea on. Mutta jokin ei silti liikauta sydäntä, joku mättää, jotain aitoa oikeaa puuttuu. Tähän ravisuttavaankin tunteeseen moni saattaa alkukesästä havahtua, joka voi tuntua jopa masennukselta. Raha ja materia ei enää tuokaa iloa ja onnea sisäisesti.

Kuoleman kortti onkin hyvä, koska se karistaa vanhaa ja kulunutta elämästä ja se on aina uuden alku. On vain ymmärrettävä omassa elämässään olevat asiat, jotka eivät enää virtaa ilolla.

Vai kertooko nämä Lanttien ja masennuksen kortit jostain laajemmasta talouden alassyöksystä?

 

Myös sinun fyysinen ja energiakehosi on kantanut paljon mukanaan ja siitäkin kuormasta olisi jo aika puhdistautua. Ajatukset itsestä ja muista on hyvä päivittää ja alkaa puhumaan itselleen lempeämmin sekä myös ottaa rennommin. Omaa aikaa ja lempeitä hoitoja. Voisi myös tsekata vähän mitä laittaa suuhunsa sekä myös silmien kautta tuleva data on hyvä asentaa kevyempään moodiin ❤

Luonto ja rauha maadoittaa, ihanaa kun kesä tulee ja voi kulkea avojaloin 😍

Vapaus on myös isona teemana alkukesästä. Vapautta valita mitä tekee ja kenen kanssa, vapautta päättää omista mielipiteistä! Ei tarvitse olla samaa mieltä mitä suurin osa on.. Kaunis asia on opetella kuuntelemaan sitä, mitä sinä oikeasti ja aidosti haluaisit tehdä tai olla ja pienin askelin matkata kohti sitä ❤ Joo, se vaatii niitä omien rajojen asetuksia, joista muut eivät välttämättä tykkää. Etenkin jos ne ovat hyötyneet sinusta jotenkin ilman niitä.

Ajatuksia mietittäväksi ☺

🌻Katri

Ps. Oman laajemman korttitulkinnan voit tilata: katri.laitila@outlook.com

Kortit: Guiding Light oracle, Sacred forest, A.E. Waite Tarot, Ohjausta enkeleiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *