14.4.2023 – Indigot, kristallit ja erilaisuuden siunaukset

http://luxonia.com/viestit/10-jennifer-hoffman/10221-1442023-indigot-kristallit-ja-erilaisuuden-siunaukset

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
14.4.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jatkamme ylösnousemusvirtaa pitkin, ja tuntuu siltä, että alamme tulla kuohuviin koskiin. Olemme edelleen alfa-omega-portaali-ikkunassa, joka alkoi 20.2, ja lähestymme pimennystä 20.4. sekä Merkuriuksen perääntymistä ja tämän epätavallisen pitkän alfa-omega-portaalin loppua. Lisäksi tällä viikolla meillä oli vuosittainen Auringon ja Jupiterin yhtymä Oinaassa, jota ei ole tapahtunut vuoden 1964 jälkeen. Niin paljon energiaa on liikkeellä, että on vaikea pysyä perässä, puhumattakaan tasapainossa, keskuksessaan ja maadoittueena.

Mutta meidän pitäisi juhlia, koska kaikki pioneerit ja tiennäyttäjät joilla on indigo- ja kristallienergiaa, näkevät tuloksia elämien aikaisesta ponnistelusta, kun heräävä maailma etsii vastauksia, opastusta, tukea ja muutosta. Aina ei ole ollut tällaista, kuten tiedät, eikä työ ole vielä tehty, mutta kenties indigo- ja kristallisukupolvet alkavat oivaltaa valitsemansa polun tehtävän ja tarkoituksen ja miten tärkeää heidän on vaatia nämä energiapolut ja käyttää niitä.

Oletko indigo- tai kristallienergiaa? Katsotaanpa sitä, koska useimmat teistä ovat, ja tämän ja sen tietäminen, miten näitä lahjoja käytetään, antaa sinulle täysin erilaisen perspektiivin elämääsi.

***

En tarkkaan muista, milloin oivalsin olevani erilainen kuin useimmat ihmiset perheessäni. Kenties niin oli, koska halvaannuin viideksi vuodeksi, tai kenties niin oli, koska veljeni ja sisareni joilla oli 11 kuukauden ikäero, näyttivät kaksosilta ja minä olin hyvin eri näköinen.

Kenties niin oli, koska minua suututti kovasti, jos minulle valehdeltiin, minua syytettiin epäoikeudenmukaisesti, tai sen pelin pelaaminen ja manipulointi jota koin vanhempieni kanssa. Minusta tuntui aina, että synnyin väärään perheeseen, eivätkä he olleet minun väkeäni.

Kenties se oli tunne, että muut ihmiset tuntuivat tajuavan jujun elämässä ja minä en. Kun luin indigo- ja kristallienergioista 1990-luvun loppupuolella, siinä kaikessa alkoi olla tolkkua ja tiesin, että tämä oli vastaukseni.

Se ei ratkaissut mitään tuolloin – se antoi minulle vain ymmärrystä ja sen tiedon, että olin ”erilainen”, joten minun täytyi tehdä asioita eri tavalla. En voinut mukautua vallitsevaan tilaan, joten minun täytyi tyytyä luomaan oma toimintamalli elämääni varten.

Muistan lukeneeni ensimmäisen kerran indigo- ja kristallienergioista 1990-luvun loppupuolella, mutta indigoenergian tunnisti 1970-luvun puolivälissä Nancy Tappe, joka näki auroja ja huomasi, että 1960- ja 1970-luvuilla syntyneillä lapsilla oli indigoväriä auroissaan, mitä hän ei ollut koskaan ennen nähnyt.

Tiedän, että indigosukupolvia alkoi tulla 1950-luvun paikkeilla, ja heitä on ollut vuosisatoja, mutta vasta 1950-luvulla aloimme nähdä suurempia määriä heitä – kenties siksi, että tuolloin oli kaikkien henkisten ja intuitiivisten asioiden suurempaa hyväksyntää.

Mutta tämän lyhyen paljastuksen jälkeen 1990-luvulla, kiinnostus näihin energioihin hävisi, ja indigot ja kristallit – jotka eivät pidä valokeilasta – olivat melko helpottuneita. Heidän työnsä jatkui, enimmäkseen taustalla, ja nyt he ovat tulossa taas esiin, kun indigotoimintaa ja -totuutta ja kristalliempatiaa ja -valoa tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Kun viiletämme eteenpäin tätä ylösnousemussykliä – ja meillä on nyt todella menestyskausi – indigo- ja kristallienergiat tekevät paluun, ja on aika tuoda heidät takaisin yleiseen tietoon, jotta he voivat auttaa 3D-toimintamallin hajottamisessa ja 5D-harmonian tuomisessa, koska indigo- ja kristallienergia on 5D-taajuudessa – sen vuoksi heillä on niin vaikeaa elämässä. Yllätyitkö tästä? No, opitaanpa vähän lisää näistä upeista energioista.

Mutta mitä nämä indigo- ja kristallienergiat ovat ja miksi ne ovat tärkeitä nyt? Aloin kirjoittaa näistä energioista vuoden 2004 loppupuolella, kun oivalsin, että indigoenergia kuvasi juuri minua ja että useimmat lukijoistani olivat indigoja ja kristalleja. Yhdeksän vuotta kirjoitin artikkeleita, pidin työpajoja ja annoin valmennusta ja mentorointia indigo- ja kristalliyleisöilleni. Sitten he menivät eräänlaiseen talvihorrokseen, kunnes tuli seuraava ylösnousemussykli, joka tarvitsi heidän energiaansa. Ja tässä sitä ollaan.

Indigo- ja kristallienergiat ovat erilaisia, ja kuitenkin ne jakavat yhden tärkeä aspektin – he ovat ylösnousemussukupolvia, jotka tuovat uutta energiaa ja 5D-energioita ihmiskunnalle. Tiennäyttäjinä ja pioneereina heitä ei aina hyväksytä tai heille ei anneta tunnustusta, joskus heidät torjutaan ja heitä vainotaan laajasti, mutta heitä on ollut joka sukupolvessa maadoittamassa tuota energiaa ihmiskuntaan ja planeetalle, kunnes tapahtuisi tarpeeksi suuri herääminen, jotta heitä arvostettaisiin, heille annettaisiin tunnustusta ja heitä ymmärrettäisiin.

Jos mietit, oletko indigo- tai kristallienergiaa, vai kumpaakin, tässä on joitain heidän ominaisuuksiaan. Tämä on lyhyt luettelo – on monia muita piirteitä, jotka voivat sopia sinuun.

Tässä on muutama indigoenergian piirre:

* hyvin intuitiivinen, empaattinen ja psyykkisesti herkkä
* häiritsevä, kuriton ja väittelynhaluinen
* hyvin luova taiteissa, musiikissa, teknologiassa ja kirjoittamisessa
* vastustaa sääntöjä ja määräyksiä
* altis riippuvuuksille ja masennukselle

Tässä on muutama kristallienergian piirre:

* hyvin empaattinen, siinä määrin että prosessoi energiaa planeetan puolesta
* hiljainen ja vetäytyvä, voi olla myös hyvin ujo
* hyvin lahjakas musikaalisesti tai taiteellisesti
* näkee enkeleitä, henkiä ja pystyy kommunikoimaan niiden kanssa
* voi syntyä muistojen kera elämästä ”toisella puolella”
* pitää maailmaa hämmentävänä, pelottavana ja kovaäänisenä

Sinulla voi olla myös jokin yhdistelmä indigo- ja kristallipiirteitä.

Ja jos olet suurimman osan elämästäsi tuntenut, että et sopinut joukkoon, olit erilainen, olit ulkopuolinen, et koskaan oikein tajunnut elämän sääntöjä, ihmiset ja heidän energiansa oli vähän pakahduttavaa ja uhkaavaa sinulle, ja olet ”hyvässä kerhossa”, tervetuloa indigo- ja kristallienergiaan.

Miksi tämä on tärkeää nyt? Koska jokaisessa sukupolvessa on pieni määrä ihmisiä, jotka tuovat uusia ajatuksia, ideoita ja perspektiivejä, ja niitä pidetään alkuun pöyristyttävänä tai järkyttävänä harhaoppina, ja kaikkea siltä väliltä. Nopea muistutus tässä: kun Pluto siirtyi Vesimieheen 1778, se oli alku jaksolle, jota kutsuttiin valistuksen ajaksi.

Monista uusista ajattelijoista, filosofeista, taiteilijoista, maalareista, muusikoista, tiedemiehistä ja kirjoittajista tuli yhtäkkiä suosittuja, ja he olivat julkisessa valokeilassa. He olivat olleet maisemissa vuosia, mutta kukaan ei ollut juuri ajatellut heitä. Joidenkin heistä täytyi työskennellä salaa, jottei heitä pidätetty, vainottu tai pahempaa. Mutta vuoden 1778 jälkeen uusi havaintotapa oli ulottuvilla, ja yhtäkkiä nämä valistuneet, vapaat ajattelijat pystyvät jakamaan viestejään ja ajatuksiaan ilman liian suurta vastustusta.

Muistaako kukaan, että olemme nyt 2023 uudessa valistuksen/valaistumisen ajassa Pluton palatessa Vesimieheen? Mikä mielenkiintoinen yhteensattuma. Ja keitä tarvitsemme levittämään valaistumista? Indigo- ja kristallienergioita.

Ja se merkitsee kaikkia teitä, jotka olette indigo- ja kristallienergiaa, ja jos et ole varma, mutta epäilet olevasi, niin luultavasti olet – olette nyt valokeilassa. On aika jakaa lahjanne ja taitonne, ja jos olet indigo- tai kristallilapsen vanhempi, se pätee sinuun kaksin verroin. Minusta on mielenkiintoista, että internetin myötä meillä on nyt alusta, jolla jokaisesta lahjasta ja taidosta voi tulla ura ja se voidaan jakaa maailman kanssa. Emme ole rajoittuneita tekemään työtä, jossa joku muu kertoo meille, mitä tehdään.

Oikealla koulutuksella ja informaatiolla voimme luoda omia työpaikkamme ja kulkea omaa polkuamme, mikä on täydellistä indigoille, jotka eivät pidä säännöistä tai rakenteista tai käskemisestä.

On aina energioita, jotka nousevat, silloin kun aika on oikea, kun ihmiskunta on valmis uuteen energiavärähtelyyn, uuteen energiataajuuteen ja uuteen perspektiiviin. Uusien ihmisten tarve hallinnossa ja yritysmaailmassa on täydellistä indigosotureille. Uusien hengen johtamien opettajien ja johtajien tarve on täydellistä kristalliparantajille. Miksi heille? Koska he ovat rehellisimpiä, henkisesti harmonisoituneimpia, missio-orientoituneimpia, kovasti työtätekeviä ja lahjakkaimpia sukupolvia, ja he ovat odottaneet elämien ajan tätä aikaa.

Kun astuimme tähän ylösnousemussykliin 2003, monia opettajia tuli esiin. Siirryimme ylösnousemuksen toiseen vaiheeseen tammikuussa 2022, ja monia opettajia lisää on tullut esiin. Useimmat heistä ovat indigo- ja kristallienergiaa, ja he ovat odottaneet tätä tilaisuutta monta elämää. Jos tämä puhuttelee sinua ja tiedät, että sielusi osoittaa sinua tähän suuntaan, on sinun aikasi.

Ei ole helppoa ruumiillistaa indigo- ja kristallienergiaa. Ei ole helppoa tietää, ettet sovi joukkoon, et ole muiden ihmisten kaltainen etkä tunne kuuluvasi mukaan, ja 3D-todellisuudessa oleminen on vaikeaa sinulle. Mutta tänä päivänä on uusia toimintamallivaihtoehtoja, jotka tekevät indigoille ja kristalleille helpommaksi luoda oma alustansa lahjoilleen ja viesteilleen.

Valaistumisen aika on täällä, ja on indigojen ja kristallien aika loistaa.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *