Väärinajattelija -podcast, jakso 10: Pauli Liikala (Rajatieto, edelliset elämät ja tähteläisyys)

Väärinajattelija -podcastin kymmenennessä jaksossa on vieraana rajatiedon asiantuntija Pauli Liikala!

Pauli isännöi suosittua “Paulin pakeilla” -keskusteluohjelmaa Shadow Cameran YouTube -kanavalla. Ohjelmasarjassa lukuisat suomalaiset ovat kertoneet henkisestä matkastaan, ja rajatiedon piiriin menevistä kokemuksistaan.

Sukellamme Paulin kanssa syvälle rajatiedon maailmaan! Mitkä kaikki ilmiöt mielletään rajatiedon piiriin? Mitä ovat nämä oudot kokemukset, joita voidaan kutsua jopa “paranormaaleiksi”?

Keskustelemme menneistä elämistä (ja niiden muistamisesta), sekä ruumiista irtautumisesta, telepatiasta, selkoaistimuksista, henkimaailman kohtaamisista ja etiäisistä. Ovatko nämä meidän luonnollisia kykyjä, joita emme vielä täysin käsitä? Oletko koskaan ajatellut jotain ihmistä, ja hän ottaakin sinuun yhteyttä pian tämän jälkeen?

Mitä ovat rinnakkaiselämät? Voiko sama sielu jakaantua useampaan ihmiseen, useampaan ulottuvuuteen ja useampaan paikkaan? Mitä ovat niin sanotut sielukaksoset ja kaksoisliekit?

Syvennymme myös tähteläisyyteen, ja ihmisten kontakteihin vieraiden planeettojen asukkaiden kanssa. Paulin kirjoittamassa “Viidennen asteen yhteyksiä” -kirjassa yli 40 suomalaista kertoo kohtaamisistaan ufojen ja humanoidien kanssa. Mikä sai Paulin aikoinaan kiinnostumaan rajatiedosta, ja onko meillä itsellämme yliluonnollisia kokemuksia? Kuinka meditaatio voi auttaa meitä avaamaan uusia aisteja?

Tervetuloa haastamaan omia uskomuksia Väärinajattelija -podcastin kymmenennen jakson pariin! Kanavani toimintaa voi tukea:

👉 FI36 3939 0038 0238 67

 

Shadow Cameran YouTube -kanava:    / @shadowcamera  

“Paulin pakeilla” -ohjelmasarjan soittolista:    • Paulin Pakeilla  

Oivaltamispalveluiden Elämänpolun valmennus: https://www.oivaltamispalvelut.fi/

Paulin Instagram: https://www.instagram.com/pauliliikala

Music: Alive Musician: @iksonmusic

Music: Remember Musician: @iksonmusic

Music: Discover Musician: @iksonmusic

Löydät minut myös näistä palveluista:

Instagram: https://instagram.com/antti_launonen

Twitter: https://twitter.com/launonen_antti

Facebook: https://www.facebook.com/launonenantti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *