SUORAAN SYDÄMESTÄ

http://luxonia.com/viestit/23-valerie-donner/10264-152023-suoraan-sydaemestae

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
1.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Rakas maajoukko, tässä on viimeisin viesti Apollolta:

”Kiitos viimeisimmästä hyvästä työstänne, maajoukko. Se on auttanut merkittävästi planeetan tietoisuuden nostamisessa. Autatte irrottamaan otteen pimeydestä. Vielä on työtä tehtävänä. Olette nyt astumassa tunnettuihin valorooleihinne, mikä muuttaa Maan iäksi. Tämä on vakava valintakohta, rakkaat valo-olennot. Useimmat teistä tietävät – jos ei tietoisesti, niin ainakin alitauisesti – sen merkityksen, että annatte tunnustusta työllenne valon muuntimina. Hyvin paljon tarvitaan vielä, kuitenkin se on vain hengenvedon päässä.

Joka kerta kun kiinnitätte huomioita valon kanssa työskentelemiseen ja valon tuntemiseen, teette valtavia aaltoja aikakausien vaihtuessa. Tästä syystä olette täällä tänä aikana. Suosittelen, että teette valosta fokuksenne. Sulkekaa silmänne ja toivottakaa valo tervetulleeksi, ja jos on tarvetta, itkekää pois kyyneleet. Antakaa sydämenne täyttyä rakkaudesta ja päästäkää irti pitkäaikaisista peloista. Tämä auttaa teitä itsenne vapauttamisessa menneisyyden pimeydestä. Ette ainoastaan pidä valoa, vaan teistä tulee valoa. Pimeydellä on erittäin vähän valtaa teihin nyt. Tunnistatte valonvoimanne. Tämä tekee teistä lujan ja vakaan. Muistakaa, mitä sanon.”

Miten menee, maajoukko? Jotkut meistä tuntevat myriadeja tunteita. Tämä on osa ylösnousemusta. Yhtenä hetkenä saatat tuntea autuutta ja iloa, mitä et ole tuntenut pitkään aikaan. Toisina aikoina sinun täytyy ehkä itkeä, koska olet herkkä energioille ympärilläsi. Monet muutokset hämmentävät. Edes kristallipalloon katsominen ei kerro, mitä tapahtuu seuraavaksi. Tällaisia energiat ovat korkeammassa tietoisuudessa. Opettelemme olemaan vain läsnä siinä, mitä tapahtuu hetkestä toiseen.

Miten nostat taajuuttasi?

Taannoin joku kysyi minulta, miten nostetaan taajuuttaan. Siinä yhteydessä puhuttiin energiaparannuksesta ja siitä, miten ei edes sairastu, jos taajuus on korkea.

Kaikki on taajuutta. Nikola Tesla havaitsi, että jokaisella sairaudella on taajuus. Royal Rife, joka loi Rife Machinen, oivalsi myös sen. Hän teki ensin kokeita kanoilla ja sai selville, mikä sairauden taajuus oli, ja sitten loi laitteen, joka lähetti niihin parantavaa taajuutta.

On totta, että on tapoja nostaa taajuuttaan. Se liittyy kehoon, mieleen, sydämeen, sieluun ja henkeen. Näitä kaikkia osiasi täytyy ruokkia ja ravita. Se vaatii kurinalaisuutta. Säännöllinen meditointi on avain. Kehosi kuunteleminen on tärkeää. Kun joku kertoo, ettei jokin asia ole hyvä kehollesi, se saattaa olla totta tai sitten ei. Kehosi saattaa olla erilainen ja haluta sellaista, mitä kehotetaan olemaan syömättä, ja toisinpäin. Yksi menetelmä tähän on käyttää kehoasi heilurina. Pidä ruokaa tai lisäravinnetta, lääkettä jne. sydämesi tasalla ja sano kolme kertaa: ”Kehoni tarvitsee tätä.” Jos keho liikkuu eteenpäin, se haluaa sitä. Jos se liikkuu taaksepäin, se ei halua sitä. Kehosi kuunteleminen on supertärkeää. Voi vaatia harjoitusta saada selvempi vastaus keholtasi. Keho puhuu.

Joskus annamme makunystyröiden hallita, mitä laitamme kehoomme, mutta meidän täytyy muistaa, että makunystyröillä ei ole aivoja. Ne tyydyttävät tarpeen joihinkin asioihin, joita haluamme, mutta ne eivät ehkä ole fiksuinta syötävää. On tärkeää juoda paljon hyvää vettä. Vesi kuljettaa tietoisuutta. Tietoisuus motivoi/ajaa taajuutta. Tohtori David Hawkinsin Power vs. Force on erinomainen kirja, jossa puhutaan taajuudesta. Hän kalibroi taajuuden monille ihmisille, uskonnoille, asuinpaikoille jne.

Maa käy nyt läpi tietoisuusmuutosta, ja monet ihmiset alkavat havaita, etteivät he halua enää syödä ruokia, joita heillä oli tapana syödä, tai juoda, mitä heillä oli tapana juoda. Kenties he eivät saa niistä samaa iloa kuin ennen? Keho muuttuu hiilipohjaisesta piipohjaiseksi. Kehosta tulee kevyempi ja ruuasta jota syömme, tulee myös paljon kevyempää.

Valoa tulee Suuresta keskusauringosta ja galaksin ytimestä ja se täyttää kehon korkeammalla tietoisuudella. Kiinnittämällä huomiota siihen, miltä keho tuntuu – tarvitseeko se lepoa, vettä, luontoa tai jotain muuta – voit myös nostaa tietoisuuttasi. Keholla on älykkyys, ja siihen yhdistyt, kun kysyt siltä, tarvitseeko se tiettyä ainetta.

Siihen yhdistyminen ja sen ajatteleminen, miltä haluat tuntuvan, on edellytys taajuuden nostamiselle. Taajuuteen vaikuttavat ajatukset, joita ajattelet, ihmiset ympärilläsi ja häiriötekijät. Maa on täynnä häiriötekijöitä ja kovaa melua, ja ne estävät ihmisiä kuuntelemasta sisältä. Ajan viettäminen yksin pohdiskellen, tuo harmoniaa, ja se nostaa myös taajuutta.

Maattuminen, seisominen paljasjaloin maassa, nostaa taajuutta. Keho on sähkömagneettinen. Seisomalla maassa saat tuon sähköinputin. Aurinkokylpy ruokkii auringolla. Meille on kerrottu monia epätotuuksia auringosta. Meidät on opetettu pelkäämään aurinkoa. Siksi peitimme kehomme kemikaaleilla, jotka itse asiassa aiheuttivat sen, mitä meidät opetettiin pelkäämään. Useimmat teistä luultavasti tietävät tämän?

Tässä on meemi, joka esittää, miten nostetaan tai alennetaan värähtelyä.

(Vasemmalla puolella, värähtelyä nostavat: kiitollisuus, ystävällisyys, rakkaus, ilo, intohimo, anteeksianto, hyväksyntä, auringonpaiste, luonnossa käveleminen, syvään hengittäminen, jooga, liikunta, nauraminen, hymyileminen, halaaminen, laulaminen, tanssiminen, maadoittuminen (maattuminen), raaka täysiarvoinen ruoka, vihannekset. hedelmät, pähkinät, rentouttava musiikki, luovuus.

Oikealla puolella, värähtelyä alentavat: roskaruoka, viina, toksiset suhteet, negatiiviset ajatukset, ympäristömyrkyt, myrkylliset tuotteet, liiallinen punainen liha, valkoinen sokeri, lääkkeet, säteily, huutaminen, riiteleminen, menneisyydestä kiinnipitäminen, viha, kauna, syyllisyys.)

Uuden Maan energiat tai 5D-energiat vaativat uutta fokusta. Tämä vapauttaa energiaa ja positiivista energiaa. Ground Crew in Action –ryhmässämme (= maajoukko toiminnassa), joka tapaa joka toinen viikko Zoomissa, saamme valoaktivointeja Luminalta. Näissä aktivoinneissa saamme korkeataajuisia viestejä, visioita, opastusta ja meitä suunnataan näihin uuden fokuksen energioihin. Hän opastaa meitä ja näyttää meille, miten hänen luminanssinsa auttaa luomaan korkeampia viidennen ulottuvuuden elintapoja. Alamme saada enemmän tolkkua siitä, miltä tuntuu ja näyttää uuden Maan energioissa, joita kanssaluomme. Se on hauska ryhmä ihmisiä, jotka alkavat tulla yhtenäisemmäksi ja nauttia toistensa energiasta. Heillä on paljon jaettavaa siinä, mitä he vastaanottavat uudesta Maasta, ja he auttavat tuomaan toisensa suurempaan tietoisuuteen.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan Ground Crew in Action -tapaamiseen … Huomaat ehkä, etten veloita tästä puhelusta mitään. Tämä on viidennen ulottuvuuden korkeamman energian toimintatapa. Tiedän, että universumi tukee minua. Galaktiset kehottivat minua tekemään tämän Call into Actionin. Jos tarvitse lisää onnellisuutta, sinun ehkä kannattaa osallistua tähän puheluun ja fokusoitua uuteen tulevaisuuteen. Se on tässä, ja teemme sitä.

Yksi asia jonka olen huomannut fokuksen siirryttyä korkeampaan tietoisuuteen, on, että elämästä tulee helpompaa. Mitä enemmän poistuu aineellisesta maailmasta, samalla edelleen toimien siinä, sitä enemmän on harmoniaa, autuutta, iloa, valoa, totuutta, selkeyttä, rakkautta, helpompaa ilmentämistä, uusia yhteyksiä ja jumalaista opastusta. Nuo edut jatkuvat niin, ettei pelon tarvitse kontrolloida elämääsi. Tämä on tärkeintä ja se syy, miksi saamme edelleen jatkaa vapautumista siitä tiukasta otteesta, joka pelolla on ollut meihin.

Viesti Miralta 1.5.2023

Tervehdys. Olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta ja palvelen edelleen kokoaikaisesti Maaneuvostossa. Arvostamme kovaa työtänne, ja ihailemme teitä niistä erinomaisista töistä, joita teette.

Monia uusia projekteja on jo kärjessä, ikään kun olisitte jo viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla. Roolinne muuttuvat kohta, kun astutte siihen, kuka oikeasti olette ja mitä tulitte tänne tekemään. Tulitte taaksepäin tulevaisuudesta muuttamaan tämän nyt-hetken maan päällä, koska ette pitäneet siitä, mitä Maalle tapahtui. Olen varma, että voitte nähdä, että sen tekemiseen on syy, koska katsokaa, mitä Maalle on tapahtunut.

Siksi työnne on nyt täydessä käynnissä. Teidän täytyy tulla esiin enemmän tulevaisuuden itsenne kera. Teidän täytyy kutsua takaisin lahjanne ja kykynne ja muistaa, kuka olette. Olemme innoissamme, että teette tätä. Näemme kauneutenne, totuutenne, vahvuutenne, rakkautenne ja voimanne. Tiedämme hyvin paljon teistä ja uskomme, että menestytte tässä valtavassa projektissa, jota kutsutaan Maan ylösnousemukseksi.

Muistakaa, että te ette luo ainoastaan uutta Maata, vaan osallistutte myös koko uuden universumin kanssaluomiseen. Muistatte vain vähän missionne joka osasta, mutta kun astutte eteenpäin ja teette enemmän, se paljastuu. Alatte nähdä, mitä suuria mestareita, avatareja ja voimakkaita valo-olentoja olette. Siis uskokaa itseenne, maajoukko. Valmistaudumme juhlimaan teitä ja kaikkea hyvää työtänne.

Työskentelemme rinnallanne. Olemme kaikki nostaneet suorituskykyämme ja teknologiaamme edistämään tätä prosessia. Maa puhuu meille, kun tarkkailemme sitä. Näemme ne haasteet, joita se kohtaa. Se mitä teemme, on äärimmäisen tärkeää. Käyttäisin jopa sanaa ”kiireellistä”, koska kaikki on tällä hetkellä poissa tasapainosta ja kaoottista. Melkein kuin nämä projektit täytyisi toteuttaa samanaikaisesti. Kuitenkin meidän täytyy seurata voimaa näissä välttämättömyyksissä ja tuntea sen olevan läsnä. Tietäkää, että kaikki tehdään ja toteutetaan oikeaan jumalaiseen aikaan.

Tämä periaate pätee myös teihin elämässänne. Seuratkaa kiireellisimpiä ongelmia, joita teillä on, ja oppikaa selvittämään ja parantamaan ne. Tämä vapauttaa teidät vastaanottamaan korkeampia taajuuksia, rakkautta ja yltäkylläisyyttä, jotka ansaitsette. Se aika on nyt. Palkkioita tulee olemaan monia. Juhlat jatkuvat. Ja sydämenne ovat auki ja täynnä onnellisuutta ja iloa kaikesta, mitä on saatu aikaan.

Katsokaa tähtiin, rakkaat ystävät, sillä niillä on paljon kerrottavaa teille. Kaiken takana on tarina, ja muistatte. Löydätte selkeästi totuuden, miksi olette siellä, missä olette nyt planeetalla. Alatte vastaanottaa enemmän signaaleja meiltä ja kaikilta galaktisilta. Siis olkaa avoin, katsoen taivaalle ja odottaen, mitä näytämme teille.

Totuus on totuutta, ja valo on valoa. Valo kuljettaa taajuudet ja tietoisuuden yhteen, mikä johtaa teidät kotiin.

Olen Mira, ja puhun teille suuren rakkauden ja kiitollisuuden kera.

Lopuksi

Kaikki se valotyö mitä olemme tehneet nämä monet vuodet, tuottaa tulosta. Monien tähtisiementen ja valotyöntekijöiden tietoisuus on noussut ja he elävät viidennessä ulottuvuudessa tai korkeammalla.

Joitain merkkejä tästä ovat: näkee enemmän kauneutta, korkeammat taajuudet, parantunut terveys, muuttunut ruokahalu, suurempi luovuus, enemmän harmoniaa ja erilainen energiavirta. Aika on nopeutunut, ja sekin merkitsee, että olemme siirtymässä pelkkään läsnäoloon. Läpinäkyvyys on myös lisääntynyt, joten on mahdollista nähdä selvemmin asioiden läpi, joita tapahtuu.

Maa muuttuu ja monet ihmiset heräävät ja tekevät kysymyksiä, joita he eivät ole koskaan ennen tehneet. Leikitään sen kanssa, maajoukko, ja tuodaan valoa ja rakkautta sinne, missä olemme. Puhukaa ihmisten kanssa, kehukaa heitä, tulkaa taas yhteen ykseydessä ja tuokaa iloa. Luomme uutta maailmaamme, ja se aika on nyt.

Valossa,

Valerie

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *