SUPERNOVAYLÖSNOUSEMUSPORTAALIIN ASTUMINEN

http://luxonia.com/viestit/52-aluna-joy-yaxkin/10295-2852023-supernovayloesnousemusportaaliin-astuminen

Kirjoittanut Aluna Joy ja Tähtivanhimmat (www.alunajoy.com)
28.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oivalluksia joita ovat laukaisseet ja palauttaneet mieleen vuodet kosmoksen elämän silminnäkijänä.

Jumalaisen tarkoituksemme ja työmme syvempi ja syvällisempi taso maan päällä, on nyt syntymässä kauttamme. Mutta sen myötä tulee myös hyvin ikivanhaa, mutta laajentavaa kosmisen tason myrkynpoistoa. Tämän on laukaissut tähti (aurinko), josta on tullut supernova kaukaisessa Tuulimyllygalaksissa, Ison karhun lähellä. Astronomit voivat jo nähdä tämän valon. Nyt tämä valo saavuttaa meidät 21 miljoonan valovuoden päästä. (Vähän perspektiiviä … yksi valovuosi on pituudeltaan noin 6 triljoonaa mailia!)

Jos voimme nähdä tämän valon tässä ja nyt, se merkitsee myös, että meitä nuijitaan uusilla taajuuksilla, joita emme ole koskaan ennen tunteneet. Informaatiota, koodeja ja muistoja tästä tähdestä tulvii Maahan ja kehoomme. Tämän ajoitus on lupaava, kun 3.6. astumme seuraavaan 20 ydinpäivän ylösnousemusportaaliin, jota tulevat tähtitaajuudet tehostavat. Tämä on feenikslinnun kaltainen sykli, jossa menneisyyden täytyy kuolla pois, kun uudestisynnymme.

Celia Fenn postasi tästä supernovasta: ”Jos olemme herkkä, olemme ehkä tunteneet tämän merkittävän informaatiolatauksen ”juttujen ylikuormana”. Olemme ehkä pakahtunut ja kyvytön ”pysymään perässä”, koska korkeammilla tasoilla tulvii niin paljon informaatiota rekisteröintijärjestelmiimme. Toiseksi, saatamme myös tuntea kuolevan tähden ”tunteita” suruna, haluna päästää irti ja myös ilona, kun tuo valo menee kosmokseen.”

Edesmennyt Tina Turner sanoi kerran: ”Voimme muuttaa myrkkymme lääkkeeksi!” Tämä on sykli, jossa meillä on suuri tilaisuus muuttaa elämämme eläväksi lääkkeeksi! Olemme tehneet uutterasti työtä ja päästäneet irti vanhentuneista ohjelmistamme ja uskomuksistamme. Olemme järjestäneet uudelleen elämämme, suhteemme ja palvelumme maailmassa. Olemme päässeet melkein läpi tämän kovan ja uuvuttavan työvaiheen syvimmästä osasta. Ne joilla on ollut rohkeutta kohdata syvimmät varjonsa – uudestaan ja uudestaan – palkitaan upeasti. Sillä tämä syvä työ tekee tästä seuraavasta vaiheesta paljon helpomman navigoida.

Meillä kaikilla asuu nyt sisällämme syvempi viisaus ja totuus. Intuitiostamme ja vaistoistamme on tullut äärimmäisen jalostuneita. Perustamme on enemmän yhtenäisyydessä, kun jakautumisessa. Rakastamme enemmän ja taistelemme vähemmän. Meistä on tulossa tietoisempi siinä, mihin käytämme energiaamme. Ruokimme valoa enemmän kuin koskaan, ja näännytämme pimeyden nälkään aktiivisella huomiottomuudellamme. Tunnemme jo syvemmän, sydänkeskeisen palvelun heräävän työssämme, ja olemme nähneet tämän laajentuneen sydänpalvelun viimeaikaisilla pyhiinvaelluksillamme.

Ympärillämme on niitä, joilla ei ole vielä ollut armoa ja etuoikeutta päästä käsiksi syvempään varjotyövaiheeseensa. Meidän pitäisi aina ojentaa käsi tai tarjota olkapää niille, jotka kamppailevat. On aika näkyä – ei korjataksemme tai parantaaksemme heidät tai edes neuvoaksemme heitä, vaan KUULLAKSEMME HEIDÄT ja kertoaksemme, että tämä aika ei kestä ikuisesti. Laita rakastava myötätuntosi ja viisautesi peliin, kun tilanne ilmenee. Sen mitä teemme muiden hyväksi, teemme kaikkien ja myös itsemme hyväksi.

Astumme 3.6. (myös täysikuu) seuraavaan 20 ydinpäivän ylösnousemusportaaliin, joka jatkuu 22.6.2023 saakka – feenikslintusykli joka synnyttää meidät tulevaisuuteen, mutta myös puhdistaa meistä menneisyytemme myrkyn. Meidän täytyy kuolla menneisyydelle, ennen kuin voimme uudestisyntyä tulevaisuudessa. Suremme menneisyyttä, mutta myös juhlimme nykyhetkeä. Tätä kiihdyttävät ja syventävät kovasti ne valohiukkaset, joita tulee tuosta räjähtävästä tähdestä Tuulimyllygalaksissa. Se mitä tapahtuu universumissa, tapahtuu myös meissä. Meistä on tulossa supernova! Olemme jo tunteneet tämän. Se syvenee..

….. Lue tästä linkistä loppuun ….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *