Korttitulkintani, Kesäkuu 2023

Kesäkuulle 2023 kollektiivista korttien tulkintaa 🎉
Ennen kortteja tuli näky, että kesän aikana moni alkaa ns. vetää itsestään kuin ”hämähäkin seittejä” pois. Samalla havahtuen ja ihmetellen, että miten minussa voi vielä näitä asioita olla. Eli vanhoja asioita vedellään esiin putsattavaksi. Joissakin seiteissä on pidemmät ja tahmeammat juuret ja jotkut lähtee helpommin, liikoja miettimättä.
❤️
KORTIT:
Pimeyksien reunoilla on välttämätöntä välillä käydä huojumassa, jotta se sisäinen valosi saa taas loistaa ja ohjata sinua oikeaan suuntaan.
On otettava toiminnan askelia, jos mielii pois vanhoilta, kuluneilta laduilta. Joillekin voi tarkoittaa yhteistöitä uusien ihmisten parissa. Jonkun taas olisi hyvä katsastaa elämäänsä lähemmin, tehdä inventaario ja alkaa fokusoida vain asioihin, joilla on merkitystä.
<3
Usko unelmiisi ja ala toteuttaa niitä pieni pala kerrallaan. Universumi on nyt tarjoamassa kärsivällisille ja rohkeille makoisia ehdotuksia!
<3
Kuu-kortti tuntuu olleen ainakin omassa elämässä tiiviisti mukana.. Mysteerisyyttä ja (ärsyttävät) verhot edessä kulkemista. Et varmasti näe kuin askeleen verran eteesi, ei yhtään enempää 😅
Se onkin opettelua elää tässä ja nyt, eikä tulevaisuudessa, sitten kun.. Mitäpä jos ei tarvitsekaan tietää mitä seuraavaksi tapahtuu?
Nautitaan nyt siis kesästä ja sen kauneudesta 😍
<3
Kesähän on monille myös rauhoittumisen ja hiljentymisen aikaa, vain oleilua. Stressireppu pois selästä ja kesälaitumille!
Joillekin se voi olla toisinpäin, menoa ja meininkiä liikaakin..
<3
Yksin hiljaisuudessa olemisen tärkeys; Muistathan vaatia myös sitä omaa aikaa, aina kun siltä tuntuu tai säännöllisestikin.
Pidäthän itsestäsi nyt hyvää huolta. Tee kivoja juttuja ja hiljenny kesän runsaisiin antimiin. Inspiroidu uusista tuulista ❤️
Kuvassa voi olla tekstiKuvassa voi olla tekstissä sanotaan Bec Spirit PROSPERITY
Kuvassa voi olla tekstissä sanotaan 42 KUU MYSTEERI Elämän kaunis mysteeri avautuu kokemusten kautta. Lumoudu elämästäKuvassa voi olla tekstissä sanotaan ERAKKO Polku metsässä vie hiljaiseen tilaan täynnä vastauksia. Istun täällä itsessäni ja hengitän maan tuoksua. En tarvitse mitään muuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *