KUN KUKKULA NÄYTTÄÄ VUORELTA

http://luxonia.com/viestit/36-selacia/10302-3152023-kun-kukkula-naeyttaeae-vuorelta

Kirjoittanut Selacia (www.selacia.com)
31.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ystävät,

tänään haluaisin antaa teille työkaluja, joilla voi käsitellä elämisen pakahduttavuutta. Tosiaankin voi tuntua siltä, että ylivoimaisuudentunne istuu hiljaa kentässäsi, räjähdysherkkänä. Vaikka on haastavaa eliminoida pakahtumisentunteita, on tiettyjä lääkkeitä, joita voi käyttää, kun pystyt nimeämään syyn. Jatka lukemista ymmärtääksesi enemmän.

Työkaluja pakahtumisen käsittelemiseen

Tosiaankin, pakahtuminen voi saada vaikean tilanteen tuntumaan mieluummin mahdottomalta vuorelta, kuin helposti käsiteltävältä kukkulalta. Näin on erityisesti silloin, kun mukana on sydämen asioita tai kun ei näytä olevan mitään tapaa sovitella/ratkaista jokin tilanne.

1. Jonkinlainen merkittävä menetys (vanhempi, lapsi, kumppani, koti, työpaikka) voi tuntua mahdottomalta vuorelta menetyksen alkuvaiheissa. Onhan jokin päivittäisen elämänkokemuksen avainosa poissa. Musertavuuden käsittelemiseksi, lähesty surua, kuin se olisi viisas opettaja, joka auttaa sinua oppimaan itsestäsi ja siitä, miten viet viisauttasi eteenpäin.

2. Navigoidessasi sovittamattomalta vaikuttavaa tilannetta, muista, että tämä kokemus opettaa sinulle jotain. Salli äkilliset täyskäännökset. Älä ylläty, jos heräät yhtenä aamuna ja huomaat, että ratkaisu tapahtunut. Luultavimmin tämä ei tullut yhdessä yössä, vaan ajan kuluessa, kun kasvoit henkilökohtaisesti ja henkisesti.

3. Jos sinulla on lapsi, joka ei ole koskaan ollut entisensä mentyään collegeen tai jonkin muun traumaattisen elämäntapahtuman jälkeen, ole parhaasi mukaan läsnä lapsesi kanssa ja anna hänelle tilaa avautua ja jakaa. Vältä tekemästä tästä tilanteesta itseäsi koskevaa. Kutsu sisäistä viisauttasi paljastamaan, miten voit tukea.

4. Kun sinulla on sairaus, josta perinteiset lääkärit sanovat, että se on parantumaton tai saattaa vaatia merkittävää leikkausta, älä samaistu tuohon sairauteen tai diagnoosiin. Kehitä syvempää dialogia kehosi kanssa, jotta voit voimaantua omasta palautteestasi.

5. Kun sinulla on tilanne, jonka luokittelet vuoreksi – uusi tehtävä, johon et tunne olevasi valmis, tapaaminen vaikean ihmisen kanssa tai mikä tahansa yllä mainituista tilanteista – transformoi tuo vuori kukkulaksi muistamalla, että se on pelkästään kokemus. Tuo kokemus et ole SINÄ – se on väliaikainen ja menee ohi. Olet ikuinen sielu, jolla on sarja kokemuksia.

Mitä on varastossa kesäkuun aikana

Kesäkuu tulee torstaina! Tässä on otos huomioon otettavista planetaarisista energioista.

* Kesäkuun 1. päivän energiat (Jupiter on linjassa Pohjoissolmun kanssa) ovat muistutus ottaa korkeampi perspektiivi kaikkeen, mitä tapahtuu maailmassamme – muistaen, että kaikilla asioilla on tarkoitus. Tähän sisältyy henkilökohtainen elämänmatkasi ja ihmiskunnan kokemus.

* Kesäkuun 3. päivä on voimakas Jousimiehen täysikuu, joka voi auttaa sinua saamaan tolkkua siitä, mitä näet ja mitä tarvitsee prosessoida.

* Kesäkuun 17. päivän Kaksosten uusi kuu on erinomaista aikaa ilmaista aikomuksia seuraavalle syklille. Lue alta lisää Kaksosten uudesta kuusta.

Alla on katkelma tekstistä, jonka kirjoitin Post.Newsiin, sosiaalisen median alustalle johon kirjoitan.

”Jokainen päivä on sekoitus energioita ja haasteita. Tämän hyväksyminen auttaa sinua löytämään tasapainon, menemään myllerryksen läpi ja käyttämään hyödyllisiä energioita, kuten uusi kuu astrologisessa merkissäsi. Esimerkiksi, jos merkkisi on Kaksoset, Kaksosten uusi kuu 17.6. voisi olla voimallinen tilaisuus nähdä itsesi ja elämäsi uusin silmin. Voitaisiin muodostaa uusia yhteyksiä muihin, mikä auttaa sinua navigoimaan haasteita ja keksimään uusia näkemyksiä.”

Tuotteita, tilaisuuksia ym. …

Ota vapaasti yhteyttä minuun saadaksesi lisää informaatiota ja kertoaksesi, jos tietty artikkeli, meditaatio tai prosessi on auttanut sinua.

Kiitos, että olet osa elämänmatkaani näinä otollisina hetkinä, ja kiitos jatkuvasta tuestanne!

Olkoon rakkaus ja menestys sinun.

Selacia

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *