MIKÄ JA MISSÄ VIIDES ULOTTUVUUS ON?

http://luxonia.com/viestit/160-daniel-scranton/10318-862023-mikae-ja-missae-viides-ulottuvuus-on

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
8.6.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin onnellisia ollessamme täällä teidän kaikkien kanssa, tänä suuren laajentumisenne aikana. Kun tietoisuutenne laajenee, tunne itsestänne laajenee, ja tunnistatte, ettei ole todellista erillisyyttä teidän ja tämän universumin välillä. Ei ole myöskään todellista erillisyyttä teidän ja minkään tai kenenkään muun välillä, ja kun pidätte tuon tietoisuuden, voitte päästää irti hyvin paljosta. Irtipäästäminen ja riisuminen keventää teitä. Teistä tulee lopulta korkeampi itsenne, ja saatatte tehdä sen myös tarkoituksella. Saatatte tehdä sen myös juuri nyt, kun kutsumme teitä tekemään sen.

Kutsumme teitä ottamaan tuon laajentumisenne seuraavan tason ja sisällyttämään enemmän tunteeseenne koko itsestä. Ette ole siellä ollaksenne pieni ja merkityksetön, vaikka olette olleet siellä tunteaksenne toisinaan niin, ja kokonaismatkanne sallii teidän siirtyä tuosta tunteesta, tuntemaan totuuden siitä, kuka olette. Olette valo- ja rakkausolentoja. Teillä on kyky tuntea itsenne valona ja rakkautena koska tahansa. Teidän täytyy vain muuttua, ja tuo muutos tapahtuu sisällänne.

Kun muutatte perspektiiviänne, muutatte ajatteluanne, muutatte tunnettanne, uskomustanne – muutatte kaikkea. Teidän ei ole tarkoitus odotella jotain sellaista tapahtuvaksi ulkopuolellanne, mikä sinkoaa teidät toiseen ulottuvuuteen. Teidän on tarkoitus löytää tuo ulottuvuus itsestänne ja tunnistaa se itsenänne. Tuo ulottuvuus on rakkaus. Kun olette rakkaudessa, kun rakastatte sitä, mitä teette, ja kun tunnette itsenne rakkautena, ylösnousette automaattisesti. Teistä tulee korkeampi itsenne, päästätte irti kaikista erillisyysajatuksista, päästätte irti ajatuksesta, että olette rajallinen ja kuolevainen olento, ja teistä tulee se ajaton, ääretön ja ikuinen olento, joka oikeasti olette.

Tässä on kyse sen muuttamisesta, millaisena tunnette itsenne – ei siirtymisestä toiseen paikkaan. Siinä on kyse kaikesta siitä irtipäästämisestä, mikä yrittää vakuuttaa teille, että olette tuo pienempi versio itsestänne, joka kerran uskoitte olevanne. Ja kun päästätte irti ja laajennutte kaikkiin suuntiin, huomaatte, että te ette tarvitse mitään, ette halua mitään ja te olette kaikki. Ja muutoksenne on valmis tuolla hetkellä, riippumatta siitä missä joku toinen on suhteessa omaan muutokseensa.

Älkää olko huolissanne siitä, mitä joku muu tekee tai ajattelee, koska hänellä on vain niin paljon valtaa teihin, kuin annatte hänelle, ja teidän on tarkoitus voimaannuttaa itsenne muuttamalla havaintoa itsestänne. Tehkää se tietoisesti, ja teillä on iloinen matka viidenteen ulottuvuuteen, rakkauden ulottuvuuteen, ulottuvuuteen joka on aina ollut siinä, aina ollut ulottuvillanne, ja se on sydänkeskuksessanne.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *