HEINÄKUUN 2023 ENERGIAENNUSTE – TERVETULOA UUSILLE AIKAJANOILLE

http://luxonia.com/viestit/29-emmanuel-dagher/10344-heinaekuu-2023-heinaekuun-2023-energiaennuste-tervetuloa-uusille-aikajanoille

 

Kirjoittanut Emmanuel Dagher (emmanueldagher.com)
Heinäkuu 2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei, ystäväni, minulle on suuri siunaus yhdistyä kanssasi tällä tavalla!

Vau, intensiivisyysmittari on noussut muutamalla pykälällä viime viikkoina! Tunnetko sen?

Hyvin monet meistä ovat valmistuneet aikajanoilta, joiden yli olemme kasvaneet. Ja taukoa pitämättä meidät on laukaistu uusille aikajanoille, täyttä vauhtia eteenpäin.

Sopeutuminen uusille aikajanoille

Ensin monet näistä uusista aikajanoista saavat tuntumaan, että olemme ottaneet askelia taaksepäin matkallamme suurempaan henkilökohtaiseen laajentumiseen.

Tämä voi tuntua lannistavalta, erityisesti jos olet käyttänyt paljon aikaa ja energiaa ja omistautunut korkeimman vision luomiseen elämällesi.

Tämä tunne ”taaksepäin menemisestä” voi ilmetä useilla tavoilla. Se voi tapahtua vanhojen, selvittämättömien tunteiden heräämisenä, ja niihin täytyy vielä tarttua ja ne täytyy parantaa. Se voi ilmetä myös jumissa olemisen tunteena, ikään kuin tilanteet elämässäsi olisivat pysähdyksissä.

Jos sinulla on monien ihmisten tapaan ollut näitä tunteita muutamalla viime viikolla, tiedä, että se on vain osa integroitumistasi niiden uusien aikajanojen kanssa, joille olet astunut.

Kun tällaisia kokemuksia ilmenee, se on usein vahvistus siitä, että suurta laajentumista tapahtuu. Ne antavat meille mahdollisuuden katsoa lähemmin sisäistä elämäämme ja tehdä sopivia muutoksia, ollaksemme harmoniassa todellisuuden kanssa, jollaista haluaisimme enemmän.

Heräävät muutosaallot

Oletko huomannut epätavallisten säämallien ja seismisen aktiivisuuden lisääntyvän viime aikoina? Entä globaalin levottomuuden?

Ensisilmäyksellä nämä tilanteet voivat aiheuttaa huolta, erityisesti niille jotka elävät edelleen pelkoajatusmallissa. Kuitenkin ne jotka valitsevat tietoisesti elää ja toimia sydämestä, voivat nähdä selkeästi voimakkaat pohjavirtaukset.

Siis mitä oikeasti tapahtuu?

Hyvin pitkän aikaa globaalin yhteiskuntamme toimintaperusta on ollut pääasiallisesti patriarkaaliset periaatteet. Jos näiden periaatteiden annettaisiin jatkua, yhdistettynä mieleen joka unohtaa sielun jumalaisuuden, kyvyt ja tarkoituksen, se loisi lopulta maailman, jota kontrolli, erillisyys ja pelko motivoivat täysin.

Sen sijaan patriarkaalinen järjestelmä jossa olemme eläneet hyvin pitkään, hajoaa. Voimme nähdä selvästi tätä tapahtuvan ympäri maailmaa. Kaikki järjestelmät ja ideologiat jotka toimivat salaisella ja itsekkäällä tavalla, ilman rehellisyyttä, eivät enää voi jatkaa toimintaansa.

Raportit joita tulee näistä järjestelmistä, voivat yrittää vakuuttaa meille, että asiat vain pahenevat, ja osoittavat poliittiseen levottomuuteen ja ilmastomuutoksiin.

Mutta tämä ei voisi olla kauempana totuudesta.

Muutokset joita tapahtuu, ovat vahvistuksia, että kollektiivitietoisuus ja Maa heräävät korkeampiin tietoisuustiloihin.

Nämä muutokset ovat tulosta puhdistuksesta, joka tukee meitä siirtymään vanhasta toimintamallista uuteen.

Uudet heräävät muutosaallot ovat pyhiä aktivointeja, joita sielumme kutsuivat kauan ennen, kuin tulimme tähän toimintamalliin. Nämä pyhät aktivoinnit siirtävät meidät nopeasti elämään ja hengittämään sydämestä.

Nämä energiat pyytävät meitä ajattelemaan vähemmän ja tuntemaan enemmän.

Ne lisäävät kykyämme rakastaa enemmän. Ne opastavat meitä myös hyväksymään intuitiomme sekä kunnioittamaan ja kuuntelemaan sillä.

Intuitiomme on tapa, jolla Henki kommunikoi kanssamme. Silloin kun seuraamme intuitiota, palaamme takaisin voimakkaiksi luojiksi, joita olemme aina olleet, takaisin paikkaan jossa mikään ei voi koskaan satuttaa tai vahingoittaa meitä millään tavalla.

Intuitiota ei pidä sekoittaa vaistoon. Vaikka vaisto on hyödyllinen toisinaan, siinä on kyse enemmän selviytymisestä. Jos toimimme aina selviytymismoodissa (pelon motivoimana), silloin mieli alkaa uskoa, että se on irrallaan Hengestä.

Lisäksi jatkuva oleminen selviytymismoodissa aiheuttaa paljon stressiä tunne- ja fyysiselle kehollemme, mikä johtaa hyvinvointimme epätasapainoon.

Tämän vuoksi sellaiset asiat, kuin meditointi, tietoinen hengittäminen, luovuuden harjoittaminen, rukoilu, kiitollisuuden osoittaminen ja lepoajan ottaminen, ovat tärkeimpiä asioita, joita voimme harjoittaa tänä aikana, koska ne vahvistavat mielen yhteyttä Henkeen.

Sitten kun tätä yhteyttä on vahvistettu, alamme sallia intuition opastaa meitä elämänpolullamme.

Jumalainen antautuminen

Tämä aika jossa olemme, pyytää meitä siirtymään jumalaisen antautumisen tilaan.

Antautumisella ei ole mitään tekemistä periksi antamisen kanssa. Itse asiassa periksi antaminen ja antautuminen ovat täysin eri värähtelyjä.

Jumalainen antautuminen merkitsee, että pystymme päästämään irti kaikesta, mikä estää meitä elämästä siinä elämän luonnollisessa virrassa, jossa voimme luoda suurimman elämämme.

Monet meistä jotka ovat pitäneet henkensä edestä kiinni nykyisestä energiailmapiiristä, työnnetään katkeamispisteeseen, jotta voimme lopultakin tulla paikkaan, jossa antaudumme täysin.

Jos samaistumme edelleen tarinaamme ja menneisiin kokemuksiimme tai siihen, mitä yhteiskunta on sanonut meidän pitävän olla, saatamme pitää edelleen kiinni vanhasta pelkopohjaisesta maailmasta.

Tässä värähtelyssä on edelleen suurta kamppailua. Jos olemme tässä tilassa, ollaanpa halukkaita antamaan itsellemme lupa päästää täysin irti ja luopua kaikista epäilyksistä, huolista, peloista ja vastustuksesta, joka pitää meidät siellä.

Annetaanpa itsemme astua täysin uuteen, ihmeelliseen elämäämme. Se on tässä, ja se odottaa meitä.

On tärkeää huomata, että antautumisen paikasta eläminen vaatii vähän harjoitusta ja aikomuksen. Mitä enemmän harjoittelemme tästä paikasta elämistä, sitä enemmän siitä tulee toinen luontomme.

Universumin silmin näkeminen

Niille jotka ovat valinneet tietoisesti antautua, tapahtuu nyt merkittävää taikuutta. Meille annetaan tilaisuus muistaa, että ulkoinen ja sisäinen näkökykymme on universumin silmät.

Vastineeksi alamme nähdä maailman täysin uudella tavalla. Verhot ovat nousseet täysin.

Kun vastasyntynyt vauva tulee maailmaan, hän näkee taikuutta ja ihmettä jokaisessa ihmisessä, paikassa, asiassa ja kokemuksessa.

Ainoa ero on, ettei hänen mielensä ole kehittynyt tarpeeksi sulattaakseen ja ymmärtääkseen sen niin, kuin aikuiset. Kaiken sen myötä mitä olemme oppineet ja muistaneet itsestämme ja elämästä (mikä tulee enimmäkseen elämien kokemusten myötä), pystymme nyt tarkastelemaan kaikkea lapsenomaisella ihmetyksellä, kun otamme sisään kaiken kauneuden ja loiston ympärillämme.

Samaan aikaan pystymme näkemään taikasilmillämme sen laajentuneen tietoisuuden ja viisauden kera, joka voi tulla vain kokemuksen myötä. Jokainen kokemus jonka olemme käyneet läpi – riippumatta siitä, tuomitsimmeko sen hyväksi vai huonoksi tapahtuessaan – on johtanut meitä tähän ihmeelliseen hetkeen, jossa pystymme näkemään taikuutta kaikessa.

Tätä merkitsee nähdä universumin silmin.

Kaiken salliminen olla taas uutta

Kun alamme nähdä universumin silmin, monet meistä saattavat huomata, että kaikesta tulee taas uutta.

Energeettisesti monet meistä tuntevat kutsun tavata vanhoja ystäviä, joita emme ole nähneet hyvin pitkään aikaan.

Jotkut meistä tuntevat vetoa käydä kotikaupungissaan tai paikoissa, joissa kasvoivat ja joista ovat ehkä muuttaneet pois jo kauan sitten.

Tätä vetoa voi olla myös seuduille ja geologisiin pyörrepaikkoihin, joissa emme ehkä ole olleet tässä elämässä, vaan aiemmissa elämissä.

Muut tuntevat opastettavan selvittämään menneisyyden keskeneräiset asiat. Jos tunnemme vetoa tehdä jotain näistä asioista, se on osa ”kaikki on taas uutta” -energiaa.

Iso osa tätä ajankohtaista ”kaikki on taas uutta” -kokemusta aikaansaa massiivisen kollektiiviparantumisen maailmassamme.

Meitä opastetaan palaamaan niihin aikoihin ja paikkoihin elämässämme, joista on tullut ehkä kaukainen muisto, ja meitä pyydetään muuttamaan vanhat tai vanhanaikaiset uskomuksemme niihin liittyen.

Tämän tekemällä pystymme parantamaan ne ja tuomaan ne läsnäolevaan hetkeen, jossa voimme saada täysin uuden perspektiivin niihin.

Tämän menneisyytemme uuden tarkastelutavan myötä, emme enää salli sen estää meitä mitenkään. Itse asiassa voimme nyt helposti siirtyä eteenpäin ja luoda itsellemme sen ihmeellisen elämän, jonka olemme aina tienneet mahdolliseksi.

Kollektiivinen tunnepuhdistus

Juuri nyt meitä pyydetään yksilöinä ja kollektiivisesti päästämään irti kierrätetyistä tarinoista, joita olemme luoneet itsellemme ja jotka ovat estäneet meitä olemasta täysin omassa voimassamme.

Joitain näistä tarinoista voivat olla:

* Meiltä tai joltain muulta puuttuu jollain tavalla, ja uskomme, että me tai hän on vähempiarvoinen, rikki, uhri, ei tarpeeksi hyvä tai arvoton.
* Tarvitsemme hyväksyntää, joka tulee itsemme ulkopuolelta, tai tarvitsemme jotain tai jonkun itsemme ulkopuolelta tyydyttämään jonkin halun.
* Meidän täytyy laittaa itsemme viimeiseksi.
* Vain muut ihmiset ovat siunattuja ja onnekkaita.
* Meillä on vain yksi sielunkumppani tai kaksoisliekki.
* Raha ja henkisyys ovat erillisiä, ja henkisesti tietoisen ihmisen on väärin kokea taloudellista yltäkylläisyyttä.
* Meidän täytyy pysyä piilossa ja esittää pientä.
* Meidän täytyy olla kova itsellemme ja muille ja kritisoida.
* Olemme turvaton ja meidän täytyy elää maailmassa, jossa elämässä on kyse kelpoisimpien eloonjäämisestä.
* Olemme erillään jollain tavalla jostain, jostain syystä.

Nämä energeettiset mallit joita olemme kantaneet itsemme ja esi-isiemme vuoksi, tulevat nyt pintaan päästettäväksi irti kerta kaikkiaan. Kuten aiemmin mainittiin, tämä voi tuntua voimistuvan nyt. Se saa monet ihmiset tuntemaan, ikään kuin he olisivat kadottaneet tunteen/käsityksen itsestä.

Tuo reaktio on pelkästään mielen tapa suojella itseään, joten tiedä vain, että se on normaalia. Meitä rakastetaan ja tuetaan kaiken läpi kaikin tavoin, vaikka mielemme ei ehkä tunnista sitä heti.

Avaintekijä siirtymiseen tämän ajan läpi on pysyä vain joustavana itsemme, muiden ja ympäröivän maailman osalta.

Tämä sallii meidän surffata energia-aalloilla paljon tasaisemmin.

Omituisuusmittari nousee muutaman pykälän

Olet ehkä huomannut, että ”omituisuusmittari” on noussut muutaman pykälän kaikkialla ympärillä. Ehkä huomaat myös itse osallistuvasi siihen.

Koska olemme kaikki hyvin ainutlaatuisia tavassamme kokea todellisuutta, on tärkeää ymmärtää, etteivät kaikki prosessoi samalla tavalla.

Sana ”omituinen/hassu” ei tässä tapauksessa liity mitenkään standardimääritelmiin.

Useimmissa sanakirjoissa vihjataan, että kun joku on ”omituinen/hassu”, häneltä puuttuu jotain jollain tavalla.

Useimmissa tapauksissa se olisi terveen järjen puuttumista tai järjettömyyttä.

Jos tämä on oikea määritelmä, omituisuus olisi hyvin suotuisa asia, koska se vie meidät pois mielestä (ja sen rajoituksista), sydämeen, josta on helpompi yhdistyä ydinolemukseemme.

Tässä kuitenkin viittaan ”omituisena” siihen, kun ihminen on niin jumissa mielessään, että hän alkaa vangita itsensä siihen ajatteluun, että olosuhteet ympärillä päättävät, kuka hän on maailmassa.

Hän alkaa pudota selviytymisajattelutapaan ja uhritietoisuuteen. Monet meistä huomaavat, että tämän tyyppistä omituista käyttäytymistä tulee esiin runsaasti, ja se tuo itsensä esille.

Emme ole ehkä ennen huomanneet tällaista omituisuutta samassa määrin ihmisissä (perhe, ystävät, työtoverit, vieraat), koska sitä tavallisesti ohjataan hyvin tai se piilotetaan hyvin, jopa koko elämän ajan joissain tapauksissa.

Älä ota sitä henkilökohtaisesti, vaikka heidän omituisuutensa kohdistuu sinuun.

Koska energiat joissa olemme nyt, eivät salli tämän tyyppisen omituisuuden jatkuvan enää paljon kauempaa, se etsii kanavaa vahvistamaan itselleen, että se on edelleen ajajan paikalla.

Tämä energia on estänyt liian kauan meitä olemasta todellisin itsemme. Kuitenkin vuorovesi on kääntynyt, eikä ole taakse katsomista.

Tällaisen omituisuuden edessä kova rakkaus on tarpeellista.

Kovaa rakkautta ei pidä sekoittaa siihen, että on jotenkin tuomitseva, ilkeä tai loukkaa tarkoituksella.

Kova rakkaus merkitsee kuitenkin, että valitsemme päättäväisesti ruumiillistaa sen, kuka olemme, kaikissa olosuhteissa ja siinä määrin, että aikanaan myös muut voimaantuvat harmonisoitumaan sen kanssa, keitä he oikeasti ovat.

Joitain kovan rakkauden ilmentymiä ovat:

* terveiden rajojen luominen
* irtipäästäminen tarpeesta korjata tai muuttaa muita
* itsemme vapauttaminen vastuista, jotka ovat pitäneet meidät läheisriippuvaisena
* itsemme ilmaiseminen vapaasti, rehellisesti ja avoimesti tietoisella tavalla, puhuen suoraan
* tunnetasapainoisen myötätunnon antaminen, itsemme ja muiden säälimisen sijasta
* omaan voimaamme astuminen olemalla aito
* hyvinvoinnistamme huolehtiminen
* poistuminen elämämme sivurajoilta – ryhtyen positiiviseen toimeen tarvittaessa ja jakaen lahjamme täysin maailman kanssa
* rauhan tekeminen suhteissa, jotka eivät enää palvele suurinta hyväämme, ja niistä irtipäästäminen

Kohonneet energiat joiden läpi navigoimme, ovat nyt intensiivisiä, mutta ne palvelevat suurempaa tarkoitusta ja auttavat ihmiskuntaa jalostumaan ja kehittymään.

Voi tuntua muulta tosinaan, mutta kuitenkin asiat menevät eteenpäin jumalaisessa järjestyksessä, juuri niin kuin on tarkoitus.

Olemme kaikki tässä yhdessä!

Seuraavaan kertaan, rakkaudella,

Emmanuel

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *