UNIVERSUMIN AVUSTUKSELLA

http://luxonia.com/viestit/96-judith-kusel/10368-1972023-universumin-avustuksella

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
19.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minulle näytetään se valtavuus, mitä tapahtuu nyt kaikilla rintamilla. Koko universumi on täällä avustamassa, pitämässä asioita vakaana, kun siirrymme nyt kiihdytettyihin muutoksiin.

Monia teistä, kuten omaa sieluani, on valmisteltu tähän monia tuhansia maavuosia, ja olette täällä nyt saattamassa tämän loppuun. Voimme tehdä tämän vain rakkauden voimalla ja elämällä totuuden siitä, kuka ja mitä olemme. Olemalla jumalainen valo, jumalainen rakkaus, jumalainen voima ja niitä universaaleja mestareita, joita todellisuudessa olemme – sielutasolla ja ylisielutasolla. Muutkin sieluosamme osallistuvat täysillä, vaikka ne eivät ole inkarnoituneena maan päälle.

Olemme nyt todella nousemassa kaksinaisuuden ja kaiken sen yläpuolelle, mikä erottaa/jakaa, kaikenlaisen itsen ja muiden tuomitsemisen yläpuolelle – jumalaisen maskuliinisuuden, jumalaisen feminiinisyyden ja pyhän Shekinan kolminaisuutena.

Todellisuudessa tasapainotus on tehty. Jotkut sielut vain valitsevat edelleen esittää tarpeettomia kaksinaisuusrooleja ja lisäävät yrityksiään pitää sielut jumissa pelossa ja vanhoissa tarpeettomissa valtarakenteissa ja pelkopohjaisessa energiassa.

Silloin kun sydän on avoin, kun sisäinen sielu on yhtä jumalaisen rakkauden, valon ja voiman kanssa, on vain rakkautta ja rauhaa. Hiljainen piste sisällä. Riippumatta siitä, mitä näyttää tapahtuvan tai olevan tapahtumatta, olet keskittynyt, rakkaudessa ja rauhassa. Tästä keskittyneisyydestä johdat tietä, viitoitat tietä, suureen tuntemattomaan, kuitenkin samaan aikaan auttaen kanssaluomaan uutta.

Sydän avoimena uusi ihmiskunta on täynnä rakkautta, totuutta, ystävällisyyttä, välittämistä, ja kuitenkin samaan aikaan se on voimakas, kun rakkauden, valon ja voiman kolminkertainen liekki täyttää sydäntilan ja jokaisen elävän, hengittävän hetken.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *