Yläkerran Kansliassa 30.7.2023

Tervehdys!

Tämän viestin tuomme, kenelle se resonoikaan nyt tähän hetkeen.

Kaikki ovat mestareita! Kaikki ovat sankareita! Aivan kuten laulussanne lauletaan.

Lähes jokainen on elämässään kuitenkin itse pääosin esteenä unelmilleen ja haluamilleen asioille. Miksi ette luottaisi siihen, että teitä kyllä autetaan, kun vain pyydätte? Ensin toivotte ja ihanasti haaveilette sydämissänne upeita asioita, mutta sitten lyttäätte ajatuksen, että ei se kuitenkaan toteudu.. Niin olkoon, vastaa Universumi.

Moni on vielä epäuskoinen sille, että vierellänne kulkee koko ajan joukko auttajianne, mm. henkioppaita, enkeleitä ja koti-ulottuvuutenne perhettä, tai miksi haluattekaan heitä kutsua.

Niin paljon on vielä koettavaa ja nähtävää näissäkin asioissa, mitä ette vielä osaa edes kuvitella. Ja kaikki tapahtuu oikeaan aikaan, eikä ole oikeaa tai väärää tapaa olla yhteydessä auttajiinsa. Mikä on sinulle helppoa ja luonnollista, on hyvä. Jokainen näkee ja kokee sitten, kun kiinnostus asiaan kasvaa ja se puolestaan nostaa energeettistä värähtelyänne laajemmalle.

Hiljaiset hetket itsenne kanssa auttavat kehoa ja mieltä hidastamaan ja siten kuulemaan paremmin sielunne ja oppaidenne ”puhetta”. Se voi olla kuin mielikuvitusta, uusi idea, näky, sanoja tai vaikka lehtiotsikko, ventovieraan tai ystävän sanat, musiikkikappale joka soi yhtäkkiä päässä.. Keinot on monet 😉

Kannustammekin teitä hiljentymään päivittäin ja vaikka kertomaan, joko hiljaa mielessänne tai kuin ystävälle puhuisitte elämästänne, huolistanne ja toiveistanne. Jos niin siis haluatte.

Moni ehkä ajattelee, että jos nyt pyydän apua johonkin asiaan ja se ei tapahdukaan toivomallasi tavalla, lopetat uskomisen siihen paikkaan. Kovin usein asiat eivät tapahdukaan ihmismielen ja egon haluamalla tavalla, koska ne sisältävät rajoitteita ja asia ei välttämättä olisi paras mahdollinen kaikille osapuolille ja korkeamman Itsesi mukaan.

Jospa vain pyydät sydämestäsi, eli rakkaudesta käsin haluamaasi asiaa ja sitten voit jättää sen kuin hautumaan ”Universumin toivomusrasiaan”. Toimimme aina suuren kuvan mukaan ja Universumin, eli rakkauden lakien mukaan. Olethan kärsivällinen 🙂

Ehkäpä et ole voittanut lotossakaan 10 miljoonaa, koska silloin sinulta jäisi kokematta ja oppimatta niin paljon muita tärkeitä asioita, jotka kasvattavat ja vahvistavat sinua, sieluasi.

 

Olet tärkeä yksilö ja olet tärkeä osa myös kollektiivista energiakenttää ja täten kaikki vaikuttaa kaikkiin ja kaikkeen. Olette tehneet sielusopimuksen niin omaan elämäänne, kuin koko sieluperheenne kollektiiviin.

Olette osa Kaikkeutta. Ajatuksenne ja tunteenne kulkevat kollektiivikenttään kuin sähkö, jota ei voi nähdä. Kuvitelkaa tämä kenttä vaikka näkyväksi paikassa, jossa on vihaa, tuomitsemista, ahneutta ja katkeruutta.. Aika raskas ja tummanpuhuva kenttä varmasti olisi. Monet ovatkin oppineet puhdistamaan energiakenttänsä, kun käyvät vaikka kotinsa ulkopuolella. Sen voi tehdä helposti, vain visualisoimalla puhdistavan Valosuihkun kotiin tullessaan (vaikka kotipihassa tai eteisessä) ja toki myös pyytämällä putsausta auttajiltaan. Oma koti on hyvä puhdistella aika ajoin myös tällä Valosuihkulla 🙂  Entä sellainen paikka, jonka energiakentässä on hyväksymistä, iloa, läheisyyttä, lempeitä ajatuksia…? Varmasti on hyvä ja kevyt olla, suorastaan houkutteleva!

Nämä kollektiiviset, häiritsevät energiat ovat myös niitä, jotka herkimmät teistä saattavat tuntea ajoittain ja yhtäkkisesti. Silloin olisi hyvä myös pysähtyä ja kysyä, onko tämä tunne omani vai tuleeko se tästä muuntuvasta kentästä.

Hiljentymällä ja rauhoittamalla itsesi (+Valosuihku), pääset jälleen omaan harmoniseen energiaasi ja voit taas kevyemmin jatkaa kauniista kulkuasi siinä, missä olet.

Koska olet kuitenkin aina siinä, missä sinun kuuluu ollakin. Vain LUOTA, niin elämä kyllä ohjaa ja kantaa.

Intuitiosi ja ”Valosuihku” ovat nyt tärkeimpiä työkalujasi.

Kiitos <3

Katri & Kanslian väki <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *