Sassy-kissa valottaa jälleensyntymisen mekaniikkaa

Mielestäni huikea ja avaava viesti jälleensyntymisestä, koska sekään ei ole ihan niin mustavalkoista, mitä ajattelemme siitä 🙂 Koska kaikki on mahdollista.. -K-

Lähde: elainkommunikointi.wordpress.com

Sassy-kissa valottaa jälleensyntymisen mekaniikkaa

Sassy-kissa valottaa jälleensyntymisen mekaniikkaa

Eläinkommunikoija Leta Worthington (Santa Fe) bloggaa 5.1.2015 Sassy-kissan ajatuksia jälleensyntymisestä. — Se on hotti aihe henkisissä piireissä ja vähän muissakin. Aina on joku, joka tuntee joskus olevansa kuin itse Napoleon — eikä se ole sattumaa. Sekään. (Mm. Lisa Gawlas on kuvaillut täsmälleen samoja asioita hieman eri sanoin omassa blogissaan, kuin mitä Sassy-kissa tässä alla.) Olemme menneisyyden vankeja – sekä ”hyvässä” että ”pahassa” ja teemme valintoja joka hetki. Kenties joskus opimme olemaan ”ihmisiksi”. Sassy-kissa avaa aihetta, muttei anna valmiita vastauksia. Meidän pitää hiffata asia ihan itse, omassa sydämessämme. –L.

Leta kirjoittaa:

Jos uskot reinkarnaatioon (jälleensyntymiseen), jatka lukemista. Ellet… no, tuskin seuraat tätä (netti)sivua muutenkaan. Eli jos reinkarnaatio on sinulle haastava aihe, saatat haluta jättää tämän artikkelin kokonaan väliin. Löysin tämän kissan selityksestä yhden hyvin kiehtovan aspektin jälleensyntymisestä. Ei mitään uutta sinänsä, mutta hänellä oli hyvin mielenkiintoinen tapa esittää asia. Ja viittaan sessioomme, sanasta sanaan, täydellä luvalla, joka on saatu Lisalta ja hänen kissaltaan Sassyltä. Minä olen ”L” ja Sassy on ”S”. Ja tässä tulee meidän kaunis Sassymme.

Virittäytyessäni Sassyyn hän tervehtii minua hyvin avoimesti, erittäin pehmeästi ja lämpimästi ja kehrää hieman. Hän on tiennyt odotella minua ja näyttää ymmärtävän, että meillä tulee olemaan tämä telepaattinen keskustelu. Edellisenä iltana, kirjatessani tätä arkistoihini tunsin hänen olemuksensa, joten olen varma, että hän “nappasi” sen ja tunsi minun energiani samaan aikaan. Mielenkiintoista kyllä, minulle tuli voimakas tuntemus/sana eilen katsellessani häntä. ”Nefertiti”, Egyptin Kuningatar. Joten, ennen kuin otin kontaktia tänä aamuna googlasin ”Nefertiti” ja luin hänestä hieman. Nefertiti ei ole tullut vastaani koskaan aikaisemmin ja hän on historiallinen hahmo joka ei koskaan käy mielessäni. Niinpä päätän aloittaa tästä ja kysyä Sassy-kissalta siitä. Ensin kuitenkin käytän muutaman minuutin hänen tervehtimiseensä, hänen ”silittämiseensä” eteerisesti (jolle hän oli hyvin avoin ja köyristi selkäänsä minulle) ja kerron hänelle miten kaunis hän on ja miten paljon odotan meidän yhteistä keskusteluamme.

Leta: Sassy, sinä olet niin ainutlaatuinen. Tiedätkö, että Lisa pyysi minua puhumaan kanssasi tänään. Ja ensin kaikkein tärkein: hän tahtoo sinun tietävän, että sinä olet paras ystävä mitä hänellä on koskaan ollut ja että hän rakastaa ja ihailee sinua. Ja hän todella tahtoo tavata kanssasi jälleen toisessa ulottuvuudessa kun te molemmat olette eläneet tämän nykyisen elämänne loppuun maanpäällä. (Tunsin välittömästi, että Sassy ymmärtää kaiken elämästä ja kuolemasta, kuoleman jälkeisestä elämästä, reinkarnaatiosta, jne. kaikista niistä nopeista tuntemuksesta, jotka sain jo ennen Nefertitiä. Näet ne alla. Läpi tulee joskus niin paljon ja niin nopeasti, että sitä kaikkea ei voi mitenkään kirjata alas heti sen tullessa, joten palaan siihen ja puhun siitä keskustelumme kuluessa, niin että voin ottaa sen avoimemmin esille ja hitaammin itse eläimen kanssa, mutta samalla saan sen myös kirjattua ylös.) Sassy, tiedätkö sinä kuinka erityinen sinä olet Lisalle? Voin kertoa, että ymmärrät kaiken, mitä sanon ja mitä hän tarkoittaa uudelleen kohtaamisella.

Sassy: Oi, kyllä. Olemme olleet yhdessä monia kertoja ja tulemme jälleen olemaan. Olen nauttinut olostani hänen kissanaan myös, useammin kuin kerran! Pidän todellakin kissana olemisesta, joten olen valinnut sen usein!

L: Mitä olet jo minulle väläytellytkin – hyvin nopeasti – ja jos ymmärrän oikein, niin sinä olet Nefertitin kissa ja että Lisa olisi ollut Nefertiti. Tämä vaikuttaisi minusta melko villiltä ja hullulta, mutta ymmärsinkö tämän asian sinulta oikein? Etenkin sen osan, että Lisa olisi ollut Nefertiti edellisessä elämässä?

S: (Virnistellen.) Kyllä, aivan oikein, rakkaani (todellakin, puhe tulee hyvin vanhalta, viisaalta sielulta tässä kohtaa ja se on feminiininen energia). Mutta asia ei ole niin kuin te ihmiset ajattelette – tämä reinkarnaatio juttu.

L: Oh! Voisitko ystävällisesti hieman valaista asiaa ja kertoa minulle mitä ajattelet ja tiedät tästä aiheesta? Kaikki näkemykset, mitä voit antaa, olisivat hieno juttu.

S: No, joskus se on totta, että siirrymme yhdestä yksilöllisestä persoonasta/kehosta toiseen yksilölliseen persoonaan/kehoon. Mutta on olemassa toinen reinkarnaatioaspekti, joka on aivan samoin olemassa. Se on arkkityyppiset tietoisuudet. Nämä tulevat tunnetuiksi suurten yksilöiden kautta, joilla on merkittävä asema tai vaikutus tietyssä kohdassa aikaa (hän vilauttaa minulle George Washingtonia tässä kohtaa, ettemme keskittyisi ainoastaan Nefertitiin). Nuo tietoisuuden tasot, jotka nämä erityiset yksilöt omaavat, jaotellaan paljon myöhemmin, ajan myötä, ”jaettaviksi” toisille, jotka syntyvät myöhemmin. Niinpä monet ovat ”perineet” (jälleensynnyttäneet) George Washingtonin arkkityyppisen viisauden, esimerkiksi, ilman että olisivat koskaan ollut itse tämä yksilö.

(Tässä kohtaa nauran täyttä kurkkua ääneen, koska Sassy sukelsi niin syvälliseen aiheeseen niin nopsaan, pyrkiessään parhaansa mukaan selittämään asian minulle.)

Hän jatkaa:

Mitä pidemmälle kuljetaan “ajassa”, yhä enemmän yksilöitä voi jakaa jonkun tietyn, erityisen yksilön jaotellun/paloitellun energian/viisauden/tietoisuuden. Ja nämä molemmat prosessit ovat olemassa samaan aikaan. Joten Lisa on voinut olla Joe Schmoe (vannon, että hän sanoi juuri niin) edellisessä elämässään tällä planeetalla, mutta hän on myös Nefertitin inkarnoitunut jälkeläinen, koska hän peri niin paljolti tämän yksilöllistä viisautta ja tietoisuutta.

L: No mutta minun täytyy sanoa, että kukaan ei ole koskaan selittänyt minulle jälleensyntymisen mahdollisuutta aivan tällä tavoin. Olen ollut tietoinen arkkityypeistä, mutta siitä, miten se voi liittyä edelliseen elämiin ja yksilöihin, siten kuin sinä sen kuvailet, käy täydellisesti järkeen ja on jotakin aivan uutta minun kirjoissani ja kansissani! Arvostan todella sitä, että jaat tämän kaiken kanssani.

S: Kyllä. Ja tämä on syy miksi monet ihmiset sanovat olleensa Napoleon. Tai Jeesus. Niinpä ihmiset ajattelevat, että he ovat hulluja. Mutteivät he ole. He ovat vain hyvin paljolti kosketuksissa niiden energian ja tietoisuuden säteiden kanssa, jotka juontuvat noista yksilöistä ja jotka on asetettu heihin tässä elinajassa.

L: Tämä siis toimisi täsmälleen samoin arkkityyppisten sielujen kohdalla, jotka omaavat ikuista pahuutta, kuten Adolf Hitlerin kohdalla esimerkiksi?

S: Ehdottomasti. Koska he ovat intentioissaan HYVIN voimakkaita ja usein enemmän tietoisia sen ilmentämisestä kuin edes kaikkein siunatuimmat hyväntekijät (hänen valitsemansa sana – luulen että hän tarkoittaa valonkantajia, hoivaajia; Äiti Teresa tuli mieleen hänen sanoessaan tämän).

L: Ymmärrän. Niinpä tämä koko ajatus pahasta omaa paljon enemmän voimaa maailmassamme tänä päivänä, koska se on niin voimakas energia, niin että se leviää hyvin nopeasti ”säteittensä” kautta, kuten asian ilmaiset, elämiin ja yksilöihin aikojen lävitse.

S: Aivan.

L: Voisin jatkaa tätä keskustelua kanssasi vaikka tuntikaupalla, Sassy, koska minusta olisi ihanaa kuulla mitä mieltä olet siitä, miten tämä trendi voitaisiin pyörtää ympäri, mutta luulen, että meidän pitää käydä läpi hieman asioita, joista Lisa pyysi minua puhumaan kanssasi. Sopiiko tämä sinulle tässä kohtaa?

(ote päättyy)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *