MATRIISINARRATIIVIT, SIELUOPASTUS JA SOSIAALINEN RESONOINTI

http://luxonia.com/viestit/129-jelelle-awen/10430-2382023-matriisinarratiivit-sieluopastus-ja-sosiaalinen-resonointi

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
23.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Matriisinarratiivien uutta työntöä ja tarve sieluopastukseen ja sosiaaliseen resonointiin

Matriisin intensiivisyys lisääntyy, ja on voimistunutta painetta ”suuri nollaus” -agendojen näkyvämpään toteuttamiseen. Valtavirtamediassa on uutta koronavirus- ja rokotusnarratiivien työntöä, mahdollisten tulevien sulkutilojen, matkustusrajoitusten, maskinkäytön kera … ja rokotuskampanjoita, jotka lupaavat tarttua ”uuteen ja viimeisimpään” tappavaan varianttiin jne.

Henkilökohtaista erottelukykyä ja intuitiota tarvitaan jatkuvasti tämän ylösnousemusvaiheemme aikana. Jokaisen valinnan täytyy olla maadoittunut sielusi korkeimpaan opastukseen, yrittäen olla alistumatta ja noudattamatta 3D:n sosiaalisia paineita ja pelko-ohjelmia/ehdollistamista, erityisesti kun se liittyy jonkinkin, mitä 3D-auktoriteetit suosittelevat.

Viimeisin maastopalokierros on myös räikeämpää ja traagisempaa agendan työntämistä. Nämä palot, erityisesti Mauilla, tuntuvat todellakin kaikelta muulta kuin luonnollisilta – paremminkin hyvin laskelmoiduilta energia-aseilta, joita käytetään tiettyihin maantieteellisiin paikkoihin (joilla on usein energiajuuret/verkot Lemuriassa), joista suunnitellaan lopulta tulevan 15 minuutin älykaupunkeja. Lopulta tulee rajoituksia siihen, mitä syömme, miten asumme, miten matkustamme, mitä puemme päälle, mihin menemme, miten käyttäydymme sosiaalisessa mediassa, miten jaamme, myös henkilökohtaisiin ajatuksiimme … kaikki tämä on osa suurempaa agendaa. Tämä ei ole kätkettyä tai minkäänlaista teoriaa, vaan sitä jaetaan kaikissa heidän tapaamisissaan, eri kirjoissa joita he ovat kirjoittaneet ja myös virallisilla nettisivuilla. Voin jakaa lähteitä kanssasi, jos lähetät minulle henkilökohtaisen viestin.

Kaikki se esitetään ihmiskunnan ja planeetan hyvänä. Jollain esittämistasolla se voi tuntua jopa hyväksyttävältä tai rationaaliselta oudolla tavalla. Kuitenkin nähtynä ja tunnettuna korkeammasta perspektiivistä ja sydämen erottelukyvyllä … kontrolli-, tyrannia- ja väestökatotekijät tulevat selvemmiksi.

Minua on opastettu, että pohjimmiltaan se KAIKKI on osa pyhää vaihetta meillä, myös tämä ajankohtainen ja jatkuva pimeys, miten ikinä se ilmentyykin. Monia sieluoppitunteja opitaan näiden tulikokeiden avulla, ja monia sieluja herää, jotka eivät ole heränneet monissa matriisitodellisuuden elämissä Atlantiksen ja Lemurian romahtamisen jälkeen. Jakautuminen jota tapahtuu sielun sisällä ja sosiaalisissa suhteissa, on välttämätön siirtymiseksi lopulta korkeammalle aikajanalle.

Tunnen edelleen, että TÄMÄ on se elämä, jossa tämä matriisi ja kaapattu todellisuus romahtaa, ja sen vuoksi hyvin monet meistä ovat tiennäyttäjinä/tähtisiemeniä/Magdaleenoina tällä nyt. Kuitenkin tuo romahdus on myös sotkuinen vaihe meille kaikille, mahdollisesti menetetään myös paljon ihmishenkiä. Uudestisyntymä voit tapahtua vain, jos on tapahtunut kuolema ja menetys – se on luonnollinen elämänkierto, johon voimme antautua.

Sielutasolla jokainen sielu valitsee tapansa ja keinonsa kokea kehossa oleminen tässä ylösnousemusvaiheessa. Jokainen sielu esittää osaansa ja rooliaan, myös sitä jonka voisimme nähdä synkkänä roolina. Myös narratiivien noudattaminen tai seuraaminen on tuon sielun pyhä valinta. Yritys pelastaa joku, vakuuttaa joku synkemmästä agendasta, väitellä ja puolustaa sitä vastaan … ei tarjoa keinoa todelliseen rakkausvaihtoon, antautuneeseen keskittyneisyyteen sisällä, ja on tavallisesti joka tapauksessa turhaa. Voit tulla sen sijaan majakaksi niille, jotka ovat itse valmiita menemään tämän läpi.

Katson rakkauslähettilään perspektiivistä ja jatkan päivittäisessä elämässäni itseä rakastavien valintojen tekemistä, jotka liittyvät sosiaaliseen, fyysiseen, tunnepuolen ja henkiseen hyvinvointiini. Vastaan heille, jotka esittävät minulle täsmällisiä kysymyksiä, ovat uteliaita kuulemaan enemmän näistä matriisiagendoista ja haluavat myös kytkeytyä irti niistä omassa sielukentässään.

Tapojani navigoida tätä vaihetta on pysyä hyvin yhdistyneenä jumalaan tai korkeamman jumalaisen sieluaspektin opastukseen, jatkaa yhdistymistä sieluaspekteihin/osiin tunnekehossani/sielukentässäni tietoisella tavalla, olla sosiaalisesti vain HYVIN resonoivissa sieluperheyhteyksissä (mukaan luettuna pyhä liittoni Raphaelin kanssa), elää paikassa joka tarjoaa runsaasti luonnon resursseja, myös puhdasta lähdevettä, pysyä 3D-kontrolliverkkojen ulkopuolella mahdollisimman paljon, sanoa ”ei” rokotteille, ja poistaa jatkuvasti fyysisestä astiastani myrkkyjä paaston/uroterapia jne. avulla.

Tämä on hyvin herkkä ja hauras vaihe navigoida yhdessä. Jumalan sydämen myötätunto meitä kohtaan on hyvin voimakasta ja läsnä.

On valoa myös pimeydessä.

On rakkautta, joka on vahvempaa kuin pelko.

On sieluja, jotka resonoivat valintojesi kanssa, ja löydätte toisenne.

Jokainen meistä voi nousta, kuin feenikslintu tuhkasta.

Pääsy jumalaiseen kipinään sisälläsi sallii navigoida jatkuvasti tätä haastavaa aikaa.

Paljon, paljon rakkautta sinulle …

Jelelle Awen

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *