VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

http://luxonia.com/viestit/78-marilyn-raffaele/10544-8102023-viesti-arcturuslaiselta-ryhmaeltae

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
8.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa rakkaat lukijat.

Nyt on läsnä energioita sallimaan tapahtumia, jotka alkavat herättää monia niistä, jotka ovat edelleen jumissa siinä uskossa, että lakien, perinteiden ja ideoiden, jotka toimivat hyvin menneisyydessä, pitäisi jatkua täsmälleen sellaisina, kuin ne ovat aina olleet. Monien näiden lakien ja perinteiden luomisen tarkoituksena oli auttaa enemmistöä, ja ne olivat oikeita tuohon aikaan, mutta nyt on uusi ja erilainen aika, jossa monet näistä vanhoista luomuksista täytyy poistaa, jotta niiden taustalla oleva tarkoitus voi ilmentyä korkeammissa ja kehittyneemmissä muodoissa.

Sydämiä ja mieliä avautuu, ja silmät alkavat nähdä, kun aina vain useammat tunnistavat sen ennakkoasenteen ja epäoikeudenmukaisuuden, joka on monissa nykylaeissa, sekä näkevät muutamien ns. johtajien lapsellisen ja itseä palvelevan käyttäytymisen fokusoituvan enemmän ”linnan kuninkaan” leikkimiseen, kuin heidät valinneiden ihmisten tarpeiden palvelemiseen.

Nyt muutosta nähdään, kuullan ja koetaan, kun tähän saakka tiesitte pelkästään, että muutos oli tulossa. Evoluutiota ei voi koskaan pysäyttää, koska jokaisen sielun täytyy lopulta muistaa ihmisen todellinen luonto yhden kaikkialla läsnäolevan jumalaisen tietoisuuden yksilöitymänä, koska se on todellisuus. Ne jotka yrittävät estää enemmistöä heräämästä kolmannen ulottuvuuden unesta, nauttivat sen aiheuttamasta pelosta, kärsimyksestä ja tietämättömyydestä.

Kolmen ulottuvuuden unikokemus on evoluutioprosessi monille, mutta on joitain, jotka eivät koskaan inkarnoidu maan päälle ja valitsevat kehittyä muilla planeetoilla. Kaksinaisuus- ja erillisyyskokemusten kautta oppiminen muodostaa intensiivisen ja vaikean polun, joka ei ole pelkureille, mutta siltä valmistuu korkealle kehittyneen tietoisuuden vahvoja ja voimakkaita olentoja, jotka ovat halukkaita ja valmistautuneita auttamaan niitä, jotka seuraavat.

Vapaan valinnan vuoksi, ne jotka valitsevat pysyä unessa, voivat tehdä niin, mutta maailma muuttuu, ja monet heistä alkavat ymmärtää sen turhuuden, että pitää kiinni ideoista, jotka eivät enää resonoi henkisesti kehittyvän maailman kanssa. Miksi niin monet jatkavat kaiken sellaisen vastustamista, mikä ei ole kolmen ulottuvuuden uskomusjärjestelmää? Miksi niin monet maailman, maan, osavaltion ja paikalliset johtajat kieltäytyvät edes harkitsemasta uusia ja parempia tapoja tehdä työtään? Miksi niin monet poliitikot, papit, ministerit, opettajat, lääkärit, henkiset johtajat ja tavalliset ihmiset vastustavat muutosta?

PELKO

Pelko aseman menettämisestä niiden silmissä, jotka he ovat vakuuttaneet käsitystensä totuudenmukaisuudesta. Pelko helvettiin joutumisesta, jos he eivät edistä ja myös pakota henkilökohtaisia uskonnollisia uskomuksiaan muille, illuusiona heidän ”pelastamisensa”. Pelko siitä, mikä voisi korvata tunnetut ideat ja uskomukset. Pelko, että kenties ne uskomukset joille he ovat rakentaneet elämänsä perustan, eivät ole oikeasti totta. Pelko tuntemattomasta. Pelko sen vallan ja rahan menettämisestä, mistä he ovat nauttineet vallitsevassa tilassa. Pelko kontrollin menettämisestä …

Tulkaa valppaaksi ja tietoiseksi pelon jatkuvasta lietsonnasta, joka on usein naamioitu olemaan omaksi hyväksenne. Median mainokset ja tienvarsitaulut edistävät pelkoa siitä, mitä tapahtuu, jos syötte tai ette syö tätä, ette ota tätä lääkettä, sivuutatte tämän oireen, luette tämän kirjan, annatte lasten oppia kaiken maailmasta, sivuutatte jonkin uskonnollisen uskomuksen. Uutiskanavat suoltavat jatkuvasti informaatiota negatiivisista ja pelottavista asioista, joita kohta tapahtuu. Paljon siitä on subliminaalista, ettekä ole edes tiedosta jotain viestiä tai mainosta, mutta alitajuntanne kuulee sen.

Pelko on erillisyystietoisuuden ilmentymä eikä sitä tue, säilytä tai pidä paikallaan mikään jumalainen laki, koska Jumala on ainoa voima eivätkä erillisyysuskomukset vaikuta siihen tai se ei ole altis niille. Pelko on erillisyystietoisuuden itsesäilytysaspekti, ja se hallitsee tällä hetkellä Maan kollektiivitietoisuutta, minkä vuoksi näette niin paljon kaaosta. Itsesäilytys on juurtuneena melkein jokaisen energiakenttään, pelkästään siksi että vähemmän kehittyneissä entisissä elämissä sitä tarvittiin selviytymiseen.

Emme kehota sivuuttamaan terveys- tai turvallisuuskysymyksiä, vaan sanomme, että olette nyt valmiita kohtaamaan nämä asiat korkeammalta tiedostamistasolta, oivaltaen, että Jumala on ainoa voima. Luottakaa aina omaan intuitioonne ja tulkaa tietoiseksi, milloin teitä manipuloi tunteellisesti tai mentaalisesti jokin yhtymä, poliittinen tai uskonnollinen ”johtaja” tai yksilö, joka todennäköisesti hyötyy pelostanne.

Olkaa kärsivällinen niiden osalta, jotka ympärillänne pelkäävät muutosta. Selittäkää Maan ylösnousemusprosessi, jos henkilö on vastaanottavainen, mutta älkää koskaan pakottako totuutta kenellekään. Sallikaa niiden, jotka eivät ole kiinnostuneita kehittyneemmistä idoista tai jotka pyrkivät ylläpitämään vallitsevan tilan, paasata ja raivota niin, kuin lystäävät, koska ihmisegon teoilla ei ole voimaa vaikuttaa todellisuuteen.

Kolmen ulottuvuuden uskomusjärjestelmässä rauhana pidetään mitä tahansa väkivallatonta toimintaa – sopimukset maiden välillä, toimet ja päätökset ystävien ja perheenjäsenten välillä säilyttämään harmonia, laiminlyöntien tai loukkausten sivuuttaminen, hiljaa pysyminen tietyissä tilanteissa, ja usein henkilökohtaisesta voimaantumisesta luopuminen ”pitämään rauha”.

Todellinen rauha on ulkoinen vaikutus tietoisesta ykseystietoisuudesta, ja koska ykseys on todellisuus, rauha on aina läsnä, mutta sitä eivät koe täysin ne, jotka elävät erillisyystietoisuudessa. Todellisen ja kestävän rauhan kokemuksia ei ilmenny täysin maan päällä, ennen kuin ykseysoivalluksesta tulee hallitsevampi ihmistietoisuudessa. Kuitenkin materiaaliset käsitykset rauhasta ovat askelia ihmiskunnan evoluutiopolulla, eikä niitä pidä koskaan pitää irrelevantteina tai merkityksettöminä.

Jokaisella ihmisellä on ikuinen kaipaus rauhaan tietoisuustilastaan riippumatta, koska rauha on jo täysin läsnä sisällä, tiedostaa sen tai ei. Jokainen sielu kaipaa olla jälleen kokonainen ja kokea ykseytensä Jumalan ja kaiken sen kanssa, mitä Jumala on. Halu rauhaan on voimakas tänä aikana, mutta kolmen ulottuvuuden mielet tulkitsevat rauhan usein niin, että on enemmän rahaa ja tavaroita, ottaa huumeita, löytää paremman kumppanin tai työpaikan, saa enemmän tunnustusta muilta ja myös eliminoi niitä, jotka ehkä seisovat heidän tiellään.

Oppikaa löytämään, tunnistamaan ja kokemaan kaikkialla läsnäoleva rauha normaalina, myös silloin kun elämänne on vaikeaa – meditoidessa, kun kävelette hiljaisessa ja terveellisessä metsässä, kun näette katseen lemmikkinne silmissä ja heiluvan hännän, kun avaatte oven, kun kuulette vauvan kikattavan tai näette sen hymyilevänä, kun luette hyvää kirjaa, tai nautitte kupin kahvia ystävän kanssa.

Rauha on aidoimmassa mielessä kaikkialla läsnäoleva ykseysenergia, jota ei pidä saavuttaa, vaan tunnistaa, aivan kuten rakkaus.

Työnne on alkanut.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *