KOSMINEN TANSSIJA JA UUDEN MAAN TAAJUUDET – RAUHAN JA ILON LÖYTÄMINEN ELÄMÄSSÄ

http://luxonia.com/viestit/12-celia-fenn/10548-18102023-kosminen-tanssija-ja-uuden-maan-taajuudet-rauhan-ja-ilon-loeytaeminen-elaemaessae

AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
18.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat, kun menette pimennyskauden läpi ja sen jälkeen 11-11-portaalista, kohtaatte monia haasteita – energeettisiä ja fyysisiä. Se on aikaa, jolloin kaikki mikä ei ole tasapainossa, näytetään sellaisena, mitä se on, niin henkilökohtaisessa elämässänne kuin koko planeetallakin. Mutta on myös juhlan aikaa teille, sillä valotyöntekijät, ylösnousemuksen ensimmäinen ja toinen aalto, saavat nyt loppuun matkansa ja ovat valmiita olemaan ”valo maailmalle” ja niitä, jotka pitävät rauhaa ja rakkautta sydämissään niistä matalista väkivalta- ja vihataajuuksista huolimatta, jotka näyttävät ehkä laajalle levinneiltä.

Jos luette näitä sanoja, rakkaat, luultavasti olette niiden joukossa, jotka kykenevät pääsemään uuden Maan taajuuteen ja pitämään sitä muille, ryhmissä tai yksilöinä. Kosmisen tanssijan symboli kannustaa teitä osallistumaan elämäntanssiin ryhdikkäästi ja sulavasti. Älkää antako itseänne vedettävän epätoivoon, vaan tanssikaa toivon ja rakkauden ylösnousevan spiraalin kanssa ja spiraaliksi.

Kun taitava tanssija liikkuu musiikin virrassa, hän luo kuvioita, jotka ilmaisevat hänen sieluaan ja tarinaansa. Elämäntanssi ei ole erilaista, kun liikutte taivaallisen musiikin ja sointujen ja koodien tahtiin, niitä pyhän geometrian reittejä pitkin, jotka luovat ja ilmentävät todellisuuden.

Kuten tiedätte, niiden jotka tanssivat sulavasti ja taitavasti, täytyy ensin oppia askeleensa, ja usein vie monta vuotta jonkin taitotason saavuttaminen. Niin myös te, rakkaat, olette kuluttaneet monta vuotta harmonisoituen näiden uuden Maan taajuuksien kanssa ja opetellen askeleita henkilökohtaisella ylösnousemusmatkallanne. Nyt on aika pelkästään ilmaista, kuka olette, kun soljutte elämäntanssin myötä.

Olette valmiita pitämään näitä uuden Maan taajuuksia, kun liikutte niitä sydämen pyhiä polkuja, joita Jeshua ja Maria Magdaleena opettivat työssään kultaisen Kristustietoisuuden avatareina.

Kun saavutatte tämän taitotason, pystytte luomaan päivittäisen henkilökohtaisen käytännön, joka tukee ja hoivaa fyysistä, tunnepuolen ja mentaalista hyvinvointianne. Teidät houkutellaan ryhmiin ja yhteisöihin ja valopiireihin, jotka lisäävät rakkauden, ilon ja kiitollisuuden sydäntaajuuksia.

Uusi Maa on täällä! Teitä kutsutaan olemaan rauhan ja rakkauden lähettiläitä. Olkaa tuo rakkaus päivittäisen elämänne joka askeleella!

Olkaa kosminen tanssija, joka liikkuu täysin sulavasti sen tähtien musiikin tahtiin, jota on sydämessänne ja sielussanne.

Olette ruumiillistunutta valoa, joka tanssii maan päällä!

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *