ORIONIN SODAT JA MAAN SODAT

http://luxonia.com/viestit/160-daniel-scranton/10559-19102023-orionin-sodat-ja-maan-sodat

Plejadilaista Seitsemän korkeaa neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
19.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme plejadilainen Seitsemän korkea neuvosto, ja tarjoamme mielellämme teille viisautemme sanoja.

Olemme kokeneet sotia sivilisaationa historiassamme, eivätkä mitkään niistä olleet niin kamalia kuin Orionin sodat. Osallistuimme tosiaankin Orionin sotiin, haluttomasti, ja kun Orionin imperiumi romahti, katsoimme itseämme ja kysyimme, mitä ne edustivat meissä. Oivalsimme, että meillä oli ideologia, jota halusimme levittää ympäri galaksia. Luulimme tietävämme paremmin kuin olennot muissa maailmoissa ja muissa tähdistöissä, ja pyrimme levittämään parannusmenetelmiämme ja henkisiä opetuksiamme ympäri galaksia. Orionin imperiumilla oli samanlainen ideologia. He uskoivat, että heillä oli sydämessään koko galaksin paras etu, ja pyrkivät tuomaan hallintomuotonsa koko galaksiin.

Siis näette, että he luulivat olevansa hyvän puolella, aivan kuten me ajattelimme olevamme hyvän puolella menemällä levittämään – kuten lähetystyöntekijät tekevät siellä maan päällä – hyvää uutista plejadilaisesta ideologiasta. Kerromme teille tämän, koska haluamme teidän tunnistavan, että jokaisen väärän teon ytimessä on joku, joka uskoo tekevänsä oikein. Ja tämä pätee, on kyse sitten yksilöstä tai ryhmästä. He uskovat tietävänsä, mikä on parasta kaikille, ja he tyrkyttävät tahtoaan, joskus väkivaltaisesti, voidakseen varmistaa, että kaikki tietävät sen, mitä he tietävät, ja uskovat sen, mitä he uskovat. Ja näin ollen, kun katsotte sotia siellä maan päällä tänä aikana ja ihmettelette, miten kukaan voisi tehdä sellaista, tunnistakaa myös, että teistä voi tulla melko kiinnittyneitä omiin uskomuksiinne, omiin ideologioihinne.

Ja kun otatte sen lähestymistavan elämään, että täytyy elää ja antaa elää, näette sen myös heijastuvan enemmän takaisin teille maan päällä ja ympäri galaksia.

Monet hyvää tarkoittavat ihmiset siellä maan päällä ajattelevat edelleen, että heidän täytyy voittaa jokin ihminen, tilanne tai ideologia, jotta voi olla rauhaa, yltäkylläisyyttä, vapautta ja kaikkea muuta, mitä te kaikki haluatte. Sillä ei ole merkitystä, mille puolelle laitatte itsenne – niin kauan kun olette jollain puolella, jatkatte sotaa. Ja se on vaikea pala niellä, ja tiedämme sen. Tiedämme sen, koska meidän täytyi tehdä se itse. Meidän täytyi katsoa itseämme ja kysyä, miten loimme Orionin sodat kokemukseemme ja mitä niiden oli tarkoitus opettaa meille. Nuo sodat kestivät hyvin kauan, ja ne loppuivat ruohonjuuritason muutosliikkeen kautta.

Ne loppuivat, koska keskivertoihmiset olivat valmiita nostamaan värähtelyään ympäri galaksia. Riittävä määrä ihmisiä sanoi: ”Nyt riittää”, ja uuden aseen hakemisen sijasta he menivät itseensä ja taistelivat omia demonejaan vastaan. Riittävä määrä ihmisiä nosti värähtelyään, aiheuttamaan muutoksen tämän galaksin ja universumin kollektiivitietoisuudessa. Ja teitä kutsutaan tekemään se jälleen kerran tänä aikana, ja te olette niitä, jotka tekevät sen.

Arcturuslaiset ovat kutsuneet teitä ”heränneeksi kollektiiviksi”, ja he ovat oikeassa – te olette. Olette muutoksentekijöitä, tiennäyttäjiä, valotyöntekijöitä, parantajia ja ihmiskunnan johtajia. Ja teitte sen aiemmin, kuin olitte inkarnoituneena Orionin sotien aikana. Ja nyt teette sen jälleen, viimeistä kertaa. Tämä on osa tietoisuusmuutoksen loppuunsaattamista, eikä teidän tarvitse kokea sotia koskaan enää, kun ylösnousette.

Olemme plejadilainen Seitsemän korkea neuvosto, ja pidämme kovasti kaikista teistä. Ja siinä on kaikki.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *