PARANNUS MAALLE JA SEN ASUKKAILLE

http://luxonia.com/viestit/160-daniel-scranton/10565-22102023-parannus-maalle-ja-sen-asukkaille

Tyymusta kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
22.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi.

Olemme tässä, nyt, tässä lähetyksessä valmiina antamaan maaplaneetalle ja kaikille sen asukkaille parannuksen. Lähetämme tämän kanavan kautta enemmän kuin sanat, ja haluamme teidän kaikkien oivaltavan, että parantavat energiat joita tulee läpi, ovat teille ja kaikille muille, koska kaikki kantavat jonkinlaista painoa, jonkinlaista traumaa. Jokaisen siellä maan päällä tarvitsee saada enemmän parannusta, ja näin tarjoamme parantavia energioita, ja kehotamme teitä vastaanottamaan ne kehoonne ja mieleenne. Pyrimme auttamaan teitä avaamaan mielenne niin, että voitte uskoa parantumisen mahdollisuuden. Kehotamme teitä avautumaan, vapauttamaan kaiken kireyden, jota teillä on kehossanne tällä hetkellä, jotta voitte vastaanottaa parannustarjouksemme.

Kehotamme teitä näkemään itsenne jo parantuneena. Virittykää nyt siihen, miltä se tuntuu teistä. Toivottakaa tervetulleeksi kaikki apu, tuki ja resurssit, koska niitä kaikkia tulee teille, ja ne joilla on avoin mieli, avoin sydän ja avoin syli, voivat vastaanottaa niitä. Muistakaa, että olette siellä kokemassa sen kaiken. Olette siellä kokemassa loukkaantumisen ja sairastumisen. Olette siellä kokemassa, miltä tuntuu, kun on tunnetuskaa, fyysistä tuskaa, psyykkistä tuskaa, ja olette siellä kokemassa parantumisen, vapautumisen siitä, mikä on aiheuttanut tuon tuskan. Olette siellä kokemassa iloa, yhdistämässä fyysisen ja ei-fyysisen ja tunnistamassa, kuka oikeasti olette, ollen edelleen fyysisessä kehossa. Olette siellä kohottamassa itsenne ja muiden tietoisuutta.

Ja kun vastaanotatte parannuksen, teillä on sitten jotain enemmän annettavana niille, joita olette siellä palvelemassa. Ja niin se palvelee teitä, että parannutte, ja se palvelee kaikkia muita, että vastaanotatte tämän parannuksen, tämän energian, jota lähetämme maaplaneetalle juuri nyt kahdennestatoista ulottuvuudesta. Milloin tahansa te saattekin tämän viestin, voitte saada silloin tämän parannuksen. Tämä ei ole aikaherkkä viesti. Lähetys on valmis, kun vastaanotatte sen. Ja ”teillä” tarkoitamme kaikkia teitä. Levätkää, rentoutukaa, juokaa paljon vettä ja oivaltakaa, että teille tulee paljon apua ylhäältä kaikkina aikoina. Se ei mitenkään rajoitu vain meihin ja lähetyksiimme.

Kehotamme, että te ette ainoastaan tunne sitä, vaan myös hengitätte sen sisään, juurichakraanne saakka, jalkapohjiinne saakka. Hengittäkää se Äiti Maan ytimeen ja lähettäkää nyt se parannus, jonka olette vastaanottaneet, sinne, missä tiedätte sitä tarvittavan eniten. Ja luottakaa, että se pääsee sinne. Luottakaa, että olette jo parantunut eikä mitään ole sen tiellä, että elätte täyttä ilon, rakkauden, rauhan, luovuuden ja innostuksen elämää. Tuemme teitä niissä pyrkimyksissä, joihin haluatte osallistua eniten, ja tiedämme, että voitte tuoda koko itsenne nyt siihen, mitä ikinä teettekin seuraavaksi.

Siinä on kaikki tällä erää. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi, ja olemme aina keskuudessanne.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *