KAIKKI MITÄ TEIDÄN TARVITSEE TIETÄÄ ELÄMÄSTÄ MAAN PÄÄLLÄ JUURI NYT

http://luxonia.com/viestit/160-daniel-scranton/10566-24102023-kaikki-mitae-teidaen-tarvitsee-tietaeae-elaemaestae-maan-paeaellae-juuri-nyt

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
24.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme seuranneet kaikkia tapahtumia siellä maan päällä, joka päivän joka hetki. Emme virity vain elämän traumoihin ja tragedioihin maaplaneetalla. Tunnemme sitä kaikkea kerralla, ja yleisesti ottaen, jatkatte kollektiivisen tietoisuustason nostamista siellä, ja ansaitsette tuntea erittäin hyvää siitä, miten kehitytte yksilöinä ja kollektiivina. Täytyykö teidän saada talonne täysin järjestykseen siellä maan päällä, ennen kuin voitte tuntea hyvää elämästä siellä? Vastus on tietysti, ettei täydy. Jokainen kantaa jotain ja työstää jotain. Jokainen kehittyy ulos jostain ja siirtyy johonkin muuhun. Siksi teidän täytyy etsiä noita tilaisuuksia nauraa, laulaa, tanssia ja leikkiä, siitä tosiasiasta huolimatta, että teillä on edelleen haasteenne.

Voitte unohtaa ne asiat, joita teidän täytyy työstää, kunnes ne tulevat teillä esiin hetkessä. Teillä ei tarvitse olla itsenne työstämisen aikataulua, vaan voitte tavoitella elämäniloa ja tietää, että kohtaatte kaiken, mitä teidän täytyy. Ette ole siellä vain elämässä ilon elämää, vaan paremminkin olette myös levittämässä iloa, rakkautta, rauhaa ja harmoniaa ympärille. Olette siellä ollaksenne luova ja nauttiaksenne muiden luovuudesta. Olette siellä toivottamassa tervetulleeksi valon ja levittämässä sitä ympärille. Siksi teidän ei tarvitse ratkaista kaikkia maailman ongelmia tai haasteita, joita kohtaatte elämässänne, pelkästään siksi, että niitä on. Suosittelemme tätä: antakaa ne tiimillenne, oppaillenne ja Lähteelle, ja pitäkää hauskaa ja katsokaa, miten paljon voi saada tehtyä, kun ette ole ainoa, jonka täytyy tehdä kaikki kova työ.

Päästäkää irti enemmästä, ja kurkottakaa sitä kohti, mikä piristää teitä, laittaa teidät rauhan tilaan, korkeampaan värähtelyyn ja antaa teille lohtua hetkessä. Mikä tahansa salliikin teidän olla autuuden tilassa, arvostuksen tilassa, sitä kannattaa tavoitella kaikkina aikoina, riippumatta siitä, mitä tapahtuu raha-asioissanne, suhteissanne, kehossanne tai maailmassa. Ja kuten sanoimme aiemmin, silloin kun teidän täytyy tarkastella jotain, puhdistaa jokin ja päästää irti jostain, se ilmestyy esiin.

Mutta kuten lapsi, joka valitsee leikkiä leikkikentällä, vaikka hän saattaisi kaatua ja naarmuttaa polvensa, voitte itkeä tai suuttua tai mitä ikinä teettekin tuolla polvenne naarmuttamisen hetkellä, ja päästä siitä läpi, päästä siitä ohi, jotta voitte jatkaa leikkimistä. Tai voitte päättää, että leikkiminen on liian vaarallista, ja laitatte sen sijaan polvisuojukset ja kävellette hitaasti loppuelämänne ajan. Tiedätte, miten haluatte elää, ja tiedätte, mitä teitä innostaa tehdä ja mitä ei, ja teidän täytyy vain kuunnella tuota opastusta, jota tulee teille sisältänne kaikkina aikoina. Se osuu aivan nappiin, ja juuri nyt se ohjaa teitä kaikkia arvostamaan jotain elämässänne sellaisena, kuin se on, ja tavoittelemaan jotain, mikä piristää teitä. Ja siinä on kaikki, mitä teidän oikeasti tarvitsee tietää elämästä maan päällä juuri nyt.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *