PÄIVITYS

http://luxonia.com/viestit/96-judith-kusel/10671-13122023-paeivitys

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
13.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kiihtyneen ylösnousemuksen myötä huomaamme, että tietoisuutemmekin kohoaa ja samalla psyykkiset ja intuitiiviset kykymme/voimamme lisääntyvät. Pystymme näkemään valheiden läpi, kun meistä tulee aina vain erottelevampi. Lisäksi olemme sallimatta itseämme vedettävän niiden loihtimiin draamoihin, jotka valitsevat jäädä vanhaan maahan ja hajota sen kanssa, ja jotka yrittävät heittää noita draamoja meille.

Kaikki järjestelmät hajoavat, koska ne eivät kestä tätä taajuutta enää. Tämä pätee kaikkiin yksilöihin ja yhtä lailla suurempaan kokonaisuuteen.

Kyse on paluusta yksinkertaisuuteen. Monimutkaiset ja vanhanaikaiset vanhat järjestelmät korvataan yhteisöillä, jotka toimivat kuin solut uuden kultaisen ajan suuremmassa kehossa, ja myös valotemppeleitä nousee jo ja galaksienväliset ja universaalit neuvostot ankkuroivat niitä.

Muutos voimistuu, ja sen myötä sielut eivät yksinkertaisesti halua enää sotia, ja kiistelyä ja tappelua, ja sen sijaan he löytävät asioita, jotka yhdistävät, tuovat ja kutovat heidät yhteen, kun vanhaa erillisyyttä ja kaksinaisuutta ei todellisuudessa ole ja sitä esittävät vain ne, jotka roikkuvat edelleen vanhassa.

Huomaa, ja tämä on hyvin tärkeää: monilla on haasteita, kun myllätään paljon esiin vanhaa, mistä täytyy lopultakin päästää täysin irti. Vanhat järjestelmät, vanhat elämis-, (toisiin) yhdistymis- ja toimimistavat alkavat yksinkertaisesti hajota ja hävitä. Mitä pidempään yksilö yrittää paikata asioita, sitä enemmän ne hajoavat.

Tässä kohtaa täytyy tehdä sisäistä työtä, tuo lopullinen irtipäästäminen ja sitten syvä antautuminen, jotta yksilö on harmoniassa suuremman universaalin tahdon kanssa, kun suuri yleissuunnitelma kehittyy paljon suuremmilla tavoilla, kuin voimme edes kuvitella nyt. Muista, ettei ainoastaan Maa ylösnouse, vaan koko tämä aurinkokunta, galaksi ja universumi. Ja kaikki se on raiteilla.

Mitään ei puutu. Tämä suuri suunnitelma on määrätty aioneita sitten, ja nyt se toimii viimeisen päälle. Alfa ja omega sulautuvat yhdeksi.

Vanhaa patriarkaattikoetta/kokeilua ei ole enää. Se ei päde enää. Nyt on pyhä paluu jumalaisen maskuliinisuuden ja jumalaisen feminiinisyyden väliseen ykseyteen ja harmoniaan, kun kumpikin on yhtä voimaantunut, ja jumalainen maskuliinisuus on täysin vireessä oman feminiinipuolensa kanssa, ja jumalainen feminiinisyys oman maskuliinipuolensa kanssa. Ne kohentavat/parantavat toisiaan kauniisti.

Tämä merkitsee superkvanttimuutosta kaikissa suhteissa, perheessä, yhteiskunnassa, ja kaikissa ja kaikessa.

Palataan näkyvyyteen galaksienvälisen laivueen ja galaksienvälisten neuvostojen ja universaalien neuvostojen kaikilla tasoilla, ja sitä tapahtuu jo. Monet tähtisiemenet, kuten minä, toimivat jo moniulotteisella tasolla ja työskentelevät näiden neuvostojen kanssa – työskentelemme unitilassamme, todellisessa sielumuodossamme.

Meistä on tulossa universaalisti tietoisia, jolloin kaikki valheet joita meille on koskaan kerrottu – että tämä planeetta on olemassaolon tärkein asia/ainoa oikea – korvataan sen täydellä oivaltamisella, että galaksienväliset neuvostot ja galaksienvälinen laivue ovat olleet mukana tällä planeetalla aivan alusta saakka (kuten kerron kirjoissani), ja ne ovat olleet aina täällä eivätkä ole koskaan lähteneet.

Nämä kaikki kylvivät meidät, ja näin ollen näytämme heiltä. He ovat niin korkealle kehittyneitä, ettemme voineet nähdä heitä fyysisillä silmillämme tuhansiin vuosiin, koska unohdusverhot laskeutuivat ja tämän myötä meni kykymme matkustaa avaruuteen.

Nämä korkealle kehittyneet sielut hyväksyvät täysin universaalin kristustietoisuuden, ykseyden ja harmonian, ja he työskentelevät sydämen jumalaisesta rakkaudesta käsin.

Monet galaksienväliset sivilisaatiot ovat 7-12D, ja tähän sisältyy Venus aurinkokunnassamme. Heidän aluksensa on tietoinen. Ja heillä on kyky teleportoida välittömästi massiiviset emäaluksensa universumista toiseen.

Tuollainen teknologia palautetaan uudessa kultaisessa ajassa, kun tietoisuutemme nousee täysin viidenteen ulottuvuuteen ja kiihtyy seitsemänteen, ja sitten avaruusmatkailu palaa täysin ja saamme jälleen myös omat emäaluksemme, kuten meillä oli aiemmin.

Olemme jo uudessa Maassa, jossa siitä mikä muutama vuosi sitten leimattiin scifiksi, tulee normaalia.

Tällaisten valtavien hyppyjen myötä universaalilla asteikolla, meitä pyydetään nyt pysymään mukana tässä ja olemaan pitämättä kiinni mistään. Päästä irti kaikesta, mihin koskaan uskoit kykeneväsi, mikä on mahdollista ja mikä on mahdotonta, kun risteilemme nyt täysin tuntemattomaan – kuitenkin kaikki navigointityökalut ovat sisällämme.

Meitä opastavat ja meitä auttavat ja meistä huolehtivat universaalit mestarit, galaksienvälinen laivue Astharin korkeassa komennossa (ja tämä on nyt laajentunut, kun tämä laivue työskentelee universaaleilla ja multi-universaaleilla tasoilla) ja universaalit ja galaktiset mestarit, ja tässä lordi Melchizedek on merkittävä.

Tämän lisäksi ovat ne mestarit, joilla on ollut elämiä maan päällä ja jotka näin ollen tietävät, millaista oli elää vanhassa Maassa.

Arkkienkelit, enkelit, yksisarviset ja lohikäärmeet (ja nyt 9-12D lohikäärmeet tekevät läsnäolonsa tunnetuksi ja puhdistavat maan syvimpään ytimeen saakka) ovat kaikki täällä auttamassa meitä ja yhdistymässä kanssamme enemmän.

Lady Gaia on jo ylösnoussut ja karistaa nyt täysin itsestään vanhan maan, kun se ruumiillistaa täysin uuden maan.

Täällä oleminen todistamassa tätä ja osallistumassa tähän on tosiaankin asia, johon sielusi on valmistautunut monta miljoonaa maavuotta, ja tämä on ainoa syy, miksi olet täällä – katsomassa tämän muutoksen läpi ja saattamassa loppuun mission.

Olen puhunut.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *