SUORAAN SYDÄMESTÄ

http://luxonia.com/viestit/23-valerie-donner/10672-4122023-suoraan-sydaemestae

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
4.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Rakas maajoukko,

tässä on viimeisin Apollolta: ”Tervehdys, olen Apollo. Tervehdin teitä tänään valoryöpyllä, täyttämään kehonne jokaisen solun ja muistuttamaan teille, että olette kaunis jumalainen olento. Jumaluutenne merkitsee kaikkea. Näin Lähde toimii teidän kauttanne, luomakunnan kautta. Nyt on tärkeintä, että käännytte sisäänpäin ja pyydätte saada yhdistyä enemmän tulevaisuuden itseenne. Tuleva itse esittää merkittävää roolia ylösnousemusprosessissa. Kun yhdistytte tulevaan itseenne, pystytte suodattamaan totuuden, aivan kuten suodatatte kahvinne aamulla. Totuus on talletettuna solurakenteeseenne. Sen sytyttävät totuus sydämessänne ja valo, jota tulee käpylisäkkeeseenne ja valokehoonne.

Taajuutenne kohoavat yli sen, mitä voitte kuvitella. Tämä merkitsee, että keho on nyt kokonaisuutenne elävä ilmaisumuoto. Valaisette kuin akku, joka on ladattu täyteen. Tehtävänne on käyttää tätä akkua hyvin. Teidän on parasta laittaa itsenne tähän tietoisuuteen ja kiinnittää huomiota, mihin menette ja mitä teette. Tästä tietoisuudessa on kyse. Tietousuuden täytyy nousta, kuin aurinko joka aamu, riippumatta siitä näettekö sen vai ette. Näin saatte tehtyä sen, mitä tulitte tekemään tulevana itsenänne.

Olkaa siis tarkkana siinä, mitä laitatte tietoisuuteenne. Tuhoavat vaikutukset haluaisivat näyttää teille rumuutta ja pelotella teidät pois kauneudesta ja rakkaudesta. Älkää antako niiden tehdä sitä. Puolustakaa totuutta, jotta voitte olla valopilari osana suunnitelmaa Maan ylösnousemiseksi. Olette uuden Maan uusia roolimalleja. Teidät on tehty Jumalan kuvaksi ja kaltaiseksi. On aika astua tuohon kaltaisuuteen.”

Miten menee, maajoukko? Tunnette ehkä olevanne vähän epätasapainossa tai sijoiltanne näistä voimakkaista energioista. Ne ovat äärimmäisiä! Hyvin paljon tapahtuu nyt suoraan silmiemme edessä, minne ikinä menemme, ja myös takapihallamme. Kauneutta putkahtelee esiin kaikkialla. Alat nähdä värit paremmin, kuin koskaan ennen. Taikuutta ja ihmeitä tapahtuu kaikkialla. Ennenkuulumattomia tapahtumia, kuten revontulia, näkyy USA:n pohjoisosissa, mikä vahvistaa tietoisuuden kohoamisen.

Etsi tätä, kun jatkat ylösnousemustasi. Lisääntyvää kauneutta tulee eteesi, myös laajentunut kykysi nähdä se. Yhtenä iltana uneksin siitä yhden ystäväni kanssa ja avasin autuusportaalin. Tunsin tuon autuuden koko yön. Tunsimme kumpikin tuon autuuden seuraavan päivän. Tuona päivänä otin kuvan auringosta takapihallani. Nämä kaksi kuvaa näyttävät portaalin takapihallani.

Kuva, joka sisältää kohteen piha-, taivas, kuu, puu

Kuvaus luotu automaattisesti  Kuva, joka sisältää kohteen piha-, taivas, puu, vesi

Kuvaus luotu automaattisesti  Kuva, joka sisältää kohteen piha-, puu, auringonvalo, hyttysverkko

Kuvaus luotu automaattisesti

Toinen ystäväni lähetti minulle juuri kuvia siitä, kun hän matkustaa Isoillajärvillä Minnesotassa. Hän sanoo, että portaaleja on kaikkialla (viimeinen kuva). Sinun ehkä kannattaa etsiä tätä sieltä, missä asut. Käytä puhelinta ja katso, mitä tulee esiin.

Tätä kauneutta tulee meille, koska olemme viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla. Alamme elää ihmeen/ihmetyksen maailmassa. Alamme nähdä asioita, joita emme voineet nähdä aiemmin, ja teknologia auttaa meitä siinä. Voitko kuvitella, miten paljon paremmaksi tulee?

Kun fokusoidumme siihen, mikä on hyvää, kaunista ja todellista, valo täyttää meidät enemmän. Pelkopohjainen media ja jotkut vaihtoehtouutiset työntävät usein vanhoja kolmannen ulottuvuuden kuvia, jotka eivät enää päde. Valoon fokusoituminen johtaa siihen, mitä tulimme tänne tekemään. Kyse on tietoisen valinnan tekemisestä joka päivä kaikin tavoin.

Kenties olet pannut merkille parantuneen itsetietoisuutesi? Tämäkin liittyy ylösnousemusprosessiin, kun vapautamme itsemme menneisyyden muistoista, ja siihen sisältyvät myös entiset elämät. Fyysinen kehomme auttaa meitä päästämään irti tuskallisista muistoista. Kun ne tulevat esiin, saamme käsitellä ne ja päästää irti niistä. On tärkeää kuunnella kehoamme, tunteitamme ja pitää huolta niistä.

Aina kun saamme kehotuksen tehdä jotain kivaa hyväksemme, kuten mennä kauniille kävelylle, tehdä kiva ateria, jutella samanmielisten ystävien kanssa, kuunnella kaunista musiikkia tai laulaa tai tanssia, tuomme iloa ja korkeamman tietoisuuden energioita itsellemme. Tämä on tärkeää, koska se auttaa meitä kokemaan autuutta, ja sillä tavalla elämme viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla. Olemme iloisessa juhlassa, kun elämme harmoniassa, rakkaudessa, rauhassa, myötätunnossa, yhteistyössä, kauneudessa ja kiitollisuudessa. Olemme samanmielisten ystäviemme ja galaktisen perheemme kanssa. Meillä on upea tulevaisuus.

Globaalilla tasolla NESARA ja GESARA viimeisteltiin 5.11.2023. Siinä muutamme koko rahoitusjärjestelmämme, mikä tuo yltäkylläisyyttä meille kaikille, sekä vapauden. Tässä on linkki: Phil Godlewski. Useimmat teistä luultavasti tuntevat jo NESARA:n ja GESARA:n, koska olemme kuulleet niistä jo vuosia. Se on prosessissa.

Hiljattain tulin tietoiseksi kultaisesta planeetasta nimeltään Christara. Tämä on suuren yltäkylläisyyden planeetta. Yltäkylläisyyden kuningatar asuu siellä sekä monia yltäkylläisyyden jumalattaria. Tämä on yltäkylläisyyttä, johon voimme päästä käsiksi nyt. Sinun ehkä kannattaa harkita tämän kauniin planeetan meditointia. Tunne tuota energiaa, ja hengitä sitä sisään. Pyydä pääsemään Christaran yltäkylläisyyteen. Tässä on kuva, miltä yltäkylläisyyden jumalatar voisi näyttää.

Kuva, joka sisältää kohteen Ihmisen kasvot, maalaus, piirros, luonnos

Kuvaus luotu automaattisesti

Vaikuttaa myös siltä, että valtavirran mediapersoonia, jotka ovat työntäneet valheita ja joille on maksettu siitä, ja jotka ovat tehneet rikoksia ihmisyyttä vastaan, aletaan pidättää. Näyttää siltä, että heidän valtavirran valeuutispunttinsa tutisevat. He eivät koskaan uskoneet, että heitä paheksuttaisiin. Tämä pätee myös eliittiin. Näyttää siltä, että melko pian he ovat aikansa eläneitä.

Lähetys Miralta 4.12.2023

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Työskentelen edelleen kokoaikaisesti Maaneuvoston kanssa. Neuvostomme on äärimmäisen kiireinen tällä hetkellä. Paljon on aktivoitu tuomaan valoa ja korkeampaa tietoisuutta maan päälle. Olemme tekemisissä moniulotteisen maailman, sisäisen maailman ja alamaailman kanssa, sillä kaikkia käsitellään samanaikaisesti. On paljon työtä tehtävänä.

Kiitämme maajoukkoa kaikesta sen kovasta työstä. Olette pitäneet valoa monta inkarnaatiota ja erityisesti tässä inkarnaatiossa. Kaikki nostetaan esiin, koska sillä ei voi enää olla otetta maan päällä, niin kuin oli menneisyydessä. Nämä energiat menevät sinne, missä ne voidaan käsitellä tarkoituksenmukaisimmin.

Se mitä teemme, on hyvin organisoitua ja tarkkaan harkittua. Teemme tämän prosessin jokaisessa ylösnousemuksessa, eikä Maa ole poikkeus. Maa on kuitenkin yksi turmelluimmista planeetoista, joita olemme koskaan auttaneet. Tämä johtuu siitä suuresta joukosta olentoja, jotka ovat kontrolloineet Maata aioneita. Heidät poistetaan, eikä heidän sallita enää koskaan tulla Maahan. Monet ”poisluodaan”. Tämä tapahtuu, silloin kun olennot ovat niin pimeitä, että heitä ei voi pelastaa.

Maa ja kaikki elämä sen päällä tarvitsee kovasti parannusta. Minulla on ilo kertoa, että uuden Maan jokainen aspekti, jossa elätte kultaisessa ajassa, on parantava. Elätte kiitollisuudessa ja yltäkylläisyydessä. Sydämenne laulaa, ja olette autuudessa ja onnellisuudessa. Se mitä olette tottuneet näkemään vanhassa kolmannen ulottuvuuden aineellisessa maailmassa, on ohi. Vetäkää muutaman kerran syvään henkeä, kun otatte sisään sen, mitä sanon. Se on totuus, ja se on totta.

Kuljette kevyesti uudessa Maassa, sillä olette valon täyttämiä. Askeleenne ovat pehmeitä, ja valaisemisenne on suurta. Se on ohi, mitä olette kokeneet menneisyydessä, ja sen vastapainona on sellaista rakkautta ja yltäkylläisyyttä, että haluatte laulaa ja tanssia jatkuvasti. Autatte muita, ja he auttavat teitä. Luovuutta ja anteliaisuutta virtaa sydämistänne. Luoja antaa tunnustusta sille, minkä luotte ja annatte rakkaudella. Enkelit kietovat siipensä ympärillenne, ja valo heijastuu joka ajatuksessa, sanassa ja teossa.

Eläimillä on paljon kerrottavaa teille, sillä niilläkin on ollut melkoinen matka maan päällä. Tiesittekö, että he ovat mestareita valepuvussa? On kaunista vuorovaikutusta teidän ja eläinten välillä. Kasvit ja kivet aktivoituvat myös, ja ne osallistuvat tietoisesti elämäänne. Vedet on puhdistettu ja niitä kunnioitetaan. Ne auttavat teitä taianomaisesti kehonne kanssa, parantumisessanne sekä kasvien, kukkien ja puiden kasvussa. Tämä kaikki on täydellinen rakkauspaketti.

Kiitämme teitä valostanne ja kärsivällisyydestänne, mitä on vaatinut pitää valoanne täällä maapallolla ja kohdata rohkeasti kaikki, mitä teidän on tarvinnut kokea. Teitä kunnioitetaan syvästi koko luomakunnassa. Teitä rakastetaan ja arvostetaan verrattomasti. Teitä kunnioitetaan ja ihaillaan koko ikuisuuden. Tulevaisuudessa pystytte menemään paikkoihin, joissa voitte kertoa tarinoita siitä, millaista oli asua maan päällä ja auttaa ylösnousemuksessa.

Olen Mira, ja rakastan teitä. Olen hyvin kiitollinen ollessani kanssanne nyt, kun otamme Maan takaisin.

Lopuksi

Meillä on onni elää näinä uskomattomina muutosaikoina, joissa on taikuutta ja ihmeitä. Tätä tulimme tänne tekemään ja tätä olemme odottaneet. Joka katseella voi löytää uutta kauneutta, jos vain ottaa aikaa huomata sen. Uudet energiat, empatia ja voimakkaat tunteet voivat olla pakahduttavia, mutta ne saavat huomiomme. Meille sataa kauneutta ja ihmettä. Tämä on vasta alkua viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla elämisessä.

Taianomaista joulunaikaa. Ole näiden eritysaikojen ykseydessä. Pidä sydämesi avoimena ja osallistu valon yltäkylläisyyteen ja kauneuteen.

Jos joku teistä tuntee kutsun antaa meille lahjan erikoislahjoituksena tähän aikaan, voitte tehdä sen PayPalilla. Kiitos kaikille teille, jotka olette tukeneet näitä nettisivuja. Teitä arvostetaan suuresti.

Rakkautta ja kaikkia hyviä asioita teille!

Valossa,

Valerie

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *