TIETÄMISEN PALUU

http://luxonia.com/viestit/171-terry-andrews/10731-812024-tietaemisen-paluu

Kirjoittanut Terry Andrews (terryandrews.org)
8.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko kenestäkään tuntunut raahautumiselta? Väsymys on ollut kuluneella viikolla voimakasta. Eräs ystävä soitti ja sanoi, että hänellä on vaikeuksia tehdä työtään, koska aivot eivät toimineet eikä hänellä ollut energiaa. Hän teki virheitä, ja hän halusi vain maata sohvalla. Koemme rakenteemme merkittävää muokkaamista, ja se vaatii lepoa, joten lepää, kun voit.

Saatamme huomata, että aivomme menevät oikosulkuun emmekä hetken aikaa muista asioita. Tunnemme ehkä tarvetta viettää aikaa hiljaa yksin. Olemme olleet myös hyvin janoisia. Koemme kaikki tämän energian eri tavoin. Jotkut saattavat tuntea painetta päässä tai korvissa. Jotkut saattavat olla tokkuraisia. Asiat ovat ehdottomasti tulossa intensiivisemmiksi.

Kaiken tämän intensiivisyyden keskellä näemme myös seuraamuksia. Tällä viikolla kävin samana päivänä kolmessa kaupassa hakemassa elintarvikkeita ja kissanruokaa. Kaikkien kuittieni summa oli 59 dollaria ja muutama sentti. Ensimmäinen ajatukseni oli, että 3D on rikki, koska saan saman kuitin riippumatta siitä, mitä ostan. Mutta katsoin sitten luvun 59 merkityksen, ja siitä sanottiin, että tämä luku symboloi menestystä ja yltäkylläisyyttä. Se voi tarkoittaa, että koet pian vaurauden ja hyvän onnen jakson. Kova työsi ja omistautumisesi palkitaan täysin. Otan sen viestinä meille kaikille, koska roolini on nyt tuoda viestejä meille, jotka teemme työtä luodaksemme uuden Maan ja tämän uskomattoman, uuden olemistavan.

Lisäksi, sen jälkeen kun muutamaan päivään ei näyttänyt tapahtuvan juuri mitään, perjantaiyönä näin voimakkaan unen. Siinä näytettiin, että se mitä olin tehnyt muutaman viime vuoden – käyttäen pyhää geometriaa – oli täsmälleen oikein, vaikkei minulla ollut aavistustakaan, mitä tein. Minua kuitenkin opastettiin. Siitä syystä seuraamme opastustamme. Tämä uni oli henkilökohtainen. Kuitenkin minulle näytettiin uutta informaatiota ja yritin tehdä unessa muistiinpanoja, mutta minut keskeytettiin jatkuvasti, kun tapahtui niin paljon. Heräsin tuntien, että jokin iso muutos oli tapahtunut. Olemme olleet kiireisiä unissamme, ja nyt meillä on enemmän tietämistä niihin liittyen.

Tämä uni näytti minulle, että tietämisemme palaa. Meitä viritetään hyvin isosti. Ovet meidän ja tuonpuoleisen väliltä on avattu. Meillä on pääsy sinne. Ja tästä informaatiosta on tulossa osa sitä, kuka olemme. Korkeamman itsemme pyhä kirjuri kirjoittaa nyt uudelleen olemuksemme piirustuksia, emmekä ole nyt enää, kuka olimme. Tämä on evoluutiota hienoimmillaan. Ja rakastan, että ”evoluutio” alkaa ”rakkaudella” kirjoitettuna takaperin (suom. huom. ”rakkaus” on ”love” –> ”evolution”). Palaamme sinne, mistä tulimme. Rakkaus kutsuu kirjaimellisesti meidät takaisin.

Olemme kaikki tehneet pitkään ja kovasti työtä tähän, eikä ole hauskaa kohdata niitä aikoja, jolloin olemme taas väsyneitä. Kuulen, että olemme siirtymässä. Tämä on ratkaisevaa aikaa. Olemme saavuttaneet kohdan, jolloin ainoa suunta on uusi, kaikilla.

Ja jotkut ovat valmiita. Kaupan kassa kysyi minulta, mitä teen, ja annoin hänelle lyhyen kuvauksen, koska muita oli jonossa. Hänen silmänsä ja sielunsa tuntuivat juovan sanojani kuin eliksiiriä. Hän oli täysin valmis kuulemaan. Ja tätä havaitsemme nyt – valmiutta. Monet ovat valmiita, ja meillä on tilaisuuksia jakaa. Se mitä jaamme, ylittää sanat: se on rakkaus-, yhteys-, ja ykseysenergiaa. Jaamme uuden itsemme ja kuka meistä on tullut. Lähetämme (ohjelmaa) uudesta kodistamme. Ne jotka ovat valmiita, kuulevat meidät, ja uuden ajan siemeniä kylvetään.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *