YLÖSNOUSEMUSPÄIVITYS – UUDEN NORMAALIN LÖYTÄMINEN

http://luxonia.com/viestit/166-ailia-mira/10735-1512024-yloesnousemuspaeivitys-uuden-normaalin-loeytaeminen

AE Mikaelia kanavoinut Ailia Mira (expectwonderful.com)
15.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jumalainen sielu, tervehdimme sinua rakkaudessa.

Olemme tässä nyt jakamassa kanssanne uusia ideoita siitä, miten suhtaudutte ylösnousemuskokemukseen, jotta voisitte tuntea olevanne voimaantuneempi, yhdistyneempi ja vapaampi sen elämän luomisessa, jota elätte.

Taajuudet joita on nyt käytössänne, ovat merkittävästi erilaisia, korkeampia ja laajentavampia kuin mitkään, mitä olette tähän mennessä kohdanneet elämässänne. Nämä energiat virtaavat lävitsenne. Ja kun tunnustatte ne, voitte avautua täydemmin niille ja antaa niiden tihkua jokaiseen soluun kehossanne. Valaisten teidät ja valaisten todellisen potentiaalinne täällä maan päällä.

Jokainen teistä tuli Maahan aikomuksien kera, joita on muokattu ainutlaatuisilla kokemusjärjestelyillänne ja taajuuksilla, joilla tunsitte voivanne edistää kultaista aikaa.

Kun avaudutte täydemmin ruumiillistamaan enemmän ja enemmän omasta korkeammasta valostanne, nämä kyvyt joita valo ja energia kantavat, avautuvat sisällänne, ne aktivoidaan, ja sitten se alkaa levitä kenttäänne ja säteillä läsnäolostanne/olemuksestanne.

Ehdotamme, että harjoitatte läsnäolemista hetkessä.

Että kutsutte esiin kaikkea energiaanne kaikkialta, minne olette saattaneet jättää sitä, ja vedätte sen takaisin itseenne.

Nyt on tärkeää elää läsnäolevassa hetkessä. Keskittyneenä sydämeenne ja tietoisesti tietää, kuka todella olette – jumalainen ikuinen valokenttä, joka virtaa läsnäoloon tässä.

Kun olette läsnä hetkessä, sallitte itsenne saada kaiken, mitä tarvitsette. Ehdotamme, että panette merkille tämän.

Teillä on yltäkyllin resursseja. Läsnäolevassa hetkessä teillä on käytettävissänne kaikki, mikä edistää kukoistamistanne. Kaikki mitä olette luoneet, virtaa muotoon ja kokemukseen, kun olette linjassa ja selkeä ja avoin tälle transformoivalle valo- ja energiavirralle.

Ruumiillistumiskokemus on muuttumassa kokemukseksi sydänkeskeisestä läsnäolosta ja kokemukseksi virtaamisesta. Kun olette tietoinen tästä, voitte olla hiljaa ja tuntea tämän – tuntea säteilevän sydänkeskuksenne. Tuntea sen säteilevän teistä. Tuntea sisäisen hymynne ja oman sydänvalonne hehkun ja säteilyn. Tietoisena tästä hohtavasta säteilystä, olette tietoinen omasta jatkuvasta virrastanne.

Tämä voi vapauttaa helppouden tunteen, tasapainon ja hyvinvoinnin tunteen. Harmonian ja viisauden tunteen. Jumalaisen järjestyksen ja valaistumisen tunteen.

Tietoisuudessanne tästä syvällisen täydellisestä, tasapainoisesta ja tyydyttävästä energiasta, joka on oman olemuksenne energia ja josta olette nyt tietoisempi, voitte kokea ja tuntea valtavaa helppoutta. On taas tasapainon tunne, ja tunne, että kaikki on hyvin. Juuri nyt.

Keskittykää tähän. Antakaa sen informoida teitä. Antakaa tästä tietämisestä tulla vakaa tiedostamisen tila. Antakaa itsenne alkaa elää tässä tietämisessä – että teidät elätetään/turvataan yltäkylläisesti ja että elämä virtaa täydellisessä järjestyksessä ja anteliain ja suotuisin tavoin teille, aina.

Elämä tapahtuu aina hyväksenne. Jotta voitte kukoistaa, nousta korkeuksiin, tuntea iloa, tuntea todellisen Itsenne! Tuntea ja olla ykseydessä ja kanssakäymisessä elämän kanssa, ja saada tukevan ja kauniin perustan, jolla luoda ja olla.

Tuosta tietoisuudesta käsin valitkaa, mitä haluatte. Antakaa itsenne hyväksyä halunne ja tuntea täydellistä vapautta valita se elämä, jota haluatte elää.

Ei ole sääntöjä. Ei ole ohjenuoria, joita teidän täytyy saada ulkopuoleltanne ja sitten soveltaa itseenne. Ne ovat vanhoja olemistapoja.

Uudessa maailmassa, tässä uudessa ulottuvuustaajuudessa ja ilmaisussa tiedätte, mikä kutsuu ja ilahduttaa teitä tässä tietoisuudessa. Siirrytte yksinkertaisesti siihen, sitä kohti ja avaudutte sille luonnostaan, innostuksen ja ilon kera.

Elämästä tulee sulavaa ja armollista. Tunnette rauhaa ja helppoutta.

Tunnette myös niitä energialaatuja, joista nautitte eniten. Joillakin se on seesteisyys/tyyneys ja tilavuus/avaruus. Toisille? Riemu ja intohimo. Jokaisella teillä on erilaisia olemistapoja, joissa teistä tuntuu harmonisimmalta, luonnollisimmalta ja eniten itseltänne. Nämä olotilat tulevat vakaammin ulottuvillenne.

Tiedämme, että kun Ailia tulkitsee tätä viestiä, hän ei oikein usko, että tämä on mahdollista – sillä hän tuntee tämän yksinkertaisuuden, ja kuitenkin maailma tuntuu historiallisesti mutkikkaalta, kerroksiselta ja epävakaalta, ja on pitkäaikainen malli reagoida maailmaan, sisällenne keskittymisen ja virtaamisen sijasta.

Tuo tuonne joka hänellä on, ei ole oikeastaan epäilyä, vaan enemmänkin se uusi tila jota kuvaamme, tuntuu oudolta. Ja se on ikään kuin erilainen tapa – se on erilainen olemistaso ja voitte kaikki olla siinä nyt.

Ja se tunne, että tämä on vähän eteeristä ja ei-todellista, on ok. Sitä voi odottaa, ottaen huomioon aiemmat kokemuksenne.

Mutta vakuutamme teille, rakkaat ystävät, että mitä enemmän keskitytte tähän läsnäolevaan hetkeen ja tunnette oman elävyytenne, valonne, tietämisenne ja ykseytenne virran, sitä enemmän tunnette ilon, helppouden, rauhan ja harmonian omana itsenänne.

Sitä ei voi kuvata, mitä tässä on teille nyt, mutta teemme, mitä voimme, loihtiaksemme sen teille nyt Ailian kautta. Siis, saatatte tunnistaa tämän kynnyksen ja sallia itsenne siirtyä uuteen valoon ja uuteen maailmaanne, uuteen olemistapaanne.

Antakaa itsenne tottua sen harmoniaan, helppouteen, rauhaan ja tasapainoon, mitä on tässä teille nyt.

Löytäkää hiljaisia hetkiä levätä tässä energiassa ja nauttia siitä. Antakaa sen virittää teidät siihen. Antakaa itsenne tuntea sen helppous ja totutelkaa olemaan todella tässä tilassa ja avautumaan tälle sisäiselle virralle.

Loppu seuraa luonnostaan.

Mitä enemmän sallitte itsenne olla rauhassa ja tässä helppouden, tasapainon, harmonian ja virtauksen tilassa, sitä enemmän totutte siihen, ja sitten vähitellen siitä tulee uusi normaali teille.

Hyvinvointia on runsaasti!

Ja nyt, rakkaat ystävät, olette valmiita tietämään tämän vakaaksi olotilaksi!

Juhlimme teitä.

Olemme valmiita.

Olen arkkienkeli Mikael, Ailian ja Galaktisten lohikäärmeiden ja Säteilevän valon neuvoston kera

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *