OLE KUIN KISSA / 20. päivä: Lohikäärmeen muna

http://luxonia.com/viestit/103-rebecca-couch/10736-812024-ole-kuin-kissa

OLE KUIN KISSA

Valoneuvostoa kanavoinut Rebecca Couch (heartlight.ca)
8.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hermoosi ladataan taajuuksia auttamaan kehoasi transformoitumaan korkeimpaan tilaansa. Korvien soiminen, kehon kireys, kipeät lihakset, erilaiset nukkumistavat, tunneheilahtelut, aivosumu, ruokahaluvaihtelut – kaikki ovat sen tulosta – joten on tärkeää olla erityisen lempeä nyt itsellesi. Mentoroi itseäsi nyt kaiken läpi varmistamalla, että olet yhteydessä korkeampaan itseesi, ja kuuntelet ja luotat sisäiseen ääneesi, vaistoihisi, intuitioosi ja kuiskauksiisi. Olet itsesi paras opas sen kaiken läpi.

Ulkoisen opastuksen käyttäminen oletusarvona pitää sinut vain hämmentyneenä. Siellä on paljon soopaa, joten valitse ulkoiset virikkeesi viisaasti. Jos jokin kohottaa sinua, salli sen tehdä niin, ja jos ei, sivuuta se saman tein. Tällä hetkellä tapahtuu valtavaa lajittelua, ja on oleellista, että opit torjumaan alemman taajuuden asiat välittömästi niin, että rakennat luontaista suojaustasi. Tämä on aika tuoda esiin sisäinen soturisi; se joka sinusta on koulittu mukautumaan, hyväksymään, välttämään ja olemaan järkyttämättä vallitsevaa tilaa. No, vallitsevasta tilasta on tullut niin pilaantunut ja kontrolloitu, että on aika olla järjestelmien tuhoaja. Ei vastustamalla, vaan olemalla sallimatta vanhan pilaantuneen järjestelmän enää soluttautua sisään, ja kääntyä vahvana säteilemään, mitä haluat, ja luoda siitä käsin.

Toisaalta integroit voimakkaita, uusia energioita, joita tulee tukemaan todellisen itsesi elvyttämistä, ja toisaalta seisot vahvana tunnistaaksesi ja lajitellaksesi sen, mikä ei enää tue uutta maailmaa, jota luot. Tuo soturihenkesi käsittelemään se kaikki. Tärkeintä nyt on tietää, olemuksesi joka aspektissa, että olet voimakas. Olet viisas. Olet tarkan vastaanottavainen sisäiselle ja ulkoiselle maailmallesi. Tiedät sydämessäsi, mikä palvelee sinua ja muita. Et salli mielesi juosta pois kanssasi – kun sitä ei lietso pelko, vaan sen on sitoutunut palvelemaan rakkautta. Se on nyt lukittu sisään. Sydämesi opastaa sinua. Olet vahva, joten pystyt tunnistamaan ja hyväksymään totuuden välittömästi, koska huomiosi vaaditaan sen palvelemiseen. Arvioi tilanne ja toimi sydämesi totuuden mukaisesti. Lepää hyvin ja luota, että sydämesi kertoo sinulle vaaditun toiminnan täydelliseen aikaan.

Ole kuin kissa – kykenevä ottamaan rennosti olematta hälytysvalmiudessa, ja kuitenkin virittynyt ympäristöösi ja kykenevä reagoimaan sulavasti ja ketterästi salamannopeudella. Kyllä, ole kuin kissa. Yhdistynyt puolittain fyysiseen ja puolittain eteeriseen maailmaan, viisas ja itseluottavainen, herkkä ja vahva, valmis kaikkeen, koska tahansa, ja kuitenkin kykenevä rentoutumaan täysin, lämpimässä auringonpaisteessa. Olet kaikkea tätä ja enemmän.

Ulkoisessa maailmassa on paljon myllerrystä. Vakaumuksen ja rohkeuden kera, ja päättäväisyyden kera tietää totuus – oma totuutesi – ilmaise aikomus, että olet mitä vastuullisin oman kokemuksesi käsittelemisessä tinkimättömästi ja vahvasti. Jos jokainen tekisi tämän omasta puolestaan, se olisi suurinta tukea Yhdelle. Ytimessään kaikki valo-olennot ovat täällä samaa tarkoitusta varten – ratkaisemassa syntyneet tasapainottomuudet hävittämällä maailmasta vääristyneen pimeyden, jotta kaikki voivat elää vapaana. Tässä evoluutiotarinassa valotietoisuuden on aika laajentua ja ottaa ohjakset tässä maaulottuvuudessa.

Tämä on perimmäinen tarkoituksesi – edistää tätä transformaatiota ja kokea se. Tunne syvällä sisälläsi, että tiedät, miten olet osa tätä seuraavaa askelta evoluutiossamme. Sydämesi on aina tiennyt tämän. Pääsi kertoo, ettet voi tehdä mitään, mutta älä kuuntele. Se mitä säteilet olemuksesi joka aspektissa joka hetki, myötävaikuttaa kokonaisuuteen. Olet rakkautta. Olet voimakas. Olet jumalatietoisuutta toiminnassa. Välität kaikesta. Tiedät syvällä sydämessäsi, että olet osa elämänvirtaa ja tuo virta herää henkiin ja täytetään suuremmalla valolla joka hetki. Olet tuo valovirta, joka luo uutta maailmaa.

Käytä tietoisuutesi luomisvoimaa. Kuvittele maailma sellaisena, kuin se voisi olla korkeimmassa ilmaisumuodossaan. Kuvittele kaikkien tulevan yhteen ja elävän elämäänsä, joka perustuu rakkauteen. Kuvittele, että maailma tukee lapsien ja niiden uusien luomusten ja järjestelmien taikuutta, joita jokainen meistä luo yhdessä – nerokkaat ihmiset jotka välittävät ihmisistä. Kuvittele sydänkeskeisiä yhteisöjä ja vuorovaikutusta harmoniassa luonnon kanssa. Kuvittele puhdas maailma, jossa kaikki elävät ja matkustavat vapaasti ilman rajoituksia. Kuvittele sääntöjä, jotka perustuvat moraaliin ja vapauteen. Kuvittele maailma, joka kunnioittaa kaikkia muita saman Lähdevalon ilmaisumuotoina.

Se kaikki on mahdollista, kun teemme sen. Sydämemme haluavat samaa asiaa – on aika yhdistyä yhteisessä tarkoituksessa. Kaikki mitä kukin meistä tarvitsee, on olla ja tehdä joka hetki, mitä haluamme luoda. Jokainen virtaaminen/säteileminen luo kokonaisuutta. Onnistumme tässä!

Muista myös olla puhtaiden universaalien lakien opastama – syyn- ja seurauksen, vetovoiman, vastaavuuden, rytmin, ykseyden, polariteetin jne. laki – sillä ne hallitsevat ulottuvuuttamme. Jatka sitä aikomusta, että olet vahva, sinnikäs ja vastaanottavainen. Olet soturi valon ja sen puolesta, että oikeutetusti voimakkaat rakkausihmisolennot palautetaan Äiti Maan päälle. Arvioi vain todellinen voimasi ja panoksesi tässä. Loppujen lopuksi, siksi sielusi valitsi olla täällä tänä transformaatioaikana. Osaat säteillä suurimmassa kissaloistossasi!

Täysin tukien kaikkea, mitä olet, me olemme

Sisäinen valoneuvosto

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

***

http://luxonia.com/viestit/12-celia-fenn/10750-2012024-lohikaeaermeen-muna

CELIAN BLOGI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Tammikuu 2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

20. päivä: Lohikäärmeen muna

Tänään 20.1.2024 on erittäin tärkeä siemenpäivä. Se on päivä, jolloin Aurinko ja Pluto ovat yhtymässä Vesimiehen 0 asteessa.

Arkkienkeli Mikael kutsuu sitä Lohikäärmeen munan päiväksi.

Aivan kuten tuo muna avautuu ja lohikäärmevauva voi tulla esiin, tänään voimakkaita elementaalivoimia ”kuoriutuu” maailmaamme, ja ne ovat luovia energioita uutta Maata varten.

Ne ovat luonnonvoimia, jotka muotoilevat ja luovat uutta Maata ja uutta yhteisöä.

Tällä hetkellä nämä voimat ovat vasta ”vauvoja”, ja näin emme ehkä huomaa niitä, mutta ne kasvavat ja vahvistuvat uuden Maan maailmojen ja uusien verkkojen muotoilijoina.

Lohikäärmeet olivat aina ihmiskunnan liittolaisia ja puhtaiden sydänten vartijoita.

Ne tulevat nyt taas kerran esiin työskentelemään puhtaiden sydänten kanssa ja luomaan ihmeitä sisällä ja luonnon kautta.

Juhlimme Lohikäärmeen munan avautumista!

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *