ESIINTULEMINEN

http://luxonia.com/viestit/96-judith-kusel/10862-2132024-esiintuleminen

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
21.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Esiintulemisen tila on täällä, kun tulvaportit avautuvat ja yhtäkkiä löydämme tuon kätketyn tiedon, eristetyn tiedon, ja syvälle haudatut asiat tulevat yhtäkkiä esiin ja aktivoidaan.

Tämän päivän energiat ovat todella sellaisia, jotka tuovat tasapainoa esiintulemisena. Totuuden esiintuleminen. Sen esiintuleminen mikä oli tarkoituksella suljettu, deaktivoitu, kätketty, upotettu tai eristetty.

Energiat tuovat esiin valtavia muutoksia tietoisuustasoilla, mutta samaan aikaan sielulaajentumista. Äkillistä muistamista. Ja se lisääntyy vuoden edetessä.

Minulle näytetään energiakeskukset Afrikassa ja meren alla, ja lisäksi ne jotka nyt aktiovituvat kaikissa muodoissa.

Tämä muodostaa paineventtiilin Egyptiin, ja sitten muinaisiin paikkoihin siellä, eikä vain Gizan pyramideihin ja tasanteelle. Monet vanhoista temppeleistä ja pyramideista on edelleen haudattuna hiekan ja myös kallioperän alle, koska tapahtui massiivinen räjähdys noin 250.000 vuotta sitten.

Sitä seurasi täydellisen kaaoksen aika – ja tämä on yksi syy, miksi Gizan pyramidi menetti katekivensä (museossa oleva on väärennös, tai sanoisinko niin, että se yritettiin rakentaa uudelleen).

Gizan pyramidilla oli valtava kristalli huipulla, ja sitä peitti eräänlainen valko-kultainen kilpi ja se pystyi muuttamaan myös väriä. Pyramidin telluurisia ja äänienergioita, alla olevasta vedestä suoraan huipulle, vahvistettiin katekivellä, joka kristallina vahvisti telluurisia energiakenttiä, ja tämä telluurinen energia yhdistyi sitten suoraan Siriukseen (avaruusportaalin kautta, joka avautui Gizan ylle, kun katekivi oli vielä paikoillaan) ja sitten Valaisemisen keskusaurinkoihin. Tälle annettiin myöhemmin nimeksi Ra.

Nyt tuo katekivi palautetaan ja sen myötä Maahan tulee valtavia muutoksia, tavoilla jotka ovat ennenkuulumattomia.

Miksi? Koska Giza yhdistää vielä suurempiin energiakeskuksiin, jotka tulevat nyt systemaattisesti esiin.

Olen nähnyt jotain tästä, ja nämä ovat vielä paljon vanhempia, mistä meillä voi olla käsitys, ja ne ovat peräisin ajalta noin 3.500.000.000 sitten. Kun Maan akseli siirtyi, ne olivat hautautuneet kerrosten ja kerrosten alle maata, merta jne., mutta jotkut niistä haudattiin huolellisesti ja Muinaiset vartioivat aina niitä.

Huomatkaa, että asioita alkaa nyt tapahtua kaikilla tasoilla.

Elvyttäen. Aktivoiden.

Ja yhtäkkiä tapahtuu muistaminen.

Herätkää! Olette olleet unessa!

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *