SUORAAN SYDÄMESTÄ

http://luxonia.com/viestit/23-valerie-donner/10864-132024-suoraan-sydaemestae

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
1.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Rakas maajoukko, tässä on viimeisin Apollolta:

”Seison edessänne varoittamassa, että todistatte pian vaikuttavia tapahtumia. Riittää, kun sanotaan, että teillä on suuria odotuksia. Nämä odotukset täyttyvät. Tällä hetkellä suuntaatte täysin uuteen todellisuuteen. Tämä todellisuus näyttää siltä, mitä ikinä kuvittelette sen olevan, koska se on osa työtä, jota teette tällä hetkellä. Alatte mestarillisesti muistaa sen syvyydet, kuka olette ja mitä tulitte tekemään. Kaikki avautuu ja tulee läpinäkyväksi. Teidän täytyy tarttua niihin energioihin, joita tulee esiin sisältänne. Vahvistatte siteitänne Luojaan ja katkaisette siteitä niihin, joilla on alempi tietoisuus ja alemmat taajuudet. Tämä voi olla haastavaa. Kuitenkin teette sen kiinnittämällä huomiota siihen, mitä tunnette sydämessänne. Antakaa sydämenne johtaa tietä ja ymmärtäkää, että kaikkea tätä ylivalaistaan rakkaudella. Älkää langetko tämän prosessin myötä tuomitsemiseen, häpeään, erillisyyteen, vihaan ja epäkunnioitukseen. Se on osa ylösnousemustanne ja nousemista kultaiseen aikaan. Olemme kanssanne.”

Miten menee, maajoukko? Onko kenelläkään teistä ongelmia ja vaikeuksia henkisellä polullanne? Tämä on melkoista aikaa joillekin meistä. On intensiivistä. Kiinalaisesta uudestavuodesta saakka (10.2.2024) häirintä on ollut hallitsematonta. Tiedän, että olemme menneet toiselle aikajanalle. Joistain meistä tuntuu ”valekuolemalta”. On leijumisen tunne, koska sitä tavallaan teemme. Et ehkä saa kovin paljon aikaan, tai voit kohdata suuria haasteita.

Noin viikko sitten joku yritti hakkeroida tietokoneeni. En mene siihen yksityiskohtaisesti – en itse asiassa halua edes puhua siitä. Tuon sen esiin siksi, että voit ymmärtää, miksi olemme tietyissä tilanteissa. Onneksi olin noita rikollisia fiksumpi enkä antanut heille rahaa. Uskon, että osallistuin pieneen henkiseen soluttautumisoperaatioon, jossa käytin valoa näiden olentojen kanssa ja purin heidän operaationsa. Muista, mitä mestari Djwal Khul kertoi meille yhdessä lähetyksessäni: ”Valo voi tehdä mitä tahansa!”

Maajoukkona meidät on kutsuttu toimimaan. Opastetaan meitä sitten menemään tiettyihin paikkoihin, olemaan eri ihmisten kanssa tai tekemään eri asioita, urkimme pimeitä voimia. Jotkut meistä ovat tekemisissä ihmisten kanssa, jotka ovat omissa joukoissamme, joihin olemme luottaneet ja joiden luulimme olevan valoa. He ovat voineet olla opettajiamme, suuria kanavia, parantajia, ihmisiä joilla on uskomaton tarina, kirjailijoita, uskonnollisia johtajia ja sellaisia, jotka ovat olleet hyvin suosittuja.

Aivan kuten kaikille toimialoille, pimeät voimat ovat soluttautuneet elämämme joka aspektiin. Esimerkiksi, muutama vuosi sitten osallistuin työpajaan, jonka piti suosittu ja yleisesti tunnettu ihminen liikkeessämme. Hän käytti minun ja joidenkin muiden ihmisten energiaa. Hän esitti myös (taika)temppuja. Olin täysin nääntynyt työpajan jälkeen.

Meidän täytyy muistaa, että elämänvoimamme on meidän energiaamme. Se pitää meidät täällä. Meidän täytyy kiinnittää tarkkaan huomioita siihen, miltä meistä tuntuu tiettyjen ihmisten lähellä, katsottuamme heidän videonsa, oltuamme heidän työpajassaan jne. Meidän täytyy aina kuunnella sydäntämme. Sydämemme kertoo meille, jos kuuntelemme.

Olemme purkamisprojektissa. Se on iso projekti. Tässä valoamme todella tarvitaan. Se voi olla konstikasta ja myös pelottavaa joissain kohdissa. Joskus paljon on pelissä. Kenties asiat eivät ole, miltä näyttävät.

Jotkut jotka teeskentelevät tulevansa valosta ja ovat tehneet myönnytyksiä tekemällä sopimuksen pimeyden kanssa, yrittävät palata takaisin valoon ja ovat eksyksissä. Kenties meidän täytyy ottaa tämä harkintaan, ennen kuin suutumme heille tai itsellemme. Joka tapauksessa, opimme erottelukyvyn käytöstä ja olemaan antamatta voimaamme pois.

S. A. Smith, Telegramin A Girl in the Universe, sanoi hiljattain: ”Asioita ei tapahdu meille, niitä tapahtuu meitä varten!” Äskettäisessä kokemuksessani hakkereiden kanssa muistin, mitä hän sanoi, ja kysyin itseltäni: ”Mitä voin tehdä voimaantuakseni tässä tilanteessa?” Havaitsin, että vastaus oli tehdä valintoja itse ja olla kuuntelematta, mitä nämä rikolliset halusivat minun tekevän. Meillä on aina mahdollisuus valita. Meidän täytyy tehdä valintoja, jotka saavat meidät tuntemaan itsemme hyväksi.

Meidät koulutettiin laittamaan ihmisiä jalustalle, kuten filmitähdet, poliitikot, rikkaat ihmiset, tietyt ammattilaiset jne. Olkaamme tarkkoja siinä, ettemme laita muita jalustalle. Emme koskaan tiedä, kuka heidän takanaan on, koska he ovat käyttäneet monia eri naamioita ja esittäneet monia rooleja. Tämä oli ohjelma siihen, että antaisimme voimamme pois ja seuraisimme muita. Valitsen olla tekemättä tätä enää. Entä sinä?

Luonnossa oleminen lintujen, puiden, kukkien jne. kanssa on ratkaisu ristiriitaisiin kokemuksiimme. Luonto on erittäin tärkeä tällä hetkellä. Menen aamulla ulos kuuntelemaan lintuja. Ne kommunikoivat paljon useammilla uusilla sanoilla, kuin olen koskaan kuullut. Ne kuulevat sydämemme kutsun. Lemmikkimme ovat täällä meitä varten, muiden eläinten ohella. Kun olin äskettäin kävelyllä naapurustossa, näin yhdeksän nuoren kauriin ja niiden emojen juoksevan leppoisasti sen kadun yli, jota kävelin. En ole koskaan nähnyt yhtä monta kerralla.

Muutama päivä sitten menin rummutuspiiriin. Nainen joka pitää tuota piiriä, on rummuttanut lapsesta saakka. Hän asui lähellä monia Amerikan alkuperäisasukkaita, ja hän on lahjakas muusikko. Aivan piirin lopussa hän rummutti, ja kuulin mitä upeimpia ääniä. Kuulin sirkkoja. Kuulin kaikkia luonnon ääniä. Se oli sinfoniaa. Rummuttaminen lietsoo asioita. Maa rakastaa rummutusta, ja olin onnekas kuullessani tuon sinfonian.

Lähetys Miralta 1.3.2024

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Tervehdin teitä tänään kaikella rakkaudella sydämessäni ja lähetän teille iloisia ja harmonisia energioita.

Käytte läpi ratkaisevaa kohtaa ylösnousemusprosessissa. Kyllä, kaikkea lietsotaan/hämmennetään sisällänne, ympärillänne ja kaikkialla. On aika kuunnella sisällänne ja ympärillänne. Tietoisuustasojanne on päivitetty/parannettu. Kehoanne päivitetään/parannetaan. Herkkyytenne on laajentunut merkittävästi. Aikaa sellaisena, kuin ennen tunsitte sen, ei ole enää. On hyödytöntä yrittää pitää kiinni vanhasta aikajanasta. On epäoleellista roikkua menneisyydessä. Tässä on kyse menemisestä tulevaisuuteen ja sen paljastamisesta, kuka todella olette, ja tulemisesta tulevaisuuden itseksenne.

Teitä varten on tehty ”erityissovitusta”, jotta voitte sopeutua ja tottua näihin uusiin energioihin. Pidämme aina huolta teistä ja vakuutamme teille, että olette rakastavissa käsissämme. Tietäkää, että tämä on aikaa päästää irti ja tietää, että palaaminen menneisyyteen ei ole enää vaihtoehto. Se on ohi, ja kiidätte uuteen.

Menneisyys luodaan uudelleen, kun jokainen teistä herää syvälliseen tietoisuuteen siitä, kuka oikeasti olette mestarillisena, jumalaisena olentona. Oppaita, opettajia, mestareita, tähtiolentoja ja galaktisia ystäviä on kaikkialla ympärillänne. Jos hengitätte syvään, pystytte tuntemaan heidän läsnäolonsa. Ette ole kevytsarjalaisia tässä prosessissa – olette valo. Voimme löytää teitä mistä tahansa, ja monet teistä ovat kaikkialla.

Tällä hetkellä useimmat teistä ovat ainoastaan osittain fyysisessä kehossanne. Olette maan päällä vain sen verran, että täytätte velvollisuutenne. Tämä on siirtymäaikaa. Tiedätte, miten oudolta tuntuu tällä hetkellä. Kaikki on erilaista. Olette suuren heräämisen ytimessä. Ympärillänne tulee olemaan ihmeitä ihmeiden perään. Teillä on kaikki, mitä ikinä tarvitsette. Mikä tärkeintä, teillä on toisenne, joten tämä on kokoontumisen aikaa. Maajoukko tulee yhteen ryhminä, tapahtuu se sitten fyysisesti tai nettiversiona.

Jokaisen uuden askeleenne ja uuden ajatuksenne myötä, uusi versio teistä ilmentyy enemmän. Kun pimeyden purkamista tapahtuu ja totuus tulee esiin, teistä tulee suurenmoinen itsenne. Astutte totuuteen siitä, kuka olette ja mitä tulitte planeetalle tekemään.

Suosittelemme, että lähestytte toisianne. Auttakaa toisianne. Pitäkää sydämenne avoimena. Jatkakaa kuuntelemista sisältä, mitä teitä opastetaan sanomaan ja tekemään. Pysykää poissa pelosta ja auttakaa muita tekemään samoin.

Tämä on teille täydellinen hetki paljastaa voimakas valonne. Tämä on aikaa sytyttää luomisen tuli sisällänne ja muuttaa planeetta. Se on tarkoituksenne ja teitä kutsutaan toimimaan. Teillä on vahvuutta/voimaa valossa. Muistakaa, keitä olette, maajoukko. Luotamme teihin.

Maaneuvosto on hyvillään kumppanuudesta kanssanne. Lentäkää, rakkaat ystävät. Levittäkää unohdetut siipenne ja tehkää, mitä osaatte/tiedätte tehdä. Kaikki paljastetaan nyt. Löydätte paikkanne, jossa teitä tarvitaan, ja teette, mikä on tarpeellista.

Olen Mira, ja rakastan teitä syvästi.

Lopuksi

Olemme tien päässä vanhan maailman osalta ja siirrymme kultaiseen aikaamme. Tästä syystä olemme täällä ja tätä olemme odottaneet. Astukaa pois turva-alueeltanne, ja olkaa sen jumalaisessa läsnäolossa, kuka todella olette ja mitä tulitte tekemään. Kiinnittäkää huomioita kaikkeen, mitä tapahtuu ympärillänne. Kaikkialla on merkkejä näyttämään teille tietä.

Kun käymme tätä läpi, kaikkien onnellisuuden kannalta on tärkeää olla, missä on, ja tehdä mitä tekee. Maa on valmis, ja niin mekin olemme. Tehdään se!

Rakkautta ja kaikkia hyviä asioita kaikille!

Valossa,

Valerie

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *