YLÖSNOUSEMUSPÄIVITYS – PIMENNYSJAKSO ALKAA

http://luxonia.com/viestit/166-ailia-mira/10866-2332024-yloesnousemuspaeivitys-pimennysjakso-alkaa

Kirjoittanut Ailia Mira (expectwonderful.com)
23.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, kuvakaappaus, luonnos

Kuvaus luotu automaattisesti *)

Hei kaunokainen,

tervetuloa vuoden 2024 pimennysjaksoon. Tunnemme jo nämä energiat, ja tänään iltapäivällä (perjantai 22.3.) oli kaksi M-luokan auringonpurkausta, mikä käynnistää kaiken isosti.

Pimennysjaksossa on aina kyse transformaatiosta.

Pimennykset ovat osa ylösnousemuksemme polttoainetta. Ne antavat aina tilaisuuden ja energeettistä tukea päästää irti asioista, saattaa loppuun asioita ja siirtyä asioihin, jotka ovat enemmän harmoniassa korkeamman potentiaalisi ja korkeamman ilmaisupolkusi kanssa.

Valtava osa sitä, että saa parhaan irti tällaisesta portaalista tai energeettisestä avautumisesta, ovat selkeät aikomukset. Huomaan itselleni hyödylliseksi myös, että syvennän itsehoitorutiineja, laajennan itserakkautta, saan yhteyden anteeksiantoon ja valitsen tarkoituksella päästää irti ja muuttaa sen, minkä haluan muuttaa, mikä on tuntunut jumittavan ja mikä tuntuu rajoittavalta tai ei enää kutsu ja sytytä minua.

Muista, että olet täällä ollaksesi, kuka oikeasti olet, ja ilmaisemassa totuutta olemuksestasi, jakaen läsnäolosi ja valosi kauneutta ja voimaa. Elämäsi on tarkoitus keskittyä SINUUN. Sinun iloosi. Sinun haluihisi. Sinun taipumuksiisi/kiinnostuksiisi. Olet sankari tässä tarinassa, joka on elämäsi – ja olet päähenkilö.

Useimpia meistä on ehdollistettu, kannustettu ja opetettu kiinnittämään enemmän huomiota muihin ja miellyttämään muita. Millainen elämäsi olisi, jos tästä eteenpäin kiinnittäisitkin enemmän huomioita siihen, mikä yrittää ilmaista sinun kauttasi ja mikä elämäsi yrittää olla ja millaiseksi tulla, pitämällä vilpittömiä halujasi jumalaisena opastuksena?

Kun astumme tähän tason nostamisen, sisäisen valomme lisääntymisen ja korkeampiin taajuuksiin siirtymisen aikaan, voi olla hyödyllistä pohtia, minkä elämässäsi täytyy muuttua ollakseen aidompaa ja luonnollisempaa sinulle.

Voi auttaa myös, jos panee merkille, mitä voisit hyötyä tulemalla vapaammaksi menneisyydestä.

Miten paljon ajasta olet suuntautunut menneisyyteen? Miten paljon ajasta ajattelet menneisyyttä? Miten paljon ajasta tuot menneisyyden nykyhetkeen ja projisoit sen tulevaisuuteen, odottaen samanlaisia asioita tapahtuvan? Rajoitatko sitä, mitä tunnet ansaitsevasi tai mitä voit odottaa, sen perusteella mitä olet sallinut tai kokenut tai tuntenut, että sinulla oli lupa valita, menneisyydessä?

Ylösnousemus on vapautumispolku. Tässä pimennysjaksossa on kyse voimamme ottamisesta takaisin ja tulemisesta vielä vapaammaksi.

Se mikä on sinun, yrittää aina virrata sinulle ja ilmentyä kokemuksessasi. Kaikki mitä olet, opastaa sinua aina sitä polkua pitkin, joka johtaa täyteen kukoistukseesi.

Voit voimaannuttaa hyvin paljon tästä pelkästään luomalla tilaa, ja tavallaan karsimalla ylimääräisen tavaran päästämällä irti menneisyydestä. Itserakkaus auttaa minua päästämään irti menneisyydestä. Rakkaudesta itseäni kohtaan, olen päättänyt olettaa ja luottaa, että olen aina tehnyt parhaani, mihin olen pystynyt. Ja siunaan menneisyyden rakkaudella, tietäen tämän. Ja sitten päästän siitä irti.

Päästän siitä irti, muistamalla tämän valinnan ja sitten kääntämällä huomioni pois siitä – kohti sellaista, mikä kutsuu minua ja mitä haluan.

Joskus sinun täytyy tuo muutospäätös ja vahvistaa uutta valintaasi uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, kunnes siitä tulee uusi normaali ja se, mitä luonnostaan ajattelet, odotat, mihin katsot ja mihin samaistut. Siis, joka kerta kun jokin asia minkä yrität muuttaa tai mistä päästää irti, nousee esiin, muista uusi valintasi, eli ”siunaan menneisyyden rakkaudella, ja päästän siitä irti.” Ja sitten käännät huomiosi siihen elämään, jonka valitset vaatia ja luoda nyt.

Lisäksi olet vapaa valitsemaan nykyhetkessä, mitä haluat, à la carte.

Suuren osan historiasta ihmiset ovat uskoneet, että muut kontrolloivat heidän kykyään saada, mitä he haluavat. Oli tämä läheisriippuvainen, horisontaalinen tapa käyttäytyä ja yrittää kontrolloida muita saadaksemme, mitä halusimme, tai miellyttääksemme heitä tai vaikuttaaksemme heihin. Ja tähän liittyi ajatus rajoittuneisuudesta ja puutteesta, ja että jos sinä saat jotain, muut eivät saa, tai jos heillä on jotain, sinä et voi saada sitä …

Mutta todellisuudessa jokainen meistä on täysin vapaa. Ja olemuksemme lähde on ääretön!

Voimme valita, mitä haluamme, ja luoda sen vaatimalla sitä, samaistumalla siihen ja loihtimalla tuon energian kehoomme liikkumalla, kirjoittamalla, visioimalla jne. – mikä tahansa auttaa sinua tuntemaan sen energian. Kun tunnet, että se mitä haluat, on sinun ja jo sisälläsi, ja tiedät, että olemalla tuossa energiassa, se virtaa kokemukseen … silloin sinulla on se jo! Ja tunnet tyydytystä siitä, nyt. Ja nautit tästä päivästä ja kaikista hetkistä, kun saavutat sitä, kun se virtaa olemaan. Kun opit luottamaan, että se mitä luot, alkaa aina siitä, että tunnet sen olevan sinun, alat rohkeasti kokeilla enemmän ja enemmän sellaista, minkä oletat olevan hauskaa ja laajentavan kokemustasi … Ja vau, kuvittele, mitä voimme luoda yhdessä, kun opimme luottamaan itseemme ja luontaisiin luomiskykyihimme.

Käytätkö tätä mielesi uskomatonta kapasiteettia ja tahtoasi tekemään päätöksen, joka palvelee sinua ja asettaa sinut linjaan sen elämän kanssa, jota haluat kokea ja ilmaista? Sallitko menneisyyden rajoittaa sitä, mitä tunnet, että voit saada, olla, luoda ja ilmaista? Onko elämässäsi osa, joka tarvitsee todella itserakkautta? Anteeksiantoa, tai jopa myöntämistä, ettet tiedä, miten se muutos tehdään, ja pyydät enemmän apua valoperheeltäsi ja henkiseltä tukitiimiltäsi? Nämä ovat kaikki mahtavia kysymyksiä sen pohtimiseen, miten haluaisit fokusoitua ja osallistua pimennysjaksoon.

Ensimmäisenä on osittainen kuunpimennys 24./25.3, ja sitä seuraa voimakas täydellinen auringonpimennys Oinaassa 8.4.

Mutta taas kerran, nämä energiat ovat jo täällä, ja kaiken tämän vaikutukset tuntuvat pitkälle vuoteen 2024.

Ota aikaa miettiä elämääsi, anteliaasti ja keskittyneenä sydämeesi.

Anna itsellesi vapaus valita, mitä haluat – mitä oikeasti haluat.

Ja jos et tiedä, miten uskotaan siihen, mitä oikeasti haluat, voit aloittaa yksinkertaisesti ilmaisemalla halukkuutesi oppia uskomaan siihen, mitä haluat. Sitten kutsu ja pyydä ”minä olen” -olemustasi, jumalaista itseäsi, antamaan sinulle tietoisuutta, jotta voit uskoa vilpittömiin haluihisi.

Sinua tuetaan ja rakastetaan yltäkylläisesti. Tulit tänne muistaaksesi luontaiset voimasi/kykysi ja luodaksesi ainutlaatuisesta ja kauniin harmonisesta perspektiivistäsi. Tarvitsemme iloasi, ilmaisuasi ja valoasi.

Nämä ovat voimaannuttavia ja uskomattomia aikoja! Olen hyvin iloinen jakaessani ne sinun kanssasi.

Toivotan sinulle luovaa ja voimaannuttavaa matkaa tämän pimennysjakson läpi!

Rakkaudella,

Ailia

*) Kuvatekstit. Piirros, ilmapallo = tulevaisuuteni; paino = menneisyyteni; alla = huomautus itselle: päästä irti. Kuvan alareunassa = pimennysjakso, julkinen tiedote.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *