SUORAAN SYDÄMESTÄ

http://luxonia.com/viestit/23-valerie-donner/10904-2932024-suoraan-sydaemestae

Kirjoittanut Valerie Donner (www.thegroundcrew.com)
29.3.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tarinoita uutiskirjeestä.

Rakas maajoukko, tässä on viimeisin Apollolta:

”Energiat riehuvat valtoimenaan maan päällä. Voitte liittää tämän nopeaan tietoisuusmuutokseen. Tällä on tekemistä myös 3D-maailman loppumisen kanssa, jossa teidät on ohjelmoitu elämään lineaarisessa ajassa. Teidät ”mekaanistettiin” keinotekoisella ajalla. Sitä käytettiin orjuuttamaan planeetta ja pitämään teidät kaikki samassa tahdissa toistenne kanssa 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Nyt kohoavan tietoisuuden ja pimeiden voimien kaatumisen tuloksena tuo vanha matriisi hajoaa. Nekin jotka eivät ole yhtä hereillä kuin te, tunnistavat, miten paljon aika on muuttunut ja kaikki tuntuu tapahtuvan samanaikaisesti. Tämä on todella vanhan maailman loppu ja kultaisen ajan alku.

Tässä uudessa energiassa on haastavaa suunnitella, koska tapahtumat muuttuvat jatkuvasti. Vanha tapa hajoaa, ja usein ratkaisuja vanhoihin ongelmiin ei löydy. Tämä merkitsee irtipäästämistä. Yllätyksen, taikuuden ja odottamattomien tapahtumien tunne voi pitää teidät poissa tasapainosta. Voi olla äärimmäisen turhauttavaa odottaa asioiden olevan niin, kuin ne olivat, koska ne eivät ole.

Pysykää vahvana. Olkaa yhteydessä sisäiseen itseenne ja sisäiseen Jumalaan. Kiinnittäkää tarkkaa huomiota kaikkeen ympärillänne. Totuus tulee esiin kaikesta, joten ihmiskunnalla on odotettavissa suuria paljastuksia. Olemme kanssanne ja autamme teitä. Voitte luottaa meihin.”

Miten sujuu, maajoukko? Omasta perspektiivistäni – ja tunnen monien muiden tuntevan samalla tavalla – pimeyden ja valon taistelu on kiihtynyt. Valo on voittoisa, kuitenkin meidän täytyy edelleen käsitellä negatiivisia asioita. Käskyläisiä putkahtelee jatkuvasti esiin eri tavoin. Meidän täytyy pysyä hereillä ja valppaana.

Kuluneena kuukautena bisnespankkikorttitililtäni on hakkeroitu satoja dollareita, on tehty toinen yritys hakkeroida tietokoneeni, ja on tapahtunut useita melkein-onnettomuuksia, joissa minun täytyi väistää pois tieltä. Aineellinen 3D-maailma tulee aina vain halveksittavammaksi. Pimeät sielut ovat epätoivoisia ja yrittävät ottaa, minkä voivat.

He ovat älykkäitä ja nokkelia. Heiltä puuttuu omatunto, ja he valehtelevat häpeämättömästi. Oli ongelmia myös webhotellini kanssa. Heitä tulee esiin eri kulmista. Yhdellä rakkaalla ystävälläni joka on kaunis, valontäyteinen nainen, on ollut pimeitä sieluja perässään valon vuoksi koko elämän ajan. Hänellä diagnosoitiin juuri keuhkosyöpä. Auttakaa rukoilemaan rakkaan ystäväni, Crystalin, puolesta.

Työssä asiakkaideni kanssa näen, että jotkut heistä ovat kuormitettuja ja estettyjä korruption ja pimeyden vuoksi. Muistakaa, mitä mestari Djwal Khul sanoi yhdessä lähetyksessään: ”Valo voi tehdä mitä tahansa!” Olen työskennellyt tuon valon kanssa ja auttanut muita siirtymään eteenpäin.

Olemme mikrokosmos makrokosmoksesta, joten henkilökohtainen tilanteeni sisältää kaiken muun, mitä tapahtuu maassa. On hyvin haastavaa tällä hetkellä. Muistakaa, että kun parannamme tiettyjä ongelmia itsemme ja muiden puolesta, se on eksponentiaalista, riippuen tietoisuudestamme. Emme koskaan paranna jotain vain itsemme puolesta. Teemme massiivisen määrän työtä, myös unitilassamme.

Energiat auringon aktiivisuudesta, astrologisesti pimennysten myötä, maan muutoksista sekä monista muista häiriötekijöistä vaativat äärimmäistä itsehoitoa ja lepoa. Se ei toimi, että pakottaa asioita tapahtumaan, koska energioilla on täysin erilainen virtaus.

Shakespeare, joka oli myös mestari St. Germain, muistutti meille: ”Koko maailma on näyttämö.” Viimeiset neljä vuotta olemme puhuneet elokuvan katselemisesta, syöden paljon popcornia. Nyt tulee enemmän totuutta esiin siitä, että olemme hologrammiolentoja, jotka elävät simulaatiossa. Tiedän, että tämä kuulostaa kummalliselta, ja joskus saatamme tuntea tarvetta nipistää itseämme nähdäksemme, olemmeko vielä täällä. Jotkut meistä ovat korkeammissa ulottuvuuksissa ja korkeammassa tietoisuudessa, joten olemme maan päällä vain minimaalisesti. Emme välitä kovin paljon siitä, mitä tapahtuu tällä hetkellä. Menemme ulos luontoon, otamme torkkuja, kuuntelemme kaunista musiikkia, luomme, hengaamme samanmielisten ihmisten kanssa ja teemme, mitä voimme, pitääksemme sydämen avoimena ollaksemme avuksi muille.

Pian tämä suuri paljastuminen on ohi, ja seisomme näyttämön takana, huokaisemme helpotuksesta ja pääsemme eroon tästä pitkästä show’sta, jonka aika on loppu. Olemme vapaita elämään kultaisessa ajassa, viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla, uudessa maassa, tai lennämme muihin paikkoihin jotain paljon parempaa kokemusta varten.

Meille tulee paljon upeita yllätyksiä, yltäkylläisyyttä, jälleentapaamisia, sen muistamista, kuka olemme ja mitä tulimme tekemään.

Meidän tarvitsee vain keventyä ja fokusoitua sisäiseen valoon, ja muistaa, että olemme Luojan kanssaluojia. Tämä on taikuuden ja ihmeiden aikaa. Kiinnitä huomioita siihen, miten helposti voit ilmentää. Huomaa, miten paljon helpommin tilanteet ratkeavat. Vietä aikaa eläinten ja lasten kanssa. Kaiva puutarhassasi ja pysy lähellä maata. Päästä irti pelosta. Etsi suurta kuvaa siitä, mitä oikeasti tapahtuu, kun vanha elokuva loppuu. Luo oma maailmasi sellaiseksi, kuin haluat sen olevan. Näin saamme työn tehtyä. Tiedä, että perääsi katsotaan ja sinusta pidetään huolta matkan joka askeleella.

Lähetys Miralta 29.3.2024

Tervehdys, olen Mira Plejadien korkeasta neuvostosta. Olen työskennellyt jo monta vuotta kokoaikaisesti Maaneuvoston kanssa, Maan ylösnousemuksen hyväksi.

Kuten voitte tuntea, olemme hyvin lähellä Maan ylösnousemusta. Monilla on se tunne, että jotain suurta tapahtuu kohta. Tiedän, että silmänne ovat palkinnossa/tavoitteessa ja sydämenne kultaisessa ajassa. Viides ulottuvuus on paljon enemmän kuin houkutus – se on todellisuus. Se on tulevaisuutenne, jossa elätte tulevana itsenä koko loistossanne.

Maa poistetaan pimeydestä. Maa valmistautuu paistattelemaan omassa loistossaan. Tässä kohtaa meille on ilo sanoa, että monilta pimeässä eliitissä on riisuttu valta ja heitä ollaan sijoittamassa paikkaan, jossa he ansaitsevat olla. Heidän käskyläisensä yrittävät edelleen olla kontrollissa, turhaan. He tekevät negatiivisia asioita stressaamaan planeettaa ja ihmiskuntaa.

Suurin osa maajoukosta on jo tietoisia ja elää viidennessä ulottuvuudessa. Tämä merkitsee, että he elävät edelleen fyysisessä muodossa, mutta ovat tietoisesti viidennessä ulottuvuudessa ja korkeammalla. Tämä voi olla haastavaa fyysiselle keholle, mutta sopeudutte ja totutte kaiken sen avun myötä, jota voidaan antaa valomaailmoista.

Vähän vähältä ja nopeammin ja nopeammin, olette huomanneet, että elämä ei ole enää sellaista, kuin se oli ennen. Aineellinen maailma ei ole synkronissa korkeamman tietoisuuden kanssa. Tämä johtaa hajoamisiin ja myös taianomaisiin läpimurtoihin. Niitä tulee, kun teillä on selviä oivalluksia lahjoistanne ja kyvyistänne.

Todellinen voimanne nousee sisäisestä Luojasta sydämessänne. Tuo valo on vaikuttava. Tuntekaa se ja katsokaa sydämeenne. Luottakaa siihen, mitä tunnette ja mitä tiedätte sisällä. Tässä on kyse menneisyydestä irtipäästämisestä ja tulevaisuuteen kiitämisestä. Vanha tapa ei päde enää.

Maan koko väestö alkaa nähdä totuuden, ja se on järkyttävää. Paljon enemmän tästä totuudesta nousee pintaan. He ovat shokissa ja tuntevat vihaa ja raivoa. Jotkut ovat tunteneet epätoivoa tai alkavat tuntea sitä. Valo-olentomme – maajoukko – ovat valmistautuneita näyttämään tietä. He voivat osoittaa asioita uuteen aikakauteen. He voivat muistuttaa muita olemaan elämättä pelossa.

Muistutamme teitä pysymään tasapainossa ja harmoniassa. Älkää antako tulevien tapahtumien ja ennustusten heittää teitä tasapainosta tai saada teitä pelkäämään. Fokusoitukaa voimaanne ja kykyynne sopeutua mihin tahansa energioihin ja tapahtumiin, joita ilmenee.

Teidät suunniteltiin olemaan planeetalla nyt. Ymmärtäkää, että pääsette läpi tästä ja olette valmiita asioiden muuttumiseen silmänräpäyksessä. Sanoisin, että olette enemmän kuin valmiita tähän muutokseen, koska olette saattaneet loppuun sen, mitä tulitte tekemään.

Olemme kanssanne ja hyvin kiitollisia, että työskentelemme yhdessä tiiminä. Pian juhlimme luomisen/luomakunnan loiston kera.

Olemme yhdessä, ja lähetän teille iloa, rakkautta, rauhaa, kauneutta, yltäkylläisyyttä, parannusta, vahvuutta ja aktivoin sisäisen voimanne. Olen Mira.

Lopuksi

Kuljemme ajan läpi kiihtyneellä vauhdilla. On selvää, että olemme osa älykästä jumalaista suunnitelmaa, jonka valo on organisoinut. On hyödyllistä muistaa, että tämä on ollut show, joka on loppumassa. On hedelmätöntä fiksoitua päivämääriin ja aikaan, koska kaikki muuttuu joka hetki. Juuri nyt on tärkeää fokusoitua valoon, itsestään huolehtimiseen, olemaan ystävällinen ja rakastava, ja jatkaa sydämensä avaamista.

Jotkut teistä ovat olleet osa maajoukkoa siitä lähtien, kun aloin kirjoittaa nettiin 1995. Se on pitkä aika! Luulimme olevamme silloin valmiita ylösnousemukseen, mutta vähänpä tiesimme – meillä oli paljon enemmän tehtävää. Olemme kasvaneet, oppineet, parantuneet ja edistyneet. Toivottavasti meillä on enemmän viisautta, kuin meillä oli tuolloin.

Pidän arvossa ja olen kiitollinen rakkaudestanne ja tuestanne. Voitte halutessanne lahjoittaa …

Mitä kauneinta kevättä tällä alueella ja ihanaa syksyä maailman muissa osissa.

Lähetän teille rakkautta ja kaikkia hyviä asioita omasta sydämestäni teidän sydämiinne.

Valossa,

Valerie

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *