LAAJENTUMINEN ON VUODEN AVAINSANA

http://luxonia.com/viestit/96-judith-kusel/10905-1642024-laajentuminen-on-vuoden-avainsana

Kirjoittanut Judith Kusel (www.judithkusel.com)
16.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energiat ovat nyt sellaisia, että pidätän hengitystäni – tuntuu, kuin jotain valtavaa olisi tulossa, mutten pysty oikein määrittämään mitä.

Se on melkein kuin kiihtymystä – odottaen seuraavan valtavan läpimurron tapahtuvan, ja se tapahtuu muutaman seuraavan viikon kuluessa.

Se ei kuitenkaan ole mitään, mistä olla huolissaan, vaan jotain ”syleiltävää”. Syleiltävää täysin, kun laajentuminen on vuoden 2024 avainsana.

Kun kaikki energiakeskukset avautuvat, pyramidit on maailmanlaajuisesti aktivoitu jne., tämä merkitsee, että olemme ”stressihuipun yli” (ultimate point) – ja nyt korkeammassa tilassa, uudessa ratkaisevassa hetkessä, laukaistavana kuin avaruusraketti kiertoradalle ja täysin viidenteen ulottuvuuteen ja uuteen maahan.

Tämän myötä tapahtuu maanmuutoksia, kun kaikki on valtavan epävakauden ja uudestisyntymän tilassa, niiden asioiden ärsyttämänä, joita tapahtuu jatkuvasti Lähi-idän alueilla.

Kaikki mitä tapahtuu, on vanhojen järjestelmien ja kaiken, mitä on ollut ennen, kuolinkamppailua.

Kun tietoisuustasot nousevat, useampien ja useampien ihmisten sydän avautuu, ja he kieltäytyvät osallistumasta sotiin, kun ykseystietoisuus korvaa vanhan erillisyyden.

Tiedosta, että parhaiten laaditut suunnitelmat menevät pieleen, sillä kaikki on ennustamatonta tällä hetkellä – epävakaata ja kuitenkin samaan aikaan on kätketty järjestys, joka ohjaa meitä alati korkeammalle, täysin uuteen elämän- ja elämistapaan.

On hyvin tärkeää pysyä tässä ja nyt, sillä tosiasiassa se on kaikki, mitä meillä on ja mitä voimme hyödyntää luovasti.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *