SISÄISEN RANKAISIJAN/HÄPEÄKIERTEEN PARANTAMINEN

http://luxonia.com/viestit/129-jelelle-awen/10934-1742024-sisaeisen-rankaisijanha

Kirjoittanut Jelelle Awen (soulfullheartblog.com)
17.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sisäisen rankaisijan/häpeäkierteen parantaminen päästäksesi pienuudesta valtavuuteesi – viesti Jumalaiselta itseltäsi

Tuska tulee pienenä olemisesta. Oppimisesta toimimaan pienenä ja sopeutumaan ympärilläsi olevaan pienuuteen.

Kärsimys tulee, kun he projisoivat pienuutensa sinuun ja sen hyväksymisestä, mistä tulee sitten todellisuutesi … ja myös heidän. On kanssaluotu sopimus olla pienuudessa ja jäädä sinne. Pienuus on 3D-sopimus suodattamisesta. Se muodostaa muistinmenetyksen verhon, ja usko siihen pitää tuon verhon paikoillaan.

Tuska tulee pitkäaikaisesta sulautumisesta/uskosta tähän pienuuden tunteeseen totuutena siitä, kuka olet. Se tulee sen totuuden unohtamisesta, että olet VALTAVA.

Sinusta muodostuu osia tukemaan tätä pienuuskuvaa. Nämä osasi toistavat viestiä siitä uudestaan ja uudestaan itseä rankaisevilla äänillä sisälläsi. Arvottomuusviesti taistelee kehoasi, tunteitasi, henkisyyttäsi, valintojasi, ajatusmallejasi vastaan … kaikkea vastaan, mitä voidaan kiusata tai mikä on haavoittuva hyökkäykselle.

Tämä rankaiseva taajuus muodostaa suojelu- ja pidättyvyyskerroksia viattomuutesi ylle. Ajan kuluessa viattomuutesi peittyy häpeällä ja tunteilla viallisuudesta ja arvottomuudesta saada rakkautta.

Luottamuksesi päälle elämää, itseäsi ja jumaluutta kohtaan kerrostuu epäluottamusta, erityisesti kun vedät itsellesi lisää olosuhteita ja suhteita, jotka vahvistavat tätä pienuuskuvaa.

Hyvyydentunne itsestäsi hautautuu arvottomuuden ja itsevihan alle.

Sitten nämä osasi tuntevat, että ne OVAT arvottomia, häpeällisiä ja vääriä/viallisia luonnostaan. On hyvin paljon kärsimystä tässä tavallisesti tiedostamattomassa kierteessä – rankaisijaosa ja vastaavat häpeäreaktiot nuoremmissa osissasi.

Tämä on hyvin rasvattu ja tankattu sisäinen järjestelmä, joka on suunniteltu pitämään sinut pienenä, luotu rajoittamaan kasvuasi ja jota vahvistetaan ylläpitämään itseänsä. Se on suunniteltu pitämään sinut suojattuna, vaikka se rajoittaa.

Ei ole mitään avaruusolentojen tai demonien tai negatiivisten entiteettien pahaa voimaa, joka pitää tämän henkilökotaisen helvetin ilmentymässä sisälläsi. MUUT eivät tee tätä sinulle, vaikka siltä voi erittäin paljon tuntua.

Nämä muut elämässäsi (”ulkopuoli”) jotka mitätöivät sinua ja vahvistavat tätä pienuuskuvaa, ovat vain antamassa sinulle heijastuksen tästä sisäisestä polarisoituneesta tilasta, jotta se tulee tietoisuuteesi … uudestaan ja uudestaan, jos on tarvetta, kunnes heräät siihen, että sen lähde on SISÄLLÄSI.

Tämä on itseluotua pienuutta, jonka sielusi valitsi hyvästä syystä … kunnes on sen loppuunsaattamisen aika ja vaihe. VAIN sinä voit oivaltaa, milloin tuo aika on, ja VAIN sinä voit lopettaa sen.

Lopetat sen tuomalla rakkautta KAIKILLE osillesi, jotka ovat tunteneet suurta arvottomuutta, mukaan luettuna ne osasi, jotka rankaisevat sinua, tuomitsevat sinut, hyökkäävät sinua vastaan ja häpäisevät sinut. Eroat näistä osista voidaksesi saada suhteen niiden KANSSA, etkä vain tule niiksi niiden rutinoituneissa reaktioissa.

TÄMÄ luo lisääntyvän tunteen hyvyydestäsi, arvoisuudestasi ja … VALTAVUUDESTASI. Tämä sisäinen rakkauslähettilyys KAIKKIIN taajuuksiin sisälläsi, yhdistää sinut taas totuuteen suuruudestasi. Luontaiseen hyvyyteesi. Viattomuuteesi.

Kuka OLET?

OLET ääretöntä rakkautta ihmismuodossa … jumalaisen itsen olemus ihmiskehossa … joka nousee suuruusilmaisuusi, RAKKAUDEN palvelemiseksi ja RAKKAUDEN vuoksi. JOKAINEN kuva joka on sitä vähäisempi, on valmis rakastettavaksi jälleen tähän äärettömän rakkauden oivallettuun/toteutettuun ilmentymistilaan.

Tervetuloa takaisin VALTAVUUTEESI … rakkaus voi näyttää tietä!

Viesti Jumalaiselta itseltäsi.

Rakkautta,

Jelelle Awen

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *