VIESTI ARCTURUSLAISELTA RYHMÄLTÄ

http://luxonia.com/viestit/78-marilyn-raffaele/10935-2142024-viesti-arcturuslaiselta-ryhmaeltae

Kanavoinut Marilyn Raffaele (www.onenessofall.com)
21.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat lukijat, tervetuloa viestimme pariin, jonka on tarkoitus opettaa ja voimaannuttaa.

Ette ole maan päällä sattumalta, vaan olette niitä monia urheita ja heränneitä sieluja, jotka tulivat vapaaehtoisesti auttamaan maata sen ylösnousemusprosessissa, kohti harmoniaa todellisen henki- ilmaisumuotonsa kanssa. Tiesitte, että voidaksenne tehdä tämän teidän täytyi astua kolmen ulottuvuuden tiheyteen, elää ja työskennellä tiheässä aineellisessa kehossa ja joutua alttiiksi niille kollektiivitietoisuuden luomuksille, jotka perustuvat kaksinaisuuteen ja erillisyyteen.

Negatiiviset kolmen ulottuvuuden kokemukset eivät ole tavallisesti henkisesti kehittyneille yhtä sattumanvaraisia, kuin ne ovat niille, jotka elävät täysin kolmen ulottuvuuden tietoisuustilasta, ellei noita kokemuksia ole valittu oppimiskokemuksiksi. Näin on, koska kehittynyt tietoisuus ei sisällä yhtä monia valheellisia uskomuksia ilmentymään. Kuitenkin tänä aikana ne korkealla värähtelevät energiat joita virtaa maahan osana sen ylösnousemusprosessia, paljastavat ja aktivoivat jäljellä olevan, matalalla värähtelevän energian kaikilla yksilöillä.

Olette ehkä huomanneet, että elämästä on tullut viime aikoina vähän kaoottisempaa ja epätahtisempaa – asioita hajoaa, suunnitelmat menevät pieleen, laitteet eivät enää toimi, internet kaatuu, on ongelmia tämän ja tuon kanssa jne. Tasaisesti sujunut rutiininne ei näytä enää sujuvan tasaisesti.

Voimakkaiden valoenergioiden lisääntyvä läsnäolo pakottaa kaiken, mikä resonoi alemmalla tasolla, tulemaan pintaan ja ilmentymään osana puhdistumisprosessia. Kukaan ei voi palata taaksepäin saavuttamastaan tietoisuustilasta, joten älkää luulko, että olette jotenkin taantuneet henkisesti, jos asiat tuntuvat olevan kaoottisempia.

Useimmat ihmiset eivät edes tiedä, että monien tietoisuudessa pidettyjen, yksinkertaisten uskomusten  energia voi ilmentyä, koska entisissä, alemmalla värähtelevissä energioissa ne eivät tavallisesti ilmentyneet. Tavalliset sanonnat, kuten: ”Aina jotain (huonoa) tapahtuu. Kun sataa, sataa kaatamalla. Tämä tapahtuu aina minulle.”

Nämä tavalliset ja harmittomilta näyttävät sanonnat elämästä ovat persoonattomia, mutta ne on hyväksytty monien uskomusjärjestelmään. Koska energia maan päällä tulee aina vain jalostuneemmaksi ja koska ei ole ilmaisematonta tietoisuutta, myös nämä tavalliset sanonnat ilmentyvät, aivan kuten merkittävät uskomukset. Älkää pelätkö tätä tai antako niille voimaa, jos huomaatte automaattisesti ajattelevanne niitä silloin tällöin, vaan käyttäkää tuota kokemusta ollaksenne tietoisempi, muistaen, että tietoisuus on muodon substanssi.

Monet etsivät koko elämänsä onnellisuutta sieltä, missä sitä ei ole ja mistä sitä ei koskaan löydy – käsitykset onnellisuudesta jonain, mikä täytyy saavuttaa ulkoisessa maailmassa. Koska tämä maailma on ainoa maailma, jonka he tietävät, he etsivät onnellisuutta kaikin tavoin, joiden se kertoo olevan välttämättömiä täyttymykseen, vaikka jotkut näistä tavoista eivät heijasta heidän sydäntään ja intuitiotaan.

Nämä ihmiset elävät uuvuttavaa elämää kilvassa löytää ja saavuttaa oikea kumppani, koulu, fyysinen ulkonäkö, työ, maine, talo, ystävät, paljon tavaraa ja rahaa siinä uskossa, että saavutettuna nämä asiat tuovat heille onnellisuutta. Useimmiten, silloin kun nämä asiat on saavutettu, se syvä sisäinen kaipaus joka jokaisella sielulla on yhdistyä jälleen Lähteeseen, jää edelleen, ja se pysyy, kun heidän etsintänsä jatkuu, minkä aikana he syyttävät ehkä ihmisiä, olosuhteita ja myös Jumalaa onnettomuudestaan.

Useimmat itsemurhat ovat tulosta onnellisuuskäsitysten materialisoitumattomuudesta tai syyllisyydestä, joka johtuu päätöksistä ja toimista. Koska he eivät tiedä, keitä he oikeasti ovat, nämä rakkaat sielut tuomitsevat itsensä materiaalisten standardien mukaan uskoen, että he ovat arvottomia epäonnistujia. Todellisuudessa juuri ne kokemukset, jotka saattoviat heidät tuohon pisteeseen, ovat hyvin usein kokemuksia, jotka he laittoivat syntymää edeltävään sopimukseensa, voidakseen kehittyä uusille tiedostamistasoille. Koska kuolema on kuitenkin illuusio, he tulevat takaisin maahan viisaampana ja kehittyneempänä, valmistautuneena ottamaan mitä tahansa haasteita.

Todellinen ja kestävä onnellisuus on tietoisuustila. Se ei tule ja mene, kuten monet uskomukset onnellisuudesta, jotka ovat vain hyväksyttyjä käsityksiä. Todellinen ja kestävä onnellisuus on jokaisen syntymäoikeus sen nojalla, että hän on yksilöitynyt jumalainen tietoisuus, mutta niin kauan kun henkilö uskoo itsensä erilliseksi Jumalasta ja kaikesta, mitä Jumala on, hän estää todellisen Itsensä omavaraista ja itsensä ylläpitävää täyttymysaspektia virtaamasta. Ette ole pieni osa Jumalaa – olette kokonaisuus – mutta useimmat eivät ole tienneet tätä tai olleet edes kiinnostuneita tietämään tätä, koska aineellisen maailman hypnoosi näyttää niin todelta.

Todellinen luovuus (ei jokin, mikä on kopioitu joltain toiselta tai mikä jo tiedetään) on jumalaisen tietoisuuden ominaisuus, joka virtaa ja laajenee jokaisessa peräkkäisessä elämässä. Ei ole mitään lapsineroa – on vain yksilöitä, jotka ovat elämien saatossa saavuttaneet korkean asiantuntijuuden jollain tietyllä alalla (musiikki, matematiikka, taide, lääketiede/parannus jne.) ja jotka ovat vain oma tietoisuustilansa tässä elämässä.

Henkinen matka voi olla hyvin vaikea alussa, koska herätessään syvempiin totuuksiin useimmat ajattelevat, että tämä uusi tietoisuus tuo heille kaiken, mitä he ovat aina etsineet, ja se tuo, mutta ei, ennen kuin siitä tulee heidän saavuttamansa tietoisuustila. Henkisen innostuksen puuskassa monet sanovat: ”Näytä minulle tietä, olen valmis”, mutta kun kaikki ne ”jutut”, joita heidän täytyy tarkastella, joista päästää irti ja joiden yli siirtyä, näytetään heille, he menevät usein paniikkiin ja alkavat epäröidä.

Aito henkinen matka voi alkaa vasta, kun on halukkuutta päästää irti kaikista aiemmista uskonnollisista käsityksistä Jumalasta, ihmisestä ja henkisyydestä. Vain tietoisuus joka on tyhjä ja jota ei enää roskaa kaksinaisuus-, erillisyys- ja kahden voiman uskomukset, kykenee hyväksymään aidon totuuden, hoivaamaan sitä ja kasvamaan siihen. Tämä on usein kamppailun aikaa herääville etsijöille, koska monet heidän uskomuksensa, erityisesti uskonnolliset, ovat juurtuneet syvälle heidän tietoisuuteensa.

On tärkeää elää korkeimmasta totuustunteestanne kaikkina aikoina, koska paljon siitä mikä on aina ollut tuttua, lakkaa olemasta harmoniassa niiden energioiden kanssa, joita tulee nyt. Tästä syystä jotkut, jotka oivaltavat (syvemmälle tasolla), että he eivät pysty saavuttamaan niitä energiatasoja, joita tarvitaan harmoniaan uuden energian kanssa, valitsevat lähteä, ja sitten tulevat takaisin valmistautuneena uuden maan korkeammalla värähteleviin energioihin.

Todellisessa onnellisuudessa ei ole kyse siitä, että teillä on jotain, tulette joksikin tai vaikutatte olevan jotain, mitä kolmen ulottuvuuden maailma arvostaa. Onnellisuus on automaattinen tulos ja kokemus siitä täydellisyydestä, joka on jo täysin läsnä jokaisessa ihmisessä ja jokaisena ihmisenä.

Olemme Arcturuslainen ryhmä.

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *