YLÖSNOUSEMUSPÄIVITYS – ELÄMÄ UUSISSA, KORKEAMMISSA TAAJUUKSISSA

http://luxonia.com/viestit/166-ailia-mira/10906-1742024-yloesnousemuspaeivitys-elaemae-uusissa-korkeammissa-taajuuksissa

Kirjoittanut Ailia Mira (expectwonderful.com)
17.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemuspäivitys jatkuvista astrologisista transiiteista, ilmenevistä haasteista ja siitä, miten niiden kanssa työskennellään nostamaan kaiken tasoa, nyt.

On aika tehdä se hyppy, joka kutsuu sinua.

Jumalainen itsesi ja sielusi on antanut sinulle laukaisevia tekijöitä, kutsuja, visioita ja kaipauksia aktivoimaan sinut lopultakin päättämään, että on sinun aikasi kukoistaa.

Oletko valmis valitsemaan ilon? Yltäkylläisyyden? Aikajanan josta uneksit? Tuen jota olet aina halunnut? Oletko valmis päästämään irti esi-isiltä perityistä kaavoista esittää pientä, kärsiä, tuntea syyllisyyttä tai häpeää pelkästä ihmisenä olemisesta ja siitä, ettei tee kaikkea täydellisesti?

Uusia tapoja ajatella itsestäsi, elämästäsi ja siitä, mitä tapahtuu ja mikä on mahdollista, on ulottuvillasi, ja tämä voi vapauttaa sinut.

Ensinnäkin, kun ylösnousevat energiat näyttävät meille elämämme haastavia puolia, voimme lähestyä kaikkea, mitä ilmenee, selkein aikomuksin.

Aikomuksella ja energialla jolla teemme asioita, on merkitystä.

Kun ymmärrät, mitä sinulle näytetään, ota aikaa miettiä, miten tämä on vapautumispolku. Uskalla oikeasti uskoa, että se on tässä palvelemassa sinua. Avaudu sille, mitä haluat syntyvän tästä. Sitten laajene. Kutsu jumalaista itseäsi ja pyydä saada tietoisuutta, joka voimaannuttaa sinut näkemään suuremman kuvan – jumalaisen täydellisyyden – mahdollisuuksia, jotka ovat suotuisimpia sinun ja kaiken olevaisen kannalta.

Jos toimeen ryhtyminen tässä tai sen käsitteleminen tuntuu haastavalta, pyydä apua. Toistuvasti. Kunnes pystyt menemään sen läpi. Tämä voi viedä tunteja tai päiviä. Jatka avun kutsumista, hengittämistä ja rentoutumista, ja luota, että sinulle vastataan ja tarvitsemaasi valaisua, energiaa, selkeyttä ja oivalluksia virtaa sinulle. Anna asioiden asettua riviin ja odota, että tilanteen järjestyvän korkeimmaksi hyväksesi.

Oleta, että sinua tuetaan upeilla tavoilla ja että kaikki olevainen odottaa aina kutsuasi auttamaan sinua.

Sitten? Ala ajatella tällä tavalla kaikesta. Ala avautua tällä tavalla elämällesi ja sille, mitä ilmenee, joka päivä.

Harjoittele laajentamaan tuntuasi mahdollisuuksista. Harjoittele selkeyttämään, mitä haluat, kohottaen sitä ja ollen tarkoituksellinen.

Harjoittele asettumaan linjaan, ennen kuin ryhdyt toimeen. Harjoittele uskomaan äärettömään yltäkylläisyyteen, joka on ulottuvillasi, ja laajentavaan tukeen joka odottaa kutsuasi tulla kohottamaan kaikkea. Ala kutsua sitä ja toimia korkeammasta taajuudesta ja korkeammasta perspektiivistä käsin.

Tämä on korkeammassa tietoisuudessa ja korkeammassa taajuudessa elämisen luonne, ja se on tässä nyt. Ja voit siirtyä siihen tekemällä näitä yksinkertaisia asioita. Se on helppoa ja hauskaa, ja mitä enemmän teet sitä, sitä luonnollisemmaksi se tulee.

Tämä on olemisen tapa, jossa todella osallistut taustalla olevaan ykseyteen, kaiken olevaisen kiistämättömään keskinäiseen yhteyteen.

Muista, että samalla tavalla kuin rakastat auttaa ja tukea niitä, jotka opettelevat sitä, minkä olet alkanut tietää, ei-fyysiset ystävämme jotka elävät korkeammissa ulottuvuuksissa, kurkottavat meitä kohti koko ajan ja odottavat saavansa jakaa opastustaan, oivaluksiaan, energiaansa ja tukeaan.

Koko tämä ehdollinen kokemus joka useimmilla meistä on ollut suurimman osan elämäämme – kulkea yksin – on suurin erillisyysvalhe.

Emme ole yksin missään.

Ympärillämme on rakastavia valo-olentoja. Jumalainen itsemme täyttää meidät. Meidät nähdään, meidät tunnetaan, meistä huolehditaan ja meitä rakastetaan syvästi.

Mutta muista tämänkin. Koska elämme vapaan tahdon universumissa, mikään ei voi kumota eikä kumoa uskomuksiamme. Meidän täytyy oppia uskomaan yltäkylläisyyteen, joka on käytössämme, ja kutsua sitä. On meidän tehtävämme päättää, että olemme sen arvoisia, nyt. Kuten olemme. Ja pyytää, mitä haluamme, ja uskoa, että voimme saada sen.

Pohtikaa syvästi, rakkaat ystäväni, että teidän ei tarvitse ansaita mitään. Se kaikki on jo teidän, pyydettäväksi ja uskottavaksi.

Kuvittele, mikä voisi olla mahdollista, jos kaikesta tästä tulisi elävän todellista sinulle, ja tietäisit sen, ja luottaisit siihen, ja toimisit sen mukaan. Melko hemmetin upeaa!

Kyse on yksinkertaisesti sen tekemisestä todeksi. Ja voit saada minkä tahansa tuntumaan tutulta, ja sitten luonnollisemmalta, ja sitten todelta, fokusoitumalla siihen ja ajattelemalla sitä, toistuvasti.

On aika rakastaa itseäsi riittävästi ollaksesi rohkea! Uskalla elää uskomattoman yltäkylläistä ja tuettua elämää. Anna itsellesi parasta. Ajattele suuremmin. Pyydä enemmän. Opi päästämään se sisään. On aika olla täysin vapaa!

Tämä on se elämä, jonka on tarkoitus syntyä sisälläsi ja huokua sinusta, muotoillen uudelleen kaiken kuvassasi siitä, mikä on kaunista, tyydyttävää, harmonista.

Mikä kutsuu sinua? Se on jo sinun. Opi tuntemaan tämä todeksi, ja katso, kun taika tapahtuu.

Paljon rakkautta,

Ailia

———–

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin – kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien ”suodatintesi” läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja – suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *